reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nie wiem jak u Ciebie nie raz ja wyciagne Gaja za 5 min z powrotem wsadzę i zasypia;)

No i przegrałam :-( wyjęłam go z łóżeczka i leży sobie teraz obok mnie cały w skowronkach i nawet nie wygląda na śpiącego, ach. Niech zapomni że mu jutro w dzień dam pospać :-) (żartuje)

Co do szalika to w tym tempie to czarno to widzę :-D

reklama
stella - super że się wyjaśniło co było przyczyną stanu skóry :)

MagdaM - zdrówka dla chorowitków, biedny Szymek z tymi paluszkami ale dobrze że wszystko całe. Dacie radę z przygotowaniami świątecznymi :)!!

ewela - jak ja ci zazdroszcze morza!!!!!!!!! :)

Kasiek - na przetłuszczające się często włosy ja stosowałam szampon Fructis :) pomogło.

kalwa - o kurcze :/ Dobrze że profilaktycznie poszliście do lekarza :/

Anik - super że pierwszy dzień pracy przebiegł ok :)

zdec - a ty ot tak wysłałaś CV do tego biura? :) tzn z ogłoszenia?

Alusia - to co zdec napisała to rzeczywiście tak to jest z rachunkowością... Jak się studiuje na sucho to to czarna magia :) a z praktyką wszystko się rozjaśnia :) i jest to banalnie proste...

A my dzisiaj cały dzień u babci. Ja spotkałam się na ploty z koleżanką :)
Dzisiaj mój mąż do 23 w pracy a później do końca roku wolne :D W poniedziałek jedziemy do moich rodziców więc ja już godziny odliczam :p i zapisuje co małej mam zabrać ;)

Ja tez musze pomyślec nad czymś po czym moge dostac dobrą prace. Bo chce od pażdziernika coś zaczać. Myślałam o pielęgniarstwie żeby potem iść na ratownika medycznego no ale zobaczymy ;) teraz najwazniejsze to musze w maju zdać mature do konca ...

Hefi ale mąż się ma fajnie a Ty przy okazji. Mój ma dopiero wolne od 23 grudnia tylko ja nie wiem czy się do końca ciesze heh :p chyba wole być sama w domu :D

Anecznik no to mały łobuziak . Najważniejsze że jemu się podoba heh . A ja tam wierze że uda Ci się skończyć ten szalik :D

Ja tez musze pomyślec nad czymś po czym moge dostac dobrą prace. Bo chce od pażdziernika coś zaczać. Myślałam o pielęgniarstwie żeby potem iść na ratownika medycznego no ale zobaczymy ;) teraz najwazniejsze to musze w maju zdać mature do konca ...

Wydaje mi się że na ratownika medycznego to nie na pielęgniarstwo, ale na ratownika powinnaś iść. Przynajmniej u nas jest szkoła policealna kształcąca w tym zawodzie.

No i zasną szkoda tylko że na mojej wersalce, aż boje się go przenieść.

Anecznik ja mam kumpla który kończy ratownicwo i powiedział że lepiej żebym poszła na pielęgniarstwo bo mam większe pole popisu wtedy. Moge jeżdzić jako ratownik, pracować jako pielegniarka w przychodni w szpitalu ;) U nas po szkoła policealnych nie przyjmują już ;/ no chyba że sobie własną działaność otworzysz i wtedy pracujesz jako firma dla szpitala a z tego co wiem to się nie opłaca. Tylko że pielegniarstwo dośc drogie jest ;/

To widać mam nieaktualne informacje :-) Też kiedyś myślałam o ratowniku medycznym (ba nawet chirurgiem chciałam być ale na to to zbyt leniwa jestem :-) ) Jednak duża odpowiedzialność i nerwy.

hefi szczerze to nie mam pojęcia jak wysłałam CV:) Wydaje mi się że maila wysłałam;) Bo innej możliwoście nie było:p Gdzieś w stercie ogłoszeń to znalazłam, a wysłałam żeby tylko wysłać:) Widocznie takie było moje przeznaczenie:)
Zazdroszczę urlopu męża, mój to do końca roku przechlapane - inwentaryzacja:(

moj włąsnie zaczął wolne i dpiero idzie do pracy 3 stycznia :szok::wściekła/y: szczesliwa zbytnio nie jestem ale co zrobic :-D
z pracą u mnie to podobnie miałam jak zdec, siedziłam po maturze 3 miesiace w domu, az mi tata zaczał grozic ze mi prace znajdzie :szok: przestraszona na głupa zaczełam wysyłać meile z cv :tak: no i na 2 dzień telefon ze do roboty mam iśc - średek lata :wściekła/y: popracowalam troche doswaidczenia nabrałam, awans - aneks do umowy podpisałam i na L4 i tak sie juz obijam od listopada 2008 :-D teraz to juz wracac nawet nie mam gdzie, bo w zakładzie z 150 osob zostałam ja i szef :tak: (likwidacja) takze pomecze go jeszcze 3 lata a potem nie wiem co zrobie, chciałabym dalej w tym zawodzie robic ale to sie wiąze z praca po 12 h a przy 2 dzieci to sobie tego nie wyobrazam :-(

reklama
Natuska to podobnie jak ja heh :)

Dziewczyny ja mam dwie sprawy ...
1. Jak pójde na wychowawczy to należą mi się jakiekolwiek pieniądze? Czy żadne?
a
2. Jak zachęcić męża do gry wstępnej i seksu. Bo mi się chce a on jakoś nie ma ochoty :(

Do góry