reklama
Eagle ślicznie wyglądaliście!!!
Ewelka a robiłaś sobie może test Dukana???
a co to jest>?
Klementinka
Fanka BB :)
my mielismy ciagle zielone kupki, lekarze mowili ze po tym mleku tak jest, sluz tez bylZgubiłam posta której z Was,ze tez dziecie mialo zielone kupy,a przy dodawaniu innych pokarmów przestaly byc zielone...?? tylko u filipa jest tez troche sluzu... Co ja mam robic??
Ide sie umyć i jeszcze z mezusiem przez telpogadac... Na odleglosc tez mozna przechodzic kryzysy...;/ ehh
dobranocki
podobno mala ilosc sluzu jest ok, trzeba obserwowac
teraz kupki pomaranczowo-brazowe po marchewce, codziennie jedna
moze spytaj pediatre czy juz mozesz zaczac wprowadzac inne pokarmy, nam marchew bardzo sluzy
mi taki stary pediatra, bardzo doswiadczony powiedzial, ze na jelitkowe problemy najlepsza marchew i kleik ryzowy
jutro przyjezdza maz, w koncu
tak marze zeby dac mu Jasia na godzinke a sama nic nie robic
po tej rozlace wiem ze nikt mi tak nie pomaga przy Jasiu jak on
dzisiaj zaczynamy kleik, dajecie na rzadko czy gesto?
wczoraj zrobilam jak na opakowaniu i byl cholernie rzadki
Klementinka
zrobilam ten test Dunkana i co dalej?
pokazalo mi ile powinnam wazyc, kiedy osiagne wage ale jak? musze teraz kupic ta ksiazke i robic z niej diete czy obojetne po jakiej diecie schudne?
calkiem szybko powinnam schudnac:-)
pokazalo mi ile powinnam wazyc, kiedy osiagne wage ale jak? musze teraz kupic ta ksiazke i robic z niej diete czy obojetne po jakiej diecie schudne?
zrobilam ten test Dunkana i co dalej?
chyba na tej diecie masz tyle schudnąć
nadika
Witajcie,
dzisiaj szczepiene. Już się boję bo Natanek starszy to bardziej świadomy, ciekawe jak zniesie kłucie. Wogóle ciekawe czy go zaszczepią bo ma jeszcze troche katarku.
A mi dzisiaj głowa pęka, znów migrena (
dzisiaj szczepiene. Już się boję bo Natanek starszy to bardziej świadomy, ciekawe jak zniesie kłucie. Wogóle ciekawe czy go zaszczepią bo ma jeszcze troche katarku.
Kasiek1983
Witajcie,
Witaj w klubie... też mam migreny. Nas szczepienie (już ostatnie) czeka w czwartek ale mały też ma katarek jeszcze troszkę więc nie wiem czy zaszczepią... Powodzenia
reklama
nadika
Witam sie i ja jakos nie wyspana mimo ze mala spala od 8 do 4 potem zjadła flache i spała do 6.30 zjadła ze 60 ml i nie dawno wstałysmy
ale siedzialam do polnocy z praca i skjejałam cos do kupy eheh
gosiagro- jeszcze nie bylam go kupic dopiero pojde na spacerek ale moze pozniej bo u nas -1 i szron taki ze szok
moja mała cos 3 dzien nie moze kupki zrobic cisnie cisnie a tu tylko malutki czarny klocusze....tak zzastanawiam sie od czego? czyzby od jabluszka i marchewki? bo w pierwszy dzien jak jej dałam to zrobila az dwie i to takie solidne a teraz lipa cos
az daje jej teraz herbatke na kupke
napewno od marchewki ma zatwardzenie, Natan też tak miał. Odstawiłam mu na jakiś czas marchewkę i dawała słoiczki rozluźniające stolec, np z Hippa śliwka lub morela, pomogło i teraz robi kupki tak co 2 dni ale się nie męczy tylko ładne kupki idą. Daje mu też jabłuszko surowe.