reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewela mam nadzieje ze obedzie sie bez płaczu
lena ja tez tak mieszałam jak gosiagro tym bardziej ze na puszce tez tak mieli napisane a łaśnie wczoraj kupiłam nowy zapas pepti 2 i wcześniej mieli na nim napisane że jest od 6 miesiąca a teraz że powyżej nie kumam czyżby skład zmienili czy co o co kaman

no ja tez mieszalam,bo akurat mialam na dnie puszki 1 ,a kupilam 2 i zmieszalam,a teraz juz 2 je normalnie :-) dobra my sie juz szykujemy do wyjscia :)

Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??

ja dwie porcje podałam pól na pół a pozniej samą 2. lekarka powiedziała że dużo składem sie nie różnią więc nie trzeba dlugo mieszać. mam Nan. i odkąd jesteśmy na 2 mała zaczeła jesc.

Krakowianko również dla Twojej rodziny zdrowych i spokojnych świąt!!!!

No czesc dziewczeta

My przed 10 -siata ruszamy z dzinksem na szczepienie ,ojjj bedzie lament :-) ,a potem moze do ksiedza ruszę i na poczte musze odebrac list,zamawialam sobie gacie obciskajace:zawstydzona/y:,bo brzuch jakby wyszedl mi wiekszy :zawstydzona/y::-(z obrzarstwa chyba :zawstydzona/y:,ale po nowym roku juz dzialam na calego :happy2:

Ja też ma taki plan :-) też po świętach dopiero bo wiem że przez ten weekend nie będę sobie żałować :-) a co raz się żyje :-)

Nie kochane miałam na myśli ale jestem przybita bo Wiktoria ma straszne sny związane z tą operacja!!!Tym bardziej ze mi sie śniło ostatnio, że była w białej sukience;(eh....
Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??

Ja nie mieszałam, tzn rano dałam samo mleko 2 później do wieczora dałam 1 a na drugi dzień dałam dwa razy mleko 2 i raz 1 i w zasadzie na 3 dzień jadł już samą 2. Żadnej różnicy nie zauważyłam go karmiąc a i on chyba się nawet nie zorientował że coś innego dostał :-)

Oglądałam wczoraj "Szklaną pułapkę" ale przegapiłam mój ulubiony tekst z tego filmu :-( chyba sobie ściągnę :-) fajnie było zobaczyć Bruce w swojej najlepszej formie a nie takiego jak jest teraz, no ale cóż nawet aktorzy się starzeją :-)

Dziś czeka mnie prasowanie, gotowanie i wypranie firanek. Mróz puścił i chyba niestety umyję te nieszczęsne okna :-(
Wiedziałam że na święta będzie szaro i brzydko, jak co roku. Później pewnie znów spadnie śnieg.

Dziewczyny, Hania dzisiaj obudziła się o 4:00 ze strasznym katarem, psika co 10 minut średnio :-(

Idziemy na 13:00 do lekarki. Od 4 do 6 ją nosiłam bo miała strasznie zapchany nosek, trochę jej wyciągnęłam fridą ale wszystko nie chciało wyjść. Ma takie malutkie, szkliste oczka :-(

krakowianko-tobie równierz życze zdrowych i wesołych świat!miło że zaglądasz do nas
kasiulka-dla dziecka katar to masakra moja już 4 dzien się z nim męczy wszystko zapchane flegma spływa do gardła i w nocy budzi bo nie może tego odksztusić a na widok fridy robi takie przerażone oczy bo matka cały czas męczy i wyciąga:no:

U mnie po kolei wszyscy byli chorzy tylko mała najmniej a mnie nic nie rusza tak sobie myśle że znając moje szczeście dopadnie mnie na święta:shocked2:

Kasiulka- duzo zdrowka dla Hani!!! Napisz po lekarzu.

Ja dzisiaj idę razem z Jagodą i Marcinem do Hani przedszkola na Jasełka i na Wiglię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry