reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A Wy dalej o jedzeniu :szok:
A mnie nadal łamie w kościach, wszystko mnie boli, kicham i gardło mnie boli... Apetytu nie mam nic a nic, zmuszam się do każdego kęsa, nawet mój brzuszek ciążowy mi zniknął ;-) Najgorsze, że jutro i pojutrze muszę iść do pracy- jest taka sytuacja, że nie mogę zostawić ludzi na lodzie...
mamamikołaja- widzę, że Ty też chora, trzymaj się dzielnie kochana- damy radę i zwalczymy to świństwo!

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty, ja mam już w środę :-)

reklama
może po prostu dziecko już jest coraz większe:-):-) i potrzebuje coraz więcej miejsca w brzuchu i macica się rozciąga i od tego może Cie boleć, mam nadzieje,że przy tym nie masz krwawień

Cześć dziewczyny!
Wróciłam ze wsi, upojona świeżym powietrzem do tego stopnia że cały dzień ziewam.:-)
Emalia jeżeli Ci nie przejdzie to pojedź na wszelki wypadek skonsultować to z lekarzem, zawsze lepiej jeden raz więcej niż nie daj Boże mniej:-(
Widzę że wczoraj wszyscy oglądali Mam Talent, ja niestety nie miałam u mamy TVN, ale dzisiaj po części to nadrobiłam u teściowej, oglądając kawałek;-)
Muszę się wziąć za coś do jedzenia, mój Krystian sobie wymyślił parówki, a ja czuję że jak poczuję ich zapach to zwymiotuję:szok: Ale mus to mus... Idę.... Co ma być to będzie..... I tak już wyręczył mnie w zmywaniu garów, bo tak "brzydko pachniały" że masakra:-(

Cześć dziewczyny!
Wróciłam ze wsi, upojona świeżym powietrzem do tego stopnia że cały dzień ziewam.:-)
Emalia jeżeli Ci nie przejdzie to pojedź na wszelki wypadek skonsultować to z lekarzem, zawsze lepiej jeden raz więcej niż nie daj Boże mniej:-(
Widzę że wczoraj wszyscy oglądali Mam Talent, ja niestety nie miałam u mamy TVN, ale dzisiaj po części to nadrobiłam u teściowej, oglądając kawałek;-)
Muszę się wziąć za coś do jedzenia, mój Krystian sobie wymyślił parówki, a ja czuję że jak poczuję ich zapach to zwymiotuję:szok: Ale mus to mus... Idę.... Co ma być to będzie..... I tak już wyręczył mnie w zmywaniu garów, bo tak "brzydko pachniały" że masakra:-(

Ja na samą myśl o parówkach mam mdłości :-D

Bardziej gustuje ostatnio w słodkich daniach - właśnie się zajadam ryżem na mleku z jabłkiem i cynamonem :-)

Więc myślę,ze nie masz o co się martwić, ale jak Cię będą niepokoiły te bóle to jedź do lekarza, mnie czasem też brzuch boli, ale na szczęście jak się położę i odpocznę to przechodzi:-)

reklama
Więc myślę,ze nie masz o co się martwić, ale jak Cię będą niepokoiły te bóle to jedź do lekarza, mnie czasem też brzuch boli, ale na szczęście jak się położę i odpocznę to przechodzi:-)

Mnie ból ostatnio złapał w nocy, ale jakoś przeszło do rana, sądzę że to przez to że mam straszne zaparcia.:-(

Do góry