reklama
askut
Fanka BB :)
Witajcie
Dzięki dziewczyny za życzenia dla Zuzi Czas zleciał nie wiem nawet kiedy.
Powiem Wam, że cały rok był nawet super, ale końcówka to znaczy dzsiaja i początek roku zapowiada się wizytami u lekarza. Pisałam Wam o tym, że zrobił się mi guz pod lewą piersią na prawdę wielki, zadwonilam po położną, stwierdziła, że to nie jest od laktacji i lepiej pojechać do szpitala i to sprawdzić. No więc pojechałam nawet udało mi się zrobić USG, które na szczęście nie wykazało żadnych torbieli i innych rzeczy, tylko poszerzona kanały mlekowe. Masuję, robię okłady ciepłe, ale na razie nic się nie zmniejsza. W poniedziałek idę do swojego lekarza ginekologa zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że zejdzie mi to i nie będzie potzreby pomocy chirurga.
Życzę Wam przede wszytskim dużo zdrówka w Nowym Roku, pociechy z dzieciaczków, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil.
Pozdrawiamy z Zuzią
Dzięki dziewczyny za życzenia dla Zuzi Czas zleciał nie wiem nawet kiedy.
Powiem Wam, że cały rok był nawet super, ale końcówka to znaczy dzsiaja i początek roku zapowiada się wizytami u lekarza. Pisałam Wam o tym, że zrobił się mi guz pod lewą piersią na prawdę wielki, zadwonilam po położną, stwierdziła, że to nie jest od laktacji i lepiej pojechać do szpitala i to sprawdzić. No więc pojechałam nawet udało mi się zrobić USG, które na szczęście nie wykazało żadnych torbieli i innych rzeczy, tylko poszerzona kanały mlekowe. Masuję, robię okłady ciepłe, ale na razie nic się nie zmniejsza. W poniedziałek idę do swojego lekarza ginekologa zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że zejdzie mi to i nie będzie potzreby pomocy chirurga.
Życzę Wam przede wszytskim dużo zdrówka w Nowym Roku, pociechy z dzieciaczków, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil.
Pozdrawiamy z Zuzią
dlatego pisałam abys wlała mniej wody to szybko otwórz okno zacznie gęstniećja zawsze na parapecie chłodzę
Na parapecie już z 2h stoją Ale już jest jakiś postęp, zaraz spróbuję wlać drugą warstwę.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Na parapecie już z 2h stoją Ale już jest jakiś postęp, zaraz spróbuję wlać drugą warstwę.
ale za oknem??Taki mróz i nie gestnieją??
Lenka a masz piwo , mąke kukurydzianą lub ryzową , sos słodko -kwaśny i sos ostry np. sambal olek??może zrobię skrzydełkaMam ochote na ostre macie sprawdzone przepisy??
Ja zawsze daję mniej o 20-30%wody niz w przepisie na torebce, na parapet i się chłodzą , oczywiście nie w lato na parapet
Jak Ci nie bedzie gęstniała to dodaj żelatyny trochę rozpuszczonej pożądnie w małej ilości ciepłej\ wody. Ale pod warunkiem że mocno gęstnieć nie zaczęła
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lenka a masz piwo , mąke kukurydzianą lub ryzową , sos słodko -kwaśny i sos ostry np. sambal olek??
kurde no właśnie nie;(słodko-kwaśny uwielbiam ten z kfc albo orientalnyaż ślinka cieknie
kurde no właśnie nie;(słodko-kwaśny uwielbiam ten z kfc albo orientalnyaż ślinka cieknie
a PŁATKI CORNFLAKES MASZ ? MAJONEZ ? (MAZEJON , MANEJOZ)?
reklama