Lenuszka
Mamusia Gajusi
aha dziękiJa wymieszalam pól paczki 1 i pol 2. i potem drugi raz tak samo. Jak sie skonczylo to dawalam juz samą 2.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha dziękiJa wymieszalam pól paczki 1 i pol 2. i potem drugi raz tak samo. Jak sie skonczylo to dawalam juz samą 2.
Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??
No czesc dziewczeta
My przed 10 -siata ruszamy z dzinksem na szczepienie ,ojjj bedzie lament :-) ,a potem moze do ksiedza ruszę i na poczte musze odebrac list,zamawialam sobie gacie obciskajace,bo brzuch jakby wyszedl mi wiekszy :-(z obrzarstwa chyba ,ale po nowym roku juz dzialam na calego
Nie kochane miałam na myśli ale jestem przybita bo Wiktoria ma straszne sny związane z tą operacja!!!Tym bardziej ze mi sie śniło ostatnio, że była w białej sukience;(eh....
Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??
oj współczuję, zdrówka dla maleństwa i wytwałości dla mamusi rozgnieć na noc czosnek i postaw na spodeczku w pokoju małej, fifiemu pomogło jak miał katar
miałam ciastka robić ale jajek nie ma ciul.. wieczorem zrobię