Hop hop laseczki
Dzień Dobry Kochane jeeeeeeeesteeeeemmmm jestem
co do mężusia to chyba bardzo się przejął u.tacierzyńskim bo każdą wolną chwilę spędza z dzieciakami ( w każdym razie więcej niż ja przez ostatnie 2 dni) a już jego pomysłowość w zabawach z Asią to szok, a do tego nieco edukacyjnie podchodzi bo np wczoraj uczyli się kolorów
teraz robi obiadek
a ja korzystam i odpoczywam i co dzień coś zakupy, paznokcie, solarium, jeszcze do fryzjerki chciałam się wybrać ale nie mogę się zdecydować co zrobić tzn. napewno baleyage bo odrosty już straszą ale kusi mnie ścięcie tylko ja taka jakaś nie zdecydowana jestem a nie chcę chodzić dwa razy....jeszcze musze to przemyśleć
a do tego cóż staramy się spędzać dużo czasu razem chyba tak na zapas, jak pracuje to z tym różnie jest
a teraz pora na lekturkę...jak ja to uwielbiam
Hejka WOW!!!!!!!!! Toż to żywy skarb taki mąż , dobrze że mój od czasu do czasu nas czyta może zauważy Twój post (P.S. Mój mężusiu Kocham Cię jesteś niezastąpiony ale sam widzisz obiadek , fryzjer , manicure wez to pod uwagę proszę )
Kochana co do fryzurki polecam Ci z czystym serdeuszkem mojego "boba" Baaardzo wygodna fryzurka po kilku tygodniach mi włosy same zaczęły się układać bez modelowania A z modelowaniem tez nie ma duzo robocizny więc serdecznie Ci polecam
Fajnie że masz czas dla siebie - odpoczniesz troszke