reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
To i ja zapodam fajny filmik :-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zo5ZbgkCJH8"]YouTube- Beyonce vs Little Girl Arianna[/ame]
aż się popłakałam tak mnie to wzruszyło :-) nie ma jak to buzujące hormony ;-)

Buziaki :-)

Melduję się i ja:tak: Wczoraj zmyłam się na Mam Talent tak jak widzę większość:-D:-D:-D
Samotnie z Kacperkiem spędzamy niedzielę bo M na służbie ale już jutro do ginka:tak::tak::-):-):-) Doczekać się nie mogę:tak: Nawet energii mam więcej dzisiaj:-D

czesc wpadlam na chwilke bo zaraz jedziemy gdzies znowu, w domku prawie nas nie ma i nie mam kiedy wejsc na forum.
Ale co tam u was, ja wizyte mam juz 24.10 juz nie moge sie doczekac.

No i gdzie te chętne na gofry???:confused:trzecią porcję właśnie skończyłam robić:tak: najadłam się za wszelkie czasy ale ja jadłam już w południe teraz nakarmiłam resztę rodzinki:tak::-DJeszcze coś przekąszę i dość na dziś, bo jutro na badania idę:eek:jak ja przeżyję do rana głodna???????:szok:zawsze jem około 22:eek::-p

ja jestem chętna na gofry w każdej ilości:-):-):-)
mój mąż wyjechał na tydzień i teraz pewnie będę jadła więcej niż zwykle, o ile to jeszcze możliwe:-D:-D:-D zawsze tak mam jak P. wyjeżdża:-(

ta mała na filmiku jest bezbłędna :-):-)

reklama
Do góry