reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Wróciliśmy;) Mała wykąpana i śpi, a matka nadrabia;)

Na początku oczywiście: PAULA czekam na wiadomości jutro!! To takie niesamowite, że znowu któraś z nas może być w ciąży:) Chociaż oczywiście jeżeli Ci to teraz nie na rękę, to mam nadzieję że to tylko zatrucie;)

SUPER że kamie i Agniesi się udało ponownie:):):):) To daje wiarę że jednak po smutnych momentach zawsze przychodzą te radosne:):)))

eagle wyglądałaś ślicznie:) Wspaniale że zabawa się udała:)

katarzynajanicki przesyłam dla fifiego dużo słoneczka, niech zdrowieje biedaczek:(

hefi i gosiagro gratuluję zakupów;) Ja swoje zaliczałam razem z mężem jak byliśmy jeszcze na wsi, mała zostawała wtedy z małą. Także na razie się obkupiłam i nic mi nie potrzeba!:) (TAK PISZE TO BABA: NIC MI NIE POTRZEBA!:)))

gosiagro mi by się przydały jakieś godzinki:) Ale polegające na tym że nie będę musiała wstawać do małej co godzinę:(

paulka super że wróciłaś, wielki came back podobnie jak mój nie dawno:)

Jutro szczepienie małej zobaczymy co z tego wyjdzie, ile będzie krzyku:((

I kurcze proszę mi tu nie pisać o ALKOHOLU!!!!! To nie miejsce na takie żarty:pPPP bo niektórzy są spragnieni a nie mogą:(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny podawalyscie ten 'sinlac'? Jak go sie podaje? w ogole to pierwsze kaszki podajecie z butli czy łyżeczką?
Ja podaje od samego poczatku lyzeczka, zaczynalam od 1-2 z woda a teraz normalna porcje pod wieczor dostaje (5 duzych lyzek)
i bardzo malej smakuje. Zalezy czy chcesz kaszki na gesto podawac czy jako dodatek do mleka? Jak z mlekiem to chyba ok 2 miarek na butelke

Kasiek nie znam tego zwrotu..nie pomoge..
zdec powodzenia na szczepieniu!
Paula nie wiem za co trzymac kciuki, ale w kazdym racie oby bylo po twojej mysli :)
eagle wygladalas cudownie, jeszcze raz bardzo bardzo gratuluje:tak::tak::tak:
gosiagro super ciuszki! No i specjalnie dla ciebie:

Ostatnia edycja:
Eagle - ślicznie wyglądałaś:tak: cała twoja rodzinka prezentuje się super:tak:
ewela - 25 kilo:szok:, trzymam kciuki! ja najwięcej jak schudłam to 16 kilo
Kasiek - nigdy o czym s takim nie słyszałam:szok::szok:
zdec - powodzenia jutro na szczepieniu i jak najmniej płaczu
koriander - dziękuje:tak: ale super dziewczyny te małe i te większe:-D:-D

edit
zdec- dzieci czerwcowe to nasze konto

Kasiek ja też nie pomogę nie słyszałam. Ale coś mi się wydaje że to rzeczywiście jakiś zabobon:)

Zaproszenie wysłane, tylko jakoś ten FB mi nie podchodzi, zupełnie nie potrafię się po nim poruszać, nie to co nk:-)

mój Fifi juz lepiej, mniej dychra, nie wiem czy to oklepywanie tak zadziałało? w sumie jak odkrztusił ten śluz to od razu inaczej pokasływał, podałam mu flegamine w kropelkach i mam nadzieję, że po jutrzejszych dwóch dawkach już będzie zero kaszlu, oklepywanie będę kontynuowała oczywiście jutro
kupiłam tez herbatkę malinową Hipp'a

lece na karmienie, doczytam potem :)

eagle- po raz drugi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA "STAREJ" :) DRODZE ŻYCIA
kasiek- ja tez nie słyszałam o jakimś przesunięciu, nawet nie wiem co by to mogło być
ewela- ale masz postanowienie, trzymam kciuki za powodzenie!
paula- chyba mamy podobne wózki, bo o ile pamiętam to Twój był brązowy w kołka a ja mam taki jak na zdjęciach fotelik :) doczytałam,że sie martwisz,ze możesz być drugi raz w ciąży, powiem Ci szczerze,ze ja bym nie chciała być tak szybko w ciąży, ale ja juz jestem zabezpieczona, bo mam założoną spiralkę :)
zdec-powodzenia na szczepieniu, moja Iga na szczęście ma je już jak narazie za sobą :)

Moja ferajna już wykąpana i grzecznie śpi, dziś troszkę poczytałam, co tam się u was działo, ale powiem szczerze,ze i tak nic nie pamiętam co u kogo, ale teraz postaram się byc na bieżąco

Witajcie wieczorową porą. jestem padnięta Oskar daje nieźle do wiwatu, myslę że przez zęby bo chyba nie jest to skutek szczepienia piątkowego.Teraz wkońcu usnął - ale wielka niewiadoma kiedy sie obudzi , wczoraj zasnął o 21 a o 22:30 sie obudził i nie spał do 24:30. Dzisiaj jak rano o 9 zjadł cyca to przez cały dzień wogóle go nie chciał dopiero teraz po kąpaniu coś tam poćmokał - cycki mam jak balony a mleko samo ciurkiem leci. Nie mam pojęcia co się porobiło z moim synusim.

Kasiulka_1980 - my dzisiaj tez kupiliśmy w H&M - czapkę, golfik i rękawiczki dla Oskarka i kupili.smy mu też buciki na zimę.

paulka82 - super ze sie znowu odezwałaś - a co naczyniaków to naprawdę się nie denerwuj - osobiście to przechodziłam z Wiktorią - miala naczniaka od 6 tyg zycia na główce - rósł do roku i osiągnął wielkość kurzego jajka - a później po roku zaczął sie wchłaniać - i tak po 2 latach zakończyła sie nasza przygoda z naczyniakiem - dzisiaj nie ma wogóle śladu. Także u twojej córci też będzie ok.

no to Osar sobie pospał...całe 40 min a teraz płacz

Ostatnia edycja:
reklama
Eagle - świetnie wyglądaliście, cieszę się że się wszystko udało

Ewela - prócz diety jeszcze jakieś ćwiczonka sobie dołóż, dobre efekty przynosi body space, tylko niestety jest dość drogi

Kasiek - nigdy nie słyszałam o przesunięciu, ale w googlach się wszystko znajdzie i wyczytałam że może chodzić np o wyrwany staw u maluszka w sensie że przesunięte coś w środku i dlatego płacze:szok::szok::szok: o matko!!!!!!

A marudny pewnie na ząbki albo skok może, albo poprostu ma takie dni że chce sobie pomarudzić, a nie tam odrazu przesunięty, one same są przesunięte:-D

zdec - powodzenia na szczepieniu i dla mnie też FB jest trudny w obsłudze:-D:-D:-D

Anik - Twój Oskar też mi podpada pod ząbkowego:tak:, moja tez gorzej spała 2 dni jak ząbek wyłaził

Do góry