reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam sie, okropna noc, masakra :no: Dziewczyny cos strasznego Lila padla mi o 1830 i wstala po godzinie i zaczal sie placz ktory przeszedl w jakis dziki wrzask a potem atak paniki az mala nie mogla tchu zlapac ja ryczalam w pewnym momencie razem z nia patrzyla na nas i nas nie poznawala nie wiem czy byla w polsnie ale to bylo okropne :-(W koncu udalo mi sie jej podac Viburcol i zasnela w naszym lozku i juz tak zostala do rana bo co probowalam ja przelozyc to placz.. nie wiem o co chodzilo ale wygladam i czuje sie dzis jak zombi
Jas tez kilka razy mial jakis dziwny atak placzu
najpierw rozplakal sie na widok swojej 2-letniej kuzynki, zupelnie bez powodu
potem przy swojej cioci, ktora sie z nim bawila i przy mnie
plakal tak, ze ciezko go bylo uspokoic, nawet mi jako mamie
zadne tulenie nie pomagalo,
to tak jakby odkryl leki, jakis strach bo ostatnio tez zaczal sie bac kilku rzeczy, np. firanki
wczesniej tego nie bylo

A ja powiem tyle: nie lubię palenia czarownic. Łatwo jest rzucić na kogoś podejrzenie, szczególnie nie cytując wiadomości. Należy wysłuchać co mają do powiedzenia obie strony.
ja tez nie ale gdyby Ania. chciala to glos by zabrala w tej sprawie
poza tym rowniez wydaje mi sie ze choc czesc z tego postu powinna tu trafic

Po co mu album z gołymi babami :-) jak ma swoją kobitę :-D Jeśli chodzi o prezent to z pewnością się mężom spodoba i gwarantuje Wam że nie tylko im :-D

Czekoladowa farba do ciała - prezenty z Toys4Boys.pl

Słodka Bielizna - prezenty z Toys4Boys.pl
wlasnie chcialam zaproponowac zeby ten album zrobic ze swoimi zdjeciami hihihi, ten na pewno nie lezalby na polce:)

reklama
Ja planowałam dzisiaj jakiś shopping, ale się zebrać nie mogę:sorry:

zdec- chwal się fryzurką, ale to zaraz!!! :-p

hefi - to całkiem możliwe ze przemeblowanie mogło mieć wpływ na sen Julci

anecznik
-wwow, niezłe prezenty:tak:, ale cena tez powalająca:szok:

Perfecta- fajny, świąteczny Jasio:-)

Lencja
- to jutro do pracy idziesz:szok: mam nadzieję, ze szybko ci zleci!

koriander
- współczuje nocki:-(

emalia
- daj znać po bilansie! to chyba zależy na ile miałaś wcześniej tą umowę, ile przepracowałaś

Agentka - forum zamknięte zostało założone bardzo dawno temu i na początku przyjęte zostały wszystkie dziewczyny, Ania nie została na nie wpuszczona teraz, przez to ze były takie akcje wcześniej o których pisała dziś Koriander, nowe dziewczyny nie są wpuszczane od razu, ale to nie znaczy, ze nowych osób nie chcemy, czy ze ich nie lubimy, bądź ze wszystkie nowe obgadujemy:no:

Ostatnia edycja:
A ja tam do Ani .nic nie mam i przestancie dziewczyny takie głupoty pisac na otwartym,bo az sie rzygac chce jak sie tu wchodzi . NIE PODOBA SIE DO WYPAD STAD ....

Piszesz że Ci się rzygać chce a sama wchodzisz i piszesz coś takiego...i mimo że Ci się nie podoba to tu jesteś...

dziewczyny dajcie już spokój, bo jakoś nieprzyjemnie zaczyna się robić:-(, jeszcze tego brakowało żebyśmy się zaczęły wzajemnie kłócić:no:

reklama
Do góry