reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny, zdycham..........................

Tak mnie strasznie kaszel dusi że aż zwymiotowałam.... boszeeeeeee... żeby Damian się tym nie zaraził bo nie wiem jak on to zniesie skoro ja nie daje rady............... :(

kasiek współczuje ;(
musze sie pochwalic, mąż wrócił z pracy i dla swoich kobietek ukochanych przytaszczył piękne kwiatki, ja dostałam 25 dużych zołtych tulipanów a Sonia dwadzieści mniejszych fioletowych;-) przesliczne, az wiosne poczułam....
jutro jedziemy do dziadków na cały dzień, trochę odpocznę ;-)
Małej dziś rozgniotłam mięsko z całego udka, do tego 4 kawałki marchewki i dolała zupki pomidorowej, 220 wrąbał ,aż jej sie uszy trzęsły a ja nie nadążałam heheh ta to ma apetyt, dzis ją zważe bo ciekawa jestem ile przybrała....
ide poleniuchować bo mała ma drzemke

Witajcie po latach:-D Matko ile Wasze maluszki maja zębów :-)u nas stale 2 :tak:kompletnie nie mam czasu na forum :no::-(nieraz udaje mi się Was podczytac ale o pisaniu nie ma mowy :-(
Najlepsze życzenia dla Was kobietki.
Ściskam gorąco;-)

Właśnie męczę się z pit-ami...czy któraś z Was może wie jak to jest z tą ulgą rodzinną???? Ja mogę sobie odliczyć maksymalnie 1860zł tylko boję się że potem odbiorą mi rodzinne...czy któras wie jak to obliczyć czy załapię się na rodzinne jeśli odliczę ulgę rodzinną???

Ostatnia edycja:
Od nas gorączka poszła precz i może wyjdziemy sobie na chwile na spacerek :D

super, że już gorączki nie ma:tak:,a wysypka się pojawiła?

U nas, w skrócie:
Nadal u babci na wsi, dojeżdżam do pracy pociągiem, Natalcia nadal nie ma ząbków, zaczyna raczkować:)
Mam nadzieje że kiedyś uda mi się was więcej doczytać;) Bo narazie muszę uciekać:)
POzdrawiam.

cześć Aniu:-):-) gratuluje Natalci raczków:tak: jak się babcia czuje?

Gorączka mierzona w pupie 36,9 nie odejmowałam czyli 36,6 standard ale na wieczór pewnie ja rozbierze tak jak wczoraj!!

to pewnie z zębami było związane

Dziewczyny, zdycham..........................

Tak mnie strasznie kaszel dusi że aż zwymiotowałam.... boszeeeeeee... żeby Damian się tym nie zaraził bo nie wiem jak on to zniesie skoro ja nie daje rady............... :(

uu, to nie za wesoło:-( zdrówka!

musze sie pochwalic, mąż wrócił z pracy i dla swoich kobietek ukochanych przytaszczył piękne kwiatki, ja dostałam 25 dużych zołtych tulipanów a Sonia dwadzieści mniejszych fioletowych;-) przesliczne, az wiosne poczułam....

ja tez dziś tulipanki dostałam:-)

Witajcie po latach:-D Matko ile Wasze maluszki maja zębów :-)u nas stale 2 :tak:kompletnie nie mam czasu na forum :no::-(nieraz udaje mi się Was podczytac ale o pisaniu nie ma mowy :-(
Najlepsze życzenia dla Was kobietki.
Ściskam gorąco;-)

Właśnie męczę się z pit-ami...czy któraś z Was może wie jak to jest z tą ulgą rodzinną???? Ja mogę sobie odliczyć maksymalnie 1860zł tylko boję się że potem odbiorą mi rodzinne...czy któras wie jak to obliczyć czy załapię się na rodzinne jeśli odliczę ulgę rodzinną???

witaj Gosiu:-) niestety z rodzinnym nie pomogę, nie mam pojęcia
Co u was, jak Natalcia, Wojtuś, Wiktoria?? nie dziwię, ze ze przy trójce nie masz czasu, pozdrawiam ciepło!

hej dziewuszki kochane, już nie pisałam lata, brak czasu - brak weny, ale musze z desperacji zapytać czy któreś z Waszych pociech nie potrafi jeszcze samo siadać (nie siedzieć tylko siadać) i nie raczkuje/nie pełza? jeśli tak to czy ćwiczycie z nim jakieś specjalne ćwiczenia czy coś? ja nie wiem czy panikuje, ale mój szkrabik najchętniej już by chodził, a do siadania nijak mu :( wkurza się tylko jak się go nie posadzi i tyle

gosiagro u nas jakoś powoli leci...Natalka jest kochana za to pozostała dwójka nieżle daje mi nieraz w kość! Malutka śpi grzecznie całe noce, no chyba że jest chora, ale ogólnie jest super. Mamy już 2 ząbki ale wiecej nie widać. Zjada praktycznie wszystko co widzi hihi Wiktoriqa chodzi do szkoły i ma już swoje "mądrości"... Wojtusia zapisałam do przedszkola od września ma iść (już współczuję przedszkolance... hihi)
Niestety teraz trochę nam sie tutaj wszystko skomplikowało, mamy dość poważne sprawy na głowie ale trzeba sobie jakoś radzić...
Ściskam.

reklama
witajcie kobitki
ja dziś nieco zabiegana
dotarła chyba do nas wiosna i jakiś taki power we mnie wstąpił:-)
zaliczyłam dziś skarbówkę, zakupy, sprzątanie, mega spacer z wizytą u rodziców
sporo tego a jeszcze naszła mnie ochota na mycie okien ale sobie to darowałam może w przyszłym tygodniu;-)
nie popisze za wiele bo mój czeka z winkiem:tak: więc wieczór zapowiada się milusio

kochane kobietki zarówno te większe jak i mniejsze
duże buziaki, mnóstwa radości i miłości nie tylko w dniu takim jak dziś

oczywiście najlepsze życzenia dla dzisiejszych miesięczniaków Mikołajka, Lenusi i Hani

Do góry