reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Mnie ból ostatnio złapał w nocy, ale jakoś przeszło do rana, sądzę że to przez to że mam straszne zaparcia.:-(
Na zaparcia polecam jogurt i do tego wsypać kilka łyżeczek otrębów
Na zaparcia polecam jogurt i do tego wsypać kilka łyżeczek otrębów
Jak kupię otręby to spróbuję;-)
AniaCh83
Fanka BB :)
Mnie tez dosc czesto boli brzuch. mialam kilka dni przerwy od wszelkich dolegliwosci,ale we czwartek wrocilo znowu. Czesciej mam mdlosci i sa mocniejsze, no i plecy na dole mnie bola i brzuch. Dzis obudzialam sie przez ten bol...:-( i czesto tak mam,ze budze sie z bolem krzyza i brzucha :-( Nospy jednak nie biore czesto. Mam nadzieje,ze bedzie ok.
Boze,dziewczyny ile ja zaczynam jesc!! szok!!
Boze,dziewczyny ile ja zaczynam jesc!! szok!!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A mnie od 3 dni przestały męczyć wymioty. Jak z tym u Was? :-)
Mnie wymioty nie męczą w ogóle, bo jeszcze nie wymiotowałam, ale cały czas mnie mdli i już w sumie nie wiem czy nie byłoby lepiej raz a porządnie zwymiotować
Ja od piątkowych dolegliwości już drugi dzień nie mam mdłości ani wymiotów(odpukać):-), a dzisiaj nawet na spacerze z synkiem skusiłam się na lody czekoladowe i były pyszne jak przed ciążą, bo do tej pory od wszelkiego słodkiego mnie odrzucało:-(.... a przed chwilą wciągnęłam całe pudełko(250g) pomidorków koktajlowych i wszystkie musiałam sobie dobrze posolić(choć na ogół używam mało soli)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ja wymiotuję tylko rano,jak wstaję,
co najdziwniejsze, jak mam wolne i sobie pośpię dłużej to nie mam z tym problemów
P
paula24211
Gość
Czesc dziewczyny widze ze temat jedzenia sie kreci ja wlasnie zjadłam całą cytryne a potem zagryzłam czekoladą a teraz czekam z niecierpliwościa na frytki bo mąż robi juz na samą myśl slinka mi leci mniam mniam
Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
A wszystkim chorym mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia
Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
A wszystkim chorym mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia
reklama
P
paula24211
Gość
Ja wymiotuję tylko rano,jak wstaję,
co najdziwniejsze, jak mam wolne i sobie pośpię dłużej to nie mam z tym problemów
ja ani razu nie wymiotowałam oprócz samego poczatku ale wtedy okazalo sie ze mam żołtaczke i nawet nie wiedzialam ze jestem w ciaży