Klementinka
Fanka BB :)
MagdaM uwazaj na siebie, od czego to mialas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, mój nie pamiętał Byliśmy u moich rodziców: ja w kuchni, on w pokoju. Po chwili przychodzi i składa mi życzenia. Akurat tv było włączone, więc się pytam, czy mówili o imieninach w teleexpresie. Na co moja siostra wybuchnęła głośnym śmiechem, bo tak właśnie było Ale prezent dostałam- parasol znaleziony przez P. w autobusiea my dziś z fifim podwójne święto mamy dziękujemy za życzenia ciekawe czy tatuś pamięta????? chyba nie teraz w łóżku leżymy z synalkiem i babyradio słuchamy
hhehh sklep nie nasz, b tam pracuje ale już mu powiedziałam, że rabat ma w razie co dackatarzyna dzieki za namiary, fajne zegarki na narty macie, poczytam i pewnie cos wybiore, dam Ci znać ;-)
Kasiom zycze wszytskiego naj naj!!
Kasia ja tez lubie babyradio szkoda ze jest tylko w necie
Eagle juz wybieracie aparat?
Chapicha witamy ladny prezent zrobilas tatusiowi
Liliti masz intuicje u mnie pare kup dziennie chyba bym sie zdziwila jakby tak nie bylo
Agi gratulej plytek
Agentka ja zalewam Ace piote z naszymi ubraniami a potem jeszcze raz w dzidziusiu, plamy puszczaja
Lena zaglosowane
MagdaM od czego te bole?
U nas do poludnia zakupy mialam kupic sobie rzeczy obkupil sie maz po poludniu babski wieczor bylo super uwielbiam takie spotkania