reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam was w niedzielny poranek:tak:
Ja narazie leniu****e z rodzinka a pozniej idziemy na wizyte do poloznej wiec trzymajcie kciuki zebym chociaz biecie serduszka slyszala:sorry:

Hefi-super filmik,takie ruchy to i ja bym chciala miec:-D:-p.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=aACjp0nCAnY"]YouTube- Rozmowa z tatą[/ame] Tu jest filmik mojego malego biznesmana:-pJakis czas temu mu zrobilam ale lubie go czasami sobie przypomniec:-D

reklama
Dzień Dobry wszystkim!
paula24211 wysyłam Ci trochę słoneczka,:-) bo u Nas w Szczecinie piękna pogoda, ze nic tylko spędzić dzień poza domem. ja tez będę tylko z doskoku, bo mąż dziś wyjeżdża na tydzień w delegacje, więc chce z nim spędzić te przedpołudnie:-)

Dzień Dobry wszystkim!
paula24211 wysyłam Ci trochę słoneczka,:-) bo u Nas w Szczecinie piękna pogoda, ze nic tylko spędzić dzień poza domem. ja tez będę tylko z doskoku, bo mąż dziś wyjeżdża na tydzień w delegacje, więc chce z nim spędzić te przedpołudnie:-)

U nas dziś też piękna pogoda...bynajmniej narazie:tak: Widzę że nie tylko mój w delegacje wyjeżdża:sorry:ale i tak wolę to, niż jego pobyt za granicą:eek:

Witajcie w niedzielny poranek:-)
u nas tez pogoda ładna, ale M. dalej chory więc go chyba nigdzie nie wyciagnę:-(
hefi - super film
Kama83 - powodzenia u położnej, czekamy na relacje:tak::tak:

witajcie!! po dwoch latach staran w koncu bede mamą!! termin na 17czerwca,plus minus dwa tygodnie:) jestem w 8tc.pzdr

Gratuluję. Widzę, że jesteś z Poznania - jaka dzielnica? :-D

witam was dziewczyny

Ja mam termin na 4 czerwca:-) i już się nie mogę doczekać:-)

Również serdecznie gratuluję i witam serdecznie :-)

reklama
witajcie:-)
a u mnie pogoda paskudna, leje od samego rana, nie ma jak nosa wystawic, pocieszające jest to że w przyszłym tygodniu ma wrócic wiosna, słońce i 15 stopni na plusie.
Ja mam L-4 do 26.11 i zastanawiam sie czy juz wracać do pracy czy jeszcze zaczekać przez grudzień. Z jednej strony troche mi sie nudzi samej w domu i strasznie sie rozleniwiłam a z drugiej w pracy mam cały czas kontakt z klientem a teraz okres grypowy i nie chciałabym sie zarazić:unsure:

Do góry