reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam znowu z pracy kurcze w domu prawie nic na święta nie zrobione dzis po pracy musze z grubsza ogarnąć i chyba ubrac choinke bo już stoi kupiona tylko nieiem jak ją w tym roku ubrać chciałam jeszcze pierniczki na nią upiec ale mała przez ten katar marudna więc niewiem czy mi na to pozwoli:baffled:

Witajce

Ale jestem zla :no: normalnie mialam w sobote jakiegos pecha, raz,ze nie dojechalam do fryzjera,bo tak slisko na drodze,ze samochod bokiem i jechal i sam zjezdzal :wściekła/y: to do tego wszystkiego kozak mi sie rozwalil na miescie jak poszam :wściekła/y: ,bo tak to jest jak sie kupuje tandetne buty:wściekła/y: i poszlam do tej fryzjerki i nie bylo tej mojej i podcielam tylko grzywke to do tego mi ja spiepsz_yla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i po swietach musze kupic buty za 400zl :no: i kupuje juz orginalne EMU ,aa beda na wiecej nic jedna zima :dry:

A dzinks sie bawi sam w lozeczku i słucha muzy Fasolek posciagalam i terazsłuchamy i spiewamy razem :-):-):-)

Zobacz załącznik 310707 Zobacz załącznik 310708

dziewczyny apropo świąt to znacie jakis przepis na dobrą sałatkę bez majonezu, jaj i sera???

mozesz zrobic taka ugotowac ryz, dodac posiekana w kosteczke papryke roznokolorowa , kukurydze i dodac troche jogurtu naturalnego,zeby sie posklejalo, pieprz i sol do smaku i juz :-)

liliti nie czytalam wszystkiego,ja jutro sie dowiem ale u nas to bedzie ok 2kg :szok: :-)

Ostatnia edycja:
Witajce

Ale jestem zla :no: normalnie mialam w sobote jakiegos pecha, raz,ze nie dojechalam do fryzjera,bo tak slisko na drodze,ze samochod bokiem i jechal i sam zjezdzal :wściekła/y: to do tego wszystkiego kozak mi sie rozwalil na miescie jak poszam :wściekła/y: ,bo tak to jest jak sie kupuje tandetne buty:wściekła/y: i poszlam do tej fryzjerki i nie bylo tej mojej i podcielam tylko grzywke to do tego mi ja spiepsz_yla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i po swietach musze kupic buty za 400zl :no: i kupuje juz orginalne EMU ,aa beda na wiecej nic jedna zima :dry:

A dzinks sie bawi sam w lozeczku i słucha muzy Fasolek posciagalam i terazsłuchamy i spiewamy razem :-):-):-)

Witajcie ja tez sobie kupiłam Emu podróbki różowe;)
Ale mnie czas goni juz nie długo swieta ja mam posprzatane i zrobione paznokcie wiec teraz juz moge się brać za robienie jedzonka;)

gosiu czy mozesz opisac mi jak u was wyglada karmienie butla Mai przez sen? Podajesz jej butelke w lozeczku na lezaca czy wyciagasz i karmisz?
Strasznie bym chciala zeby Lila wypijala dodatkowe mleczko bo budzi sie za czesto widac na noc jej juz nie wystarcza, moze to pomoze przesypiac lepiej noce, ale jak ja we snie wyciagam z lozeczka to jakos zawsze sie rozbudzi i odrzuc butle, z drugiej strony jesli sie nie rozbudzi to nie chce ssac przez sen.

ja już od dawna nocne posiłki podawałam jej na leżąco nie wyjmując z łóżeczka, tylko ze wtedy nie spała. A teraz około 22:30 daje na śpiocha, bardzo łatwo łapie butelkę i sobie ciumka:-) zazwyczaj wypija tak od 140-160 ml

hej
jedynie katarzynjanicka odpowiedziała na moje pytanie a szkoda, dziękuję Kasiu.
życzę miłego dnia

ja ci nie odpowiedziałam bo nie wiem;-)

Witajce

to rzeczywiście pech:baffled:
Ładnie Tomaszek siedzi:-)

Witam się i ja!!!!
Prawię już normalnie mówię!!! Za to kaszel gorszy....Czuję się jakbym miała wypluc płuca....a wczoraj przed snem taki atak kaszlu mnie złapał że aż zwymiotowałam na swój dopiero co wyprany szlafrok!!!!!
No nic...dam radę :-)
athena - gratuluje jedyneczek....Jejku jak ja Wam zazdroszczę...Polcia dziś znów cały czas z raczką w buzi....Tak bym chciała żeby moje dziecko już nie cierpiało z tego powodu....Acha i gratulację dla małego turlaki, spryciarz jeden :-D
kasiaj - gratuluję udanego podstępu i współczuję z tym półpaściem.....
liliti - moja też ostatnio przytyła tylko 250 gram w 3 tygodnie....ale podobie jak Sonia Polcia to niezwykle skręcone dziecko...Ona nie wie co to znaczy siedzieć spokojnie chociaż 5 minut....:no::-D
konniczynka - najlepsze życzonka dla Emilki - spóźnione ale szczere i prosto z serducha...Niech Ci zdrowo rożnie Twója księzniczka!
kasiek - Twój synek to ciacho....Cudowny jest!:-):tak:
koriander - moja Polcia też nie umie ssać przez sen...Jak już zasnie przy jedzeniu to koniec...Mogę nią szturchać, potrząsać butelką....raz się zassie i koniec!!!! Także ja nie znam metody jak podać butlę dziecku przez sen!!!!...Ja też chcę na pierniczki...bardzo, bardzo, bardzo....... :-)
nadika - jako kulinarne beztalencie niestety jestem zmuszona napisać że nie znam żadnego przepisu na takową sałatke!!!!
ewelinka - zdrówka dla małej i powodzenia i ciekawego pomysłu na ubranie choinki!!!!

edit: Ewuś Kochana zdrówka dla Twoich chłopaków i Ciebie!!! Trzymajcie się cieplutko!!!! Buziole!!!!

Dla Natanka i Krystianka najlepsze życzenia!!!!
Zdrówka, szczęścia i mnóstwa radości
oraz uśmiechu na buzkach każdego dnia!!!:-D

reklama
agi-oby kaszel szybko przeszedł ale to chyba jakiś taki wirus bo mój i córka najstarsza jak teraz chorowali to też wymiotowali od tego kaszlu
ewus-współczuje ale się umęczysz:no:
ewela-polecam orginalne emu ja kupiłam sobie i marysi i łaże już dwa miesiące nawet ich nie myłam jeszcze a wyglądają jak nowe a i nawet nie przemiękają jestem zajebiaszczo zadowolonw z nich jedyna wada to trzeba zapłacić 400

Do góry