reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hop hop laseczki

Dzień Dobry Kochane jeeeeeeeesteeeeemmmm jestem

co do mężusia to chyba bardzo się przejął u.tacierzyńskim bo każdą wolną chwilę spędza z dzieciakami ( w każdym razie więcej niż ja przez ostatnie 2 dni) a już jego pomysłowość w zabawach z Asią to szok, a do tego nieco edukacyjnie podchodzi bo np wczoraj uczyli się kolorów
teraz robi obiadek:-D
a ja korzystam i odpoczywam i co dzień coś zakupy, paznokcie, solarium, jeszcze do fryzjerki chciałam się wybrać ale nie mogę się zdecydować co zrobić tzn. napewno baleyage bo odrosty już straszą ale kusi mnie ścięcie tylko ja taka jakaś nie zdecydowana jestem a nie chcę chodzić dwa razy....jeszcze musze to przemyśleć

a do tego cóż staramy się spędzać dużo czasu razem chyba tak na zapas, jak pracuje to z tym różnie jest

a teraz pora na lekturkę...jak ja to uwielbiam:-D

Hejka:p:p:p WOW!!!!!!!!! Toż to żywy skarb taki mąż , dobrze że mój od czasu do czasu nas czyta może zauważy Twój post:p:p (P.S. Mój mężusiu Kocham Cię jesteś niezastąpiony ale sam widzisz obiadek , fryzjer , manicure wez to pod uwagę proszę :):):):p )
Kochana co do fryzurki polecam Ci z czystym serdeuszkem mojego "boba" Baaardzo wygodna fryzurka po kilku tygodniach mi włosy same zaczęły się układać bez modelowania:) A z modelowaniem tez nie ma duzo robocizny więc serdecznie Ci polecam:)
Fajnie że masz czas dla siebie - odpoczniesz troszke :)

reklama
emalia i kasiaj- zamorduje:-D:-D, jaką ma teraz ochotę na pierogi!!!!! a mi nie wolno:-(, ale jak zjem 5 to chyba nic się nie stanie, co:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D

Gosiagro[/B] - tak, skrętne koła, regulowane oparcie i podnóżek... wydaje się ok, ale jak się sprawdzi to się okaże ;)

to daj znać po kilku dniach jak się sprawuje, bo ja też muszę sobie coś sprawić, bo długo z tym 3 pietrem nie pociągnę:no:, muszę mieć coś lżejszego

Gosia- dostałam Tolperis, po 3 dziennie.
Nie dośc ,że Lena mnie olewa ( moje posty) to jeszcze mnie stary wkur..., bo dzwoniłam pytac o której wróci,bo do gina chce jechac, a ten do mnie ,że "ty masz zamiar codziennie teraz po lekarzach jeździc" . Świnia normalnie. I ja mam nie miec deprechy? Wrrrrrr........ Ide pierogi kleic, bo muszę się czyms zając.

faceci, masakra, to co zdrowie nie ważne:wściekła/y::wściekła/y:

Gosiu - Kochana aktywność Ci Majunia zapewnia a PODZIWIAM I CIEBIE I KASIEK że tak pięknie lecicie z waga , ja chciałabym mieć tyle silnej woli i samozaparcia jak Wy laseczki:) Kiedys się łudziłam że schudnę ale teraz już przywykłam do mysli że zawsze będę pyzata :) Tylko teraz to troszke za dużo ważę. Przedziwne jest to że ja bardzo mało jem a tyję... Klementinka mnie naprowadziła na trop odnośnie zrostów i w poniedizałek podszepnę mojej Profesor by sprawdziła mnie pod tym kontem.

dzięki, z ta silną wolą to różnie ( czytaj wyżej po pierogi chyba zaraz do sklepu polecę:-D:-D), ale muszę się zmobilizować, bo chciałabym być chudsza; mam nadzieję, ze znajdziesz przyczyne

Ja wczoraj byłam pierwszy raz u pani psycholog :-) pogadałam sobie , wyżaliłam się , popłakałam sobie i od razu mi lepiej

to fajnie, ze ci pomogła:tak:

co do mężusia to chyba bardzo się przejął u.tacierzyńskim bo każdą wolną chwilę spędza z dzieciakami ( w każdym razie więcej niż ja przez ostatnie 2 dni) a już jego pomysłowość w zabawach z Asią to szok, a do tego nieco edukacyjnie podchodzi bo np wczoraj uczyli się kolorów
teraz robi obiadek:-D
a ja korzystam i odpoczywam i co dzień coś zakupy, paznokcie, solarium, jeszcze do fryzjerki chciałam się wybrać ale nie mogę się zdecydować co zrobić tzn. napewno baleyage bo odrosty już straszą ale kusi mnie ścięcie tylko ja taka jakaś nie zdecydowana jestem a nie chcę chodzić dwa razy....jeszcze musze to przemyśleć

super, korzystaj:tak::tak::-)

MadziaM - superaśne wieści!!! Cieszę się ze humorek wraca :)
Emalia - mmm mmmm mmmm pierożki i jak jeszcze ruskie to wogóle scęście :p Kochana z tymi facetami juz tak czasem jest ze jak oni chorują to od razu UMIERAJĄ a my mamy wszystko lżejsze i generalnie przy goraczce np 39 my nie damy rady udotować obiadu trzydanioweg? No jak to przecież to tylko gorączka... Kochana przytulam mocno nic się nie przejmuj skop mu pupę jak przyjdzie i już:p

jesu chyba muszę coś nabroić żeby mi dali bana na BB bo nic nie robię w domu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
wygrałam nargodę na lenia miesiąca

rany ale naprodukowałyście.....
ale nie ma się co dziwić bo w taką pogodę, u nas też od wczoraj zimno brzydko a dziś jeszcze pada

Perfecta kochana dla Ciebie wyjątkowy duży buziak, uśmialiśmy się z Twoich tekstów z moim a później stwierdził że przecież on był pierwszy i mnie nikomu nie odda;-)
doczytałam że i Ciebie lepiej, nawet nie wiesz jak się cieszę, żeby tylko jeszcze ze zdrówkiem wszystko wróciło do normy to będzie rewelacyjnie
Koriander mimo że nie mam bardzo czasu pisać myślę o Was dziewczyny, ale sie Lilusia nacierpi, ja się strasznie boję tak wysokich gorączek u dzieci po tym jak moja raz dostała drgawek, a jak po lekarzu dziś? miałam nadzieję że to trzydniówka ale chyba nie...
cobra czarna wiedźma to się chyba od porodu nie odzywała, a Ewelinka jest w szpitalu z Zosią, zdec jest u mamy i dużo pracuje
co do teściowej dobrze zrobiłaś, może sobie przemyśli co nieco
Anik79 kochana zdrówka dla wszystkich
lena oj mogę się tylko domyślać co czujesz w zw. z wyjazdem męża, ja z moim w ciągu czterech lat tylko raz rozstałam sie na tydzień - pojechałam do babci na mini wakacje, i dwa razy na pobyt w szpitalu, a tak to przerwy dłuższej niż 24 godziny nie było, może to dziwne ale ja nie umie inaczej, bez niego
Agi78 Tobie też chyba nie łatwo, że się tak mijacie ale do końca marca już niedaleko, pięknie się stara ten Twój P.
Emalia jak jest tylko taka potrzeba to chodź nawet dwa razy dziennie do lekarza, fajnie że wczoraj tyle udało się załatwić, trzymam kciuki żeby zabiegi pomogły
hefi korzystajcie z pomocy babci, a wszyscy będą zadowoleni
moja mama wczoraj dzwoniła że wpadła by do nas bo się już stęskniła za dzieciakami - nie widziała ich aż kilka dni - ale jeszcze męczy ją jakieś choróbsko i katar i woli to przeczekać w domku niż małych pozarażać
BButterFly a co to za leczenie uzależnienia od BB? to jest niemożliwe:-D proszę tego więcej nie robić

i przepraszam że nie wszystkim coś odpisałam.....poprawię się :)

oj oj dziewczyny juz go tak nie wychwalajcie bo musie znów coś poprzestawia;-)

co do fryzjera to nie tyle jest problem z fryzurą co ja nie jestem do końca przekonana że chcę ściąć, kusi mnie żeby cos zmienić, ale z drugiej strony szkoda bo już takie długie są....ech a nie chcę ścinać a potem żałowac że to zrobiłam, chociaż odrosną przecież
jesu chyba muszę coś nabroić żeby mi dali bana na BB bo nic nie robię w domu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
wygrałam nargodę na lenia miesiąca
nawet tak nie kombinuj, BB bez Ciebie? jak by to wyglądało?

co tam od jutra się wezmę za wszystko, na dzisiaj wystarczy poskładać ręcziki i ubranka Łukaszka:)

muszę chyba sobie wprowadzić dyscyplinę i wyznaczyć godzinę np. wieczorem bbmową

ciekawe jak koriander i LIli??

reklama
nie wiem jakby bb beze mnie wyglądało ale wiem jak wygląda moje mieszkanie z bb :) hehe

ahahahahahaha tak samo jak moje pewnie:p:)
Kochan damy radę!:)
i moje też:-D
co tam od jutra się wezmę za wszystko, na dzisiaj wystarczy poskładać ręcziki i ubranka Łukaszka:)

muszę chyba sobie wprowadzić dyscyplinę i wyznaczyć godzinę np. wieczorem bbmową
o świetne podejście
mam lepszy pomysł wyznacz godzinkę na sprzątanie, zrobisz co masz do zrobienia a potem luzik czas dla Łukaszka i BB

Do góry