reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A to Hania dzisiaj - ale nam rosną te nasze dzieci :-)

Zobacz załącznik 292682

paula- ja też się cieszę,że wróciłam, poradzę Ci coś co nam pomogło, poproś jakąś przyjaciółkę, albo kogoś zaufanego z rodziny,żeby się zajął Lenką, żebyś mogła zostać z mężem sama i porozmawiajcie w cztery oczy, ale nie w domu tylko gdzieś poza, najlepiej na świerzym powietrzu, my tak zrobiliśmy i naprawdę pomogło a potem już w domku mieliśmy najlepszy seks od niepamiętnych czasów :) a co do tych naczyniaków, ja tez wierzę,ze będzie dobrze
a to Igunia teraz :)
Śliczne dzieciaczki:tak::tak::tak:

My wróciliśmy od koleżanki z kawki ale zachaczyliśmy jeszcze spacerek bo dość ładnie u nas jest:tak::tak::tak: Teraz Alanek leży na łóżku i się wierci;-) Ciekawe kiedy u nas zacznie się przewracanie :tak:

reklama
My juz po spacerku. Jasiek jeszcze dżymie:p Ja zdążyłam ugotować zupkę pomidorową i papryczkę faszerowaną zrobić a Jasiek z Tatą szalał na ogródku:) Piękny dzień dzisiaj , chyba jak się papryczka zrobi to zjemy i pójdziemy jeszcze na spacer albo na ogródek , mama sobie poczyta gazety a syn pośpiocha :)
Kochane podajecie już soczek jabłkowy gerbera? Wczoraj podałam Jaśkowi i tak mu się uszy trzęsły do niego że wydudnił za każdym razem tyle ile mu nalałam. Boję się tylko by nie przesadzić... Ile można tego soku podawać dziennie i czy rozcięczacie go z wodą bo dla mnie on jest bardzo esencjonalny i słodki... Z góry dziękować za odpowiedzi

Witajcie,

ja właśnie wróciłam z zakupów i w końcu coś sobie kupiłam:-D:-D od razu humor lepszy:tak: oczywiście Majusi tez coś trzeba było kupić:tak:

Magda - zagłosowanie:tak:
Asnecja - to teraz możecie już zaczynać starania o druga dzidzię;-)
iwwka - ja zazwyczaj pierwszego dnia nowego smaku daje 3 łyżeczki, następnego 4, a trzeciego dnia ile zje:-D
paulka - ja na naczyniakach się nie znam, ale życzę, aby było tak jak dziewczyny mówią:tak:, a Igusia śliczna:-D
Kasiulka - duża już panna z Hani:-)
avena - u mnie podobnie, Maja już prawie w ogóle nie chce leżeć na plecach, bo chwilę fika na brzuszek, a robi to w mig:szok:
koriander - wciąż czekam na zdjęcia z Kajdusią;-);-):-p
Perfecta - nie pomogę, ja jeszcze soczku nie dawałam

jestem kochane

poczytałam co nieco ale będę nadrabiac jutro, póki co
pięknie dziękujemy wszystkim za życzenia:-)

awięc wyszłam po raz drugi za mąż ( za tego samego męza oczywiście:-D )
tak w skrócie my po imprezce: szczęśliwi, zadowoleni, troszkę zmęczeni i niewyspani:tak::-)

ale wszystko udało nam sie super, łącznie z pogodą

Tomeczek w trakcie mszy także bardzo grzeczniutki, a oboje z Asia bawili się z nami prawie do 23, później dzieciaki do spanka a my dalej w tany:-D

na szerszą relacje zapraszam może jutro;-)
a to kilka fotek które do nas dotarły:tak:
Zobacz załącznik 292759Zobacz załącznik 292761Zobacz załącznik 292758Zobacz załącznik 292760Zobacz załącznik 292762

Wypiłam za zdrowie wszystkich dzieciaczkow i mamus , to dlatego tak duzo.

Wiecie co dziewczyny , doszłam do wniosku,ze jak raz mi sie małzenstwo nie ułozyło, to potem jest juz trudniej cos skleic, widze to po swoim zwiazku, niby jestesmy razem ,al ja nie czuje sie dobrze, wiem ,ze to jakos głupio brzmi,ale tak jest... kurcze chyba cos ze mna jest nie tak :/

eagle slicznie wyglądałas, gratuluje z całego serca :)

Acha i przechodze na ta diete dukana, mam zamiar do wakacji zrzucic 25kg. Postanowione!

Ostatnia edycja:
I jeszcze jedno zdjęcie Haniulki

10ole14.jpg

Ale ma ekstra czapę!!!Super!!

Alanek wykąpany,nakarmiony usypia.Teraz tylko Kacpra wykąpać i bajki poczytać i mogę oglądać Taniec z gwiazdami:-D

reklama
Witam kochane! Ja tylko na chwileczkę... czy któraś z Was słyszała kiedykolwiek o przesunięciu dziecka? Mój jest ostatnio strasznie marudny i ciotki mojego męża mówią że na "100% jest przesunięty"... nic w necie nie mogę o tym znaleźć więc nie wiem o co chodzi... pewnie jakieś zabobony...????????

Do góry