reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

niech siedzi tak długo jak trzeba:tak:
byle nie z 2 tygodnie za długo;-)
młodszą córę urodziłam tydzień po terminie,to nic fajnego takie czekanie

reklama
Dziewczynki, czy oglądałyście Pytanie na śniadanie? pewnie nie i bardzo dobrze, bo tylko byście się zdenerwowały, wychodzi na to,ze jedyną ochroną przed grypą jest nie wychodzenie z domu:wściekła/y:, mówili tez o tych szczepieniach i ja już na 100% się nie zdecyduje, bo to nie jest jednoznaczne jak są skutki po zaszczepieniu się , bo to zawsze jest ingerencja w organizm.:-(

a według tych kalendarzy wychodzi mi cały czas dziewczynka, sprawdzałam też jak to by było z Patrykiem i wyszedł mi chłopak, więc może coś tym jest :-D:-D
Witam nowe czerwcowe mamusie!!!:-)

Dziewczynki, czy oglądałyście Pytanie na śniadanie? pewnie nie i bardzo dobrze, bo tylko byście się zdenerwowały, wychodzi na to,ze jedyną ochroną przed grypą jest nie wychodzenie z domu:wściekła/y:, mówili tez o tych szczepieniach i ja już na 100% się nie zdecyduje, bo to nie jest jednoznaczne jak są skutki po zaszczepieniu się , bo to zawsze jest ingerencja w organizm.:-(

Najlepiej powiedzieć żeby nie wychodzić z domu, niestety nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić bo do pracy trzeba iść:-(
A ja jeszcze w dodatku dojeżdżam komunikacją miejską, nie chcę sobie nawet wyobrażać ile tam jest zarazków.

Witam
U nas dzisiaj duzo lepiej.Dominik juz goraczki nie ma i tylko troszke pokaszluje.Widac ze nie zawodny syrop z cebuli znowu pomogl
Witam nowe czerwcowe mamy:-D
A jak robisz ten syrop???
Kurde moje dzieciaki od września ciagle chorują,na zmiany,
kaszlą i kichaja. myślałam własnie o syropie z cebuli bo jest podobno rewelacyjny w działaniu,ale za bardzo nie wiem jak go zrobic.
Ile można tej chemii z apteki łykac.

A jak robisz ten syrop???
Kurde moje dzieciaki od września ciagle chorują,na zmiany,
kaszlą i kichaja. myślałam własnie o syropie z cebuli bo jest podobno rewelacyjny w działaniu,ale za bardzo nie wiem jak go zrobic.
Ile można tej chemii z apteki łykac.
kroi sie cebulke w kostke daje sie cukier i stawia sie to w słoiku w cieple miejsce tworzy sie taki syropik z tego lepiej wiecej cukru zeby dzieciaczkom smakowało:-)

reklama
kroi sie cebulke w kostke daje sie cukier i stawia sie to w słoiku w cieple miejsce tworzy sie taki syropik z tego lepiej wiecej cukru zeby dzieciaczkom smakowało:-)
Ja robie dokladnie tak samo:tak:
Dziewczyny napiszcie mi ile wy placicie prywatnie za wizyte u ginekologa?Prawdopodobnie bede w styczniu w Polsce i chcialabym sie zobaczyc z jakims ale nie mam pojecia ile teraz biora,chodzi mi oczywiscie takze o usg:tak:

Do góry