reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
katarzynajanicki szukałam przed chwilą w Ascocie tego kubka treningowego NUK-a ale znalazłam tylko taki od 8 albo 9 miesięcy (nie pamiętam) to ten? Ale nie wzięłam bo mi się jakiś duży ten ustnik wydawał. Tak więc kupiłam Lovi z miękkim ustnikiem i przed chwilą mała mi po raz pierwszy pociągnęła soczek bananowy, a jaka radość że mogła sama trzymać:)Zobacz załącznik 301383

ja mam ten
Butelka DISNEY FC 150 ml ustnik niekapek 6m+ NUK (1310282414) - Aukcje internetowe Allegro

Natalka- zdolniacha :D

A ja mialam (niestety) starszego brata i u mnie same klasyki byly:-p:-p nirvana, red hot chilli the cure.......hehe oczywiscie ukradkiem podsluchiwalam New Kids-ow i take That-ow:-D
np
[video=youtube;VZ71U7Jo2vQ]http://www.youtube.com/watch?v=VZ71U7Jo2vQ[/video]

ale was wzielo na wspominki;)
nie moge sobie przypomniec za czym ja wtedy szalalam ale boysbandow raczej nie lubilam

chyba bardziej po polsku sluchalam, varius manx z Lipnicka, Bartosiewicz, Kowalska itd
oczywiscie tez Nirvana i wszystko co mialo bardziej rockowe brzmienie

Agi Greysow tez bardzo lubie, jak na zlosc skonczyli puszczac ale za to sa gotowe na wszystko, tez lubie
wczoraj byly i przegapilam:(
Kasiek nie wmawiaj sobie i dziecku takich chorob, po co wam dodatkowy stres? to moze nadal byc kolka czy jakies wzdecia, moze sprobujcie mleczko dla dzieciaczkow kolkowych
Jas ciagle jest na bebilonie comfort i jest ok, chyba tez Nestle robi jakies mleczko sensitive dla dzieci z wrazliwymi brzuszkami

katarzynajanicki - to tego dzisiaj nie widziałam;-) Ale u nas by się nie sprawdził, bo mała nie toleruje twardego silikonu, a ten który jej kupiłam ma miękki ustnik:-)

Matko Kelly family, kiedy to było... zespół znam tylko ze starych utworów wujka;-) Powtórzę się za leną - Stare dupy jesteście, że takie rzeczy pamiętacie:-D:-D:-D

reklama
katarzynajanicki - to tego dzisiaj nie widziałam;-) Ale u nas by się nie sprawdził, bo mała nie toleruje twardego silikonu, a ten który jej kupiłam ma miękki ustnik:-)

Matko Kelly family, kiedy to było... zespół znam tylko ze starych utworów wujka;-) Powtórzę się za leną - Stare dupy jesteście, że takie rzeczy pamiętacie:-D:-D:-D

u nas też widziałam z takim żółtym gumowym ustnikiem

Do góry