P
paula24211
Gość
okropne:---(nie mogę się na niczym skupić:--(
to czekanie jest straszne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okropne:---(nie mogę się na niczym skupić:--(
to czekanie jest straszne...
ja juz tez wpisalamja swoj nr wlasnie wpisalam w swoim profilu i mozecie go zobaczyc ,nie jest to przeciez podanie nr.konta wiec ja sie nie martwie ze beda jakies nieprzyjemnosci, ufam wam wszystkim i w razie potzreby piszcie ...
czasem nie mozna niczego przewidziec moja szwagierka była w 8tc miała wizyte i wszystko było dobrze serducho biło jak szalone była z mezem taka szczesliwa a tydzien pozniej zaczela plamic i niestety pojechala do szpitala i serduszko przestało bic:---( niestety musiala pojechac na nastepny dzien do szpitala na zabieg:--(Dziewczyny tak sobie myślę,że Gosia parę dni temu była na badaniach,chyba we wtorek i miała robione USG, więc gdyby było coś nie tak to by już wyszło.:--(
izia_tcz - ładny taki bialutki
zeby bylo smieszniej to kupilismy tez od ciezarowki
fajniusio :-):-):-)
Dziewczyny tak sobie myślę,że Gosia parę dni temu była na badaniach,chyba we wtorek i miała robione USG, więc gdyby było coś nie tak to by już wyszło.:--(
... i tej wersji się trzymajmy ...
tylko taka wersja wchodzi w gre... i tej wersji się trzymajmy ...
Oby z Gosią i jej dzieciątkiem wszystko było OK! Szkoda, że nie ma od niej żadnych wieści.
Paulka niestety USG niczego nie gwarantuje, u mnie też było wszystko niby OK na USG, a kilka dni później... Ale wierzę, że Gosi się to nie przytrafi, a nie odzywa się, bo zatrzymali ją na obserwacji w szpitalu.
Co do listy kontaktowej, to my majówki 2007 rozwiązałyśmy to tak, że moderatorka zebrała od nas dane (na prywatnym forum) typu nr tel, gg, e-mail, wpisała do Excela i rozesłała na maila kompletną listę. Podawanie nr tel i adresu e-mail w profilu odradzam, bo jakiś robot sobie go "zgarnie" i potem będziecie dostawać SMSowy spam na komórkę. Można też wykorzystać nr tel. moderatorek i w razie czego pisać na ich komórki, oj w czerwcu przydadzą się jak znalazł. No i można skorzystać z zamkniętego forum, które jest założone, podać więcej swoich danych, które pojawią się na liście czerwcóweczek. Muszę przekazać to forum jednej z moderatorek, bo póki co ja się nim jeszcze opiekuję, stąd też moje zaglądanie do was i sprawdzenie, co się dzieje. Niestety dane na forum zamkniętym są nieaktualne, ostatnio nikt tam nie zagląda :-(.