reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

uuuuuuu paróweczki, to zakazany towar u mnie w lodówce :-D:-D jak raz po nich miałam spotkania trzeciego stopnia z kibelkiem, to zakazałam do końca ciąży je kupować mężowi:-D

reklama
Mnie tez dosc czesto boli brzuch. mialam kilka dni przerwy od wszelkich dolegliwosci,ale we czwartek wrocilo znowu. Czesciej mam mdlosci i sa mocniejsze, no i plecy na dole mnie bola i brzuch. Dzis obudzialam sie przez ten bol...:-( i czesto tak mam,ze budze sie z bolem krzyza i brzucha :-( Nospy jednak nie biore czesto. Mam nadzieje,ze bedzie ok.
Boze,dziewczyny ile ja zaczynam jesc!! szok!!

Ja od piątkowych dolegliwości już drugi dzień nie mam mdłości ani wymiotów(odpukać):-), a dzisiaj nawet na spacerze z synkiem skusiłam się na lody czekoladowe i były pyszne jak przed ciążą, bo do tej pory od wszelkiego słodkiego mnie odrzucało:-(.... a przed chwilą wciągnęłam całe pudełko(250g) pomidorków koktajlowych i wszystkie musiałam sobie dobrze posolić(choć na ogół używam mało soli):-D:-D

Czesc dziewczyny widze ze temat jedzenia sie kreci ja wlasnie zjadłam całą cytryne a potem zagryzłam czekoladą :szok:a teraz czekam z niecierpliwościa na frytki bo mąż robi juz na samą myśl slinka mi leci mniam mniam

Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
A wszystkim chorym mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak:

reklama
Do góry