Klementinka
Fanka BB :)
Jas tez kilka razy mial jakis dziwny atak placzuWitam sie, okropna noc, masakra Dziewczyny cos strasznego Lila padla mi o 1830 i wstala po godzinie i zaczal sie placz ktory przeszedl w jakis dziki wrzask a potem atak paniki az mala nie mogla tchu zlapac ja ryczalam w pewnym momencie razem z nia patrzyla na nas i nas nie poznawala nie wiem czy byla w polsnie ale to bylo okropne :-(W koncu udalo mi sie jej podac Viburcol i zasnela w naszym lozku i juz tak zostala do rana bo co probowalam ja przelozyc to placz.. nie wiem o co chodzilo ale wygladam i czuje sie dzis jak zombi
najpierw rozplakal sie na widok swojej 2-letniej kuzynki, zupelnie bez powodu
potem przy swojej cioci, ktora sie z nim bawila i przy mnie
plakal tak, ze ciezko go bylo uspokoic, nawet mi jako mamie
zadne tulenie nie pomagalo,
to tak jakby odkryl leki, jakis strach bo ostatnio tez zaczal sie bac kilku rzeczy, np. firanki
wczesniej tego nie bylo
ja tez nie ale gdyby Ania. chciala to glos by zabrala w tej sprawieA ja powiem tyle: nie lubię palenia czarownic. Łatwo jest rzucić na kogoś podejrzenie, szczególnie nie cytując wiadomości. Należy wysłuchać co mają do powiedzenia obie strony.
poza tym rowniez wydaje mi sie ze choc czesc z tego postu powinna tu trafic
wlasnie chcialam zaproponowac zeby ten album zrobic ze swoimi zdjeciami hihihi, ten na pewno nie lezalby na polcePo co mu album z gołymi babami :-) jak ma swoją kobitę Jeśli chodzi o prezent to z pewnością się mężom spodoba i gwarantuje Wam że nie tylko im
Czekoladowa farba do ciała - prezenty z Toys4Boys.pl
Słodka Bielizna - prezenty z Toys4Boys.pl