reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Własnie wyszedł Małgosi jeden bobek tej "plastelinokupki"- rzeczywiście- dobre okreslenie :tak: To nadal nic :-( A myślicie, że jak jej podam gruszeczkę to ją odblokuje ???

Kasiulka
- gratulacje dla Hani! Górna jedyneczka???
zdec- duża głowa- mądra głowa :-D
Gosia***- my nie robilismy żadnych badań na razie....
Perfecta- dzieki za namiary na flamingi, jesteś niezastąpiona, ale piotrusiowi chodzi o takie miniaturki prawdziwych, a nie zabawki o dziwnym kształcie:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Podobno w Dolmedzie można.
W sumie to rzeczywiście w tych siatkach centylowych ona się nie mieści:(
Jakie wy macie obwody głowy tak ok. 5 miesiąca?

Witam się i ja,u mnie dziś kompletnie brak czasu na cokolwiek, musiałam dziś troszke popracować w związku z grupą którą organizujemy do hiszpani. Nocka beznadziejna, Klara budziła się chyba z 6 razy i to wcale nie na jedzenie, o 1:30 postanowiła ze nie bedzie spała, juz nawet zaczęłam jej dawać bebilon w nocy zeby dała pospać - niestety zjada tylko 40 i zaraz znowu budzi sie na jedzenie a od 4 do 6 wisi juz tylko na cycku które po nocce sa jak flaki tak wyssane. Teraz własnie zadowolona wrzeszczy do kalkulatora- tylko takie rzeczy ją interesują-piloty, telefony, gazety i kartki, musz i pasek od lustrzanki, co za dziecko ...ja zabawek nie kupuje jej juz w ogóle bo po co jak ona spojrzy i koniec zabawy, szkoda pieniędzy. A powiem wam śmieszną rzecz, synek mojego brata tez ma tak ze nic go nie interesuje, zadne zabawki bawi się tylko odkurzaczem i w ogóle tylko sprzata wyciera kurze, mopem sie bawi ahh co za dzieci, moja mama sie smieje zeby mu odkurzacz kupic na gwiazdke.

Macie m,oze jakis pomysł jak mam przemycic małej jakąś zupke? nic nie je ani słoiczków ani gotowanego a ostatnio nawet deserków nie chce, tak ładnie jadła kiedys a teraz... nie mam już siły ahhh

Ja dzis upiekłam murzynka, pierwszy raz i nawet wyszedł i jest pyszny.

A pamietacie, pisała z nami kiedys Skorpioniczka, ciekawe co u niej????

nie odpisze wszystkim bo niestety mojemu wrzaskunowi znudził sie juz kalkulator i zaczyna sie drzec, ide ją kąpac.

zdec, magda- widze ze randka bboomowa udana, super zdjęcia.

Moze pozniej dam rade sie odezwac jeszcze.

No to moja najwięcej teraz: 43,5:(
Ale mówi że się dobrze rozwija więc nie ma się co niepokoić, tylko profilaktycznie zrobić to USG.

Właśnie wstała i już się cieszy:p Już zapomniała chyba o szczepieniu:)

Moja obwód główki 41cm....
Jejku ależ fatalnie się czuję....Męczy mnie ta @ juz czwarty dzień...Przed ciążą rzadko miałam 4 dni a tu teraz po ciązy mam 7 dni!!!! Szok i masakra zarazem.....
ola-fasola - współczuję nocki!!!
zdec, magda - ależ piękna parka...Pasują do siebie :-)

Od rana się do tego zabieram:
Filipkowi (AniCh) i Tomaszkowi (Eagle)
z okazji ukończenia pięciu miesięcy
oraz Indze (mamiemikołaja) oraz Agatce (sealet)
z okazju ukończenia sześciu miesięcy!!!!
Dużo, zdrówka, uśmiechu i radości
Ciotka BB z Polusią

Swoją drogą dwie ostatnie mamuśki dawno się nie odzywały....Ciekawa jestem co u nich i ich pociech????

reklama
Do góry