wrrr... właśnie mi całego posta wcięło!!!!
Acha kupiłam dziś sobie budyń :-) wiem to nic wielkiego ale ja lubię budynie a białą czekoladę uwielbiam. Ten jest połączeniem :-) budyń śmietankowy z białą czekoladą, mmmhhhh dobry polecam :-)
Oj żebyś Ty wiedziała Kochana jak ja marzę o zjedzeniu budyniu!!! A póki co potrawa zakazana na równi z białą czekoladą, o której piszesz..
No ale już niedługo.. bo w wigilijny wieczór i pierwszy dzień świąt robię sobie przerwę. Nelcia dostanie rozmrożone mleczko. A ja już sobie robię na ten czas zapasy, kupiłam 2 l mleka, kakao, serek wiejski, budyń gdzień mam zachomikowany z dobrych starych czasów. Mój W. się ze mnie śmieje, że będę same mleczne potrawy jadła.:-)
Anecznik - ale się uśmiałam z tej zgodności charakterów.. Kto wie czy się kiedyś nie poznają te nasze maluchy. Życie bywa zaskakujące
Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcie jeśli o rozwój Kornelci idzie.
Kochane jesteście
Liliti - fajna ta strona, która poleciłaś, wynika z niej, że większość czerwcowych maluchów rozwija się w tempie ekspresowym i tym samym czasem wywołuje zaniepokojenie pozostałych mam
A co do przybierania na wadze to chyba teraz po prostu idzie to wolniej, Nelcia przybrała od połowy października do początku grudnia niecałe 600 gram
Ja po kolejnym dniu w pracy, dziś już było łatwiej, Pewnie bym powoli weszła w rytm pracy ale tu na horyzoncie już święta i trochę wolnego
Więc jest to taka malutka rozgrzewka, przydatna by potem po nowym roku było łatwiej.
Ewuś - kochana trzymam za Was kciuki aby zdrówko szybko się poprawiło i abyście wrócili na święta do domku!
Witaj Filipku, jak zdrówko Twoje i mamusi?
Ita - Kochana ja to już w pracy byłam jak ty tu koleżanki forumowe o spanie lub sprzątanie podejrzewałaś
Czy dobrze doczytałam, że nie spędzacie w domu nocki bo nie możecie? Co się dzieje?
Kajdusia - a pomyśl sobie jak tu ogarnąć przygotowania w połączeniu z pracą?;-)
I więcej już nie nadrobię ale czas się za jakieś świąteczne przygotowania zabrać.. Choćby część wieczoru na prace domowe wykorzystam...
Dobrej nocy!