mama kubulki
Fanka BB :)
babeczki gdzie sie podziewacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od nas gorączka poszła precz i może wyjdziemy sobie na chwile na spacerek
U nas, w skrócie:
Nadal u babci na wsi, dojeżdżam do pracy pociągiem, Natalcia nadal nie ma ząbków, zaczyna raczkować
Mam nadzieje że kiedyś uda mi się was więcej doczytać Bo narazie muszę uciekać
POzdrawiam.
Gorączka mierzona w pupie 36,9 nie odejmowałam czyli 36,6 standard ale na wieczór pewnie ja rozbierze tak jak wczoraj!!
Dziewczyny, zdycham..........................
Tak mnie strasznie kaszel dusi że aż zwymiotowałam.... boszeeeeeee... żeby Damian się tym nie zaraził bo nie wiem jak on to zniesie skoro ja nie daje rady...............
musze sie pochwalic, mąż wrócił z pracy i dla swoich kobietek ukochanych przytaszczył piękne kwiatki, ja dostałam 25 dużych zołtych tulipanów a Sonia dwadzieści mniejszych fioletowych;-) przesliczne, az wiosne poczułam....
Witajcie po latach Matko ile Wasze maluszki maja zębów :-)u nas stale 2 kompletnie nie mam czasu na forum :-(nieraz udaje mi się Was podczytac ale o pisaniu nie ma mowy :-(
Najlepsze życzenia dla Was kobietki.
Ściskam gorąco;-)
Właśnie męczę się z pit-ami...czy któraś z Was może wie jak to jest z tą ulgą rodzinną???? Ja mogę sobie odliczyć maksymalnie 1860zł tylko boję się że potem odbiorą mi rodzinne...czy któras wie jak to obliczyć czy załapię się na rodzinne jeśli odliczę ulgę rodzinną???