reklama
dolanczam swiatelka
[*]
[*]
[*]
zuzolek masakra od 5 probowlam ja polozyc a ta dopiero jakies 15min temu zasnela za niedlugo ide ja budzic bo potem nie bedzie chciala isc spac, markotna sie zrobila jak nie wiem- dziaselka strasznie ja urazaja a te zele to do niczego sa...
dzis znow obkupilam mala mi to sie powinno zakazac wchodzic do sklepow z ciuszkami dla dzieci albo najlepiej zabierac karte na weekend...
zegnam sie i zycze spokojnej nocy dla waszych maluszkow
[*]
[*]
[*]
zuzolek masakra od 5 probowlam ja polozyc a ta dopiero jakies 15min temu zasnela za niedlugo ide ja budzic bo potem nie bedzie chciala isc spac, markotna sie zrobila jak nie wiem- dziaselka strasznie ja urazaja a te zele to do niczego sa...
dzis znow obkupilam mala mi to sie powinno zakazac wchodzic do sklepow z ciuszkami dla dzieci albo najlepiej zabierac karte na weekend...
zegnam sie i zycze spokojnej nocy dla waszych maluszkow
ewelinka307
Fanka BB :)
Dziewczynki dziękuje wszystkim za życzonka ale miło jak weszłam tak po całym dniu a tu tyle życzeń:-)
ja też tak coś czuję, nawet juz mnie w kościach łamiemi wypada iść 18 grudnia:-) ale czuję że mnie jakieś choróbsko zlapie gdzieś na początku grudnia;-)
jak sam zaczął siadać to sobie krzywdy nie zrobisiedzi, siedzi:-)
chcialby ciagle ale klade go bo wydaje mi sie ze ten kregoslupek jest zbyt obciazony
wtedy jest wielki krzyk
ja mam 24 dzień i efekty jak najbardziej widać, oponka zmalała o połowęDziewczyny skończyłyście A6W???? Warto się poświęcić, bo już nie mogę na iebie patrzeć. W
ja niby mogę wrócić bez problemu bo to wielka firma i przestrzegają przepisów itd ale tak pozmieniali regulamin pracy że juz sama nie wiem. Poza tym tyle dziewczyn pisze że jest ciężko z powrotem że tez zaczynam się baćAsnecja szkoda że Cię tak zrobili
W ogóle jak czytam o tych waszych "powrotach" do pracy to coraz bardziej się boję. Na prawdę jest tu bardzo mało osób które mogą "normalnie" wrócić do pracy A niby mamy prorodzinny kraj((( Holera jasna!!!!
<*><*><*> dla aniołków
Iga ma tego żółwika i jako lampka sprawdza się średnio,bo daje maluteńko światła, ale za to jako projektor gwiazdek rewelacjaDziewczyny ja tylko na moment witam Was serdecznie
mam pytanko jakie macie lampki nocne w pokoju malucha bo niestety Ksawerek zaczol sie ostatnio bac ciemnosci a ta lampka ktora mamy teraz daje za jasne swiatlo doradzcie cos !
znalazlam cos takiego LAMPKA NOCNA ŻÓŁW PROJEKTOR GWIAZD LED (1265432541) - Aukcje internetowe Allegro co o tym myslicie
zmykam Ksieciunio wzywa
Mąż zaraz wróci a ja na zakupki ciuchowe, mam nadzieje, że coś upoluje, choć z ta figurą to ciężko będzie
i jak Gosia kupiłaś coś?? Ja ostatnio poszalałam na allegro, tylko ciężko z rozmiarami bo przymierzyć się nie da
Mikołaj zadowolony że nie spia to aktualnie moj kochany szkrab, który nie spi juz ponad 3h;] ciekawe kiedy zasnie;]
znaczy chodzi Ci o dodatkowy??To coś takiego:kOCHANE któraś kiedys z Was przesyłała podanie o przedużenie macierzyńskiego czy mogłabym prosić jeszcze raz??
"Na podstawie kodeksu pracy prosze o udzielenie mi
dodatkowego urlopu macierzynskiego w wymiarze
dwóch tygo dni od.....do......2010 r., to jest
bezposrednio po podstawowym urlopie macierzynskim,
który koncze........2010 r., na sprawowanie opieki
nad moją córką, która urodziła sie
.......2010 r."
IGULA MA JUŻ ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
gratulujemyIGULA MA JUŻ ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!!!
a nie dalej jak dzis mi lekarka powiedziała, że mam sobie nie myśleć, że fifi ząbkuje bo to NAJWCZEŚNIEJ w 6 mies się zaczyna a jak on nie ząbkuje jak dolne i górne 1 już widać pod skóra wielkie białe zębole i w nocy przez sen płacze a jak Bobodentem posmaruję to od razu przestaje,
byłam z katarem i kaszelkiem u pediatry właśnie dziś i powiedziała, że nic nie słychać u Fifiego, ten kaszelek to od nadmiaru śliny sie krztusi, też tak myślałam, ale moja mam oczywiście, że chory jest
z katarkiem to kazała psikac wodą morską i nie ruszac aspiratorem póki nie cieknie i póki tylko słychać furczenie, bo tylko bardziej się śluzówke podrażni
pytałam o nawilżacz- powiedziała, że odradza, bo po jakimś czasie staje sie on siedliskiem grzybów i bakterii, używa się przez sezon, potem jakiś czas stoi nieużywany i staje się własnie siedliskiem dla wyżej wspomnianych
chciałabym kupić inhalator, ale nie moge się zdecydowac
polecacie jakiś? macie sprawdzony?
zmykam spać, jutro wyjeżdżamy na cały dzien
panie młodej życzę wspaniałej pogody i udanego dnia!!!
kolorowych snów
u nas też były wpierw białe kropeczki, później kreska na dziąsełku i wreszcie wylazł koniuszek białego ząbka Mnie ostatnio lekarka mówiła że jej koleżanki syn urodził się z ząbkiem więc to różnie bywa, mniej więcej ok 6 m-cy, czasem wcześniej, czasem późniejgratulujemy
a nie dalej jak dzis mi lekarka powiedziała, że mam sobie nie myśleć, że fifi ząbkuje bo to NAJWCZEŚNIEJ w 6 mies się zaczyna a jak on nie ząbkuje jak dolne i górne 1 już widać pod skóra wielkie białe zębole
Lencja
:)
Katarzynajanicka - ja też myślę o nawilżaczu ale szukam takiego co ma jednocześnie funkcję oczyszczacza ale nie wiem czy znajdę coś sensownego i i ostatnio właśnie o inhalatorze myślimy mocno.
Klementinka - fajnie, że już lepiej się czujesz Ale Jasiek robi postępy!
Torunianki - uda się nam wreszcie jakiś spacerek?
Koriander - super, że spotkanie udane!
_avena_ - gratulujemy ząbka!
Jak to jest z tymi dwoma dodatkowymi dniami opieki na dziecko czy na dzieci urodzone w trakcie 2010 roku też 2 dni przysługują? Czy jakoś proporcjonalnie mniej? A z tymi dwoma dniami urlopu okolicznościowego to mnie zaskoczyłyście, nie myślałam o tym...
Moje dziecko dziś po raz kolejny pokazało różki na spacerze, już trzeci dzień z rzędu płakała tak, że nie było opcji aby jej nie wyjąć z wózka a po wyjęciu wszystko jest ok, uśmiech od ucha do ucha i się rozgląda... Popołudniu dziś znowu była masakra ze spaniem, nie wiem co zrobić aby zasypiała mi popołudniami, nawet jak poleży sobie ok 30 min w łóżeczku to nie zasypia tylko zaczyna płakać, kręcić się i denerwować.., dodatkowo jak na spacerze porządnie nie zaśnie to jest mega zmęczona, dziś po wielkich płaczach zasnęła przed 18 przy cycu i... śpi do teraz, ciekawe o której się obudzi i czy będzie wtedy chciała zasnąć.. bo nie było kąpieli, byle jej się tylko nie poprzestawiał dzień z nocą.. Wolę już ją marudną popołudniami a śpiącą w nocy niż odwrotnie!
Klementinka - fajnie, że już lepiej się czujesz Ale Jasiek robi postępy!
Torunianki - uda się nam wreszcie jakiś spacerek?
Koriander - super, że spotkanie udane!
_avena_ - gratulujemy ząbka!
Jak to jest z tymi dwoma dodatkowymi dniami opieki na dziecko czy na dzieci urodzone w trakcie 2010 roku też 2 dni przysługują? Czy jakoś proporcjonalnie mniej? A z tymi dwoma dniami urlopu okolicznościowego to mnie zaskoczyłyście, nie myślałam o tym...
Moje dziecko dziś po raz kolejny pokazało różki na spacerze, już trzeci dzień z rzędu płakała tak, że nie było opcji aby jej nie wyjąć z wózka a po wyjęciu wszystko jest ok, uśmiech od ucha do ucha i się rozgląda... Popołudniu dziś znowu była masakra ze spaniem, nie wiem co zrobić aby zasypiała mi popołudniami, nawet jak poleży sobie ok 30 min w łóżeczku to nie zasypia tylko zaczyna płakać, kręcić się i denerwować.., dodatkowo jak na spacerze porządnie nie zaśnie to jest mega zmęczona, dziś po wielkich płaczach zasnęła przed 18 przy cycu i... śpi do teraz, ciekawe o której się obudzi i czy będzie wtedy chciała zasnąć.. bo nie było kąpieli, byle jej się tylko nie poprzestawiał dzień z nocą.. Wolę już ją marudną popołudniami a śpiącą w nocy niż odwrotnie!
reklama
Kasiek1983
Avena - gratuluję pierwszego ząbka! a jak maleństwo to znosi?
Klementynka - mój Damianek też już siada, świat jest dla niego dużo ciekawszy, cieszy się jak nie wiem co! Jest taki silny że mam wrażenie że będzie siedział sam już niedługo.
Kochane, czy to prawda że nie może się dziecku nalać woda do uszka przy kąpieli? teściowa mnie dręczy żeby uważać, ale przecież w basenie siłą rzeczy by się nalała...
Damianek zaliczył dziś pierwszą kąpiel w dużej wannie z tatusiem! Ale miał ubaw! Jeszcze tak się przy kąpaniu nie uśmiechał. Czy Wasze dzieciaczki też śmieją się już na głos? tzn. takie chichotanie? uwielbiam jak się tak chichocze!
Miłych słów, przepraszam że nie odpisałam wszystkim ale już nie pamiętam co i jak u kogo... :/
Klementynka - mój Damianek też już siada, świat jest dla niego dużo ciekawszy, cieszy się jak nie wiem co! Jest taki silny że mam wrażenie że będzie siedział sam już niedługo.
Kochane, czy to prawda że nie może się dziecku nalać woda do uszka przy kąpieli? teściowa mnie dręczy żeby uważać, ale przecież w basenie siłą rzeczy by się nalała...
Damianek zaliczył dziś pierwszą kąpiel w dużej wannie z tatusiem! Ale miał ubaw! Jeszcze tak się przy kąpaniu nie uśmiechał. Czy Wasze dzieciaczki też śmieją się już na głos? tzn. takie chichotanie? uwielbiam jak się tak chichocze!
Miłych słów, przepraszam że nie odpisałam wszystkim ale już nie pamiętam co i jak u kogo... :/