reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gosiu - gratulacje!!!
Agi - super fotki :)
Zdec - witaj po weekendzie
Jutro kontrola neurologiczna i oczywiście wiem że wszystko w porządku bo ortopeda to stwierdził ale i tak się denerwować już zaczęłam... A jeszcze jak trafię na taką pindziu lindzie jak Kasiek ... Mam nadzieję że nie zapomnę języka w gębie ze stresu jak się brzydko przyczepi do siedzenia Jasia... Okis idę na Kac Vegas

Twardy pytałyśmy Cię o n-k, a nie widziałam odpowiedzi????????????? A poza tym jak tam prawo rzymskie Ci się podobało na studiach? Jakies konkretne zagadnienia Cię interesowały? Ja nigdy nie lubiłam teorii polityki, ale za to cywilistyka super. A Ty?W czym się widzisz? Liczę na odpowiedź, a jesli nie to odwiedź forum parapsychologiczne raczej :-)
edit... widze że temat NK powrócił wcześniej:)

witajcie nie bylo mnie kilka dni bo sie transfer skonczył i net mi chodzi z zawrotna predkoscia 20 kb :wściekła/y:

Filip jest po zabiegu sklejki (stulejka) ogolnie znosi dobrze tylko ma proble z siusianiem bo go strasznie szczypie ;/

z lepszych wiesci to Emilka zaczela pic z butli z czego jestem strasznie szczesliwa :)
sorka ze tak o sobie ale nie jestem w stanie nadrobic tych kilku dni ;/

milego wieczoru zycze a ja lece sie kurowac bo mnie cos dopadlo ;/

reklama
Gosiu - gratulacje!!!
Agi - super fotki :)
Zdec - witaj po weekendzie
Jutro kontrola neurologiczna i oczywiście wiem że wszystko w porządku bo ortopeda to stwierdził ale i tak się denerwować już zaczęłam... A jeszcze jak trafię na taką pindziu lindzie jak Kasiek ... Mam nadzieję że nie zapomnę języka w gębie ze stresu jak się brzydko przyczepi do siedzenia Jasia... Okis idę na Kac Vegas
Trzymam kciuki!!

Do góry