reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zobacz załącznik 288146Zobacz załącznik 288145Zobacz załącznik 288144Zobacz załącznik 288143Zobacz załącznik 288141Zobacz załącznik 288140Zobacz załącznik 288139Zobacz załącznik 288138moje wypociny, pierwszy i piąty zrobiłam dzisiaj a pozostałe jak jeszcze byłam w ciąży, może nie są rewelacyjne ale bardzo lubię to robić:))))

zdjęcia słabo mi wyszły, bo za ciemno mam w pokoju

a mi sie ten z krówką bardzo podoba :-) zdolniacha z ciebie :-)

Kajdusia - dzięki że mi przypomniałaś, całkowicie zapomniałam a jeszcze nie mam jak sie z domu ruszyć żeby jakieś małe upominki kupic :-(

Majusia dzisiaj większość dnia przesypia, nie narzekam, bo mam czas coś porobić:-D

avena, bakteria - nowe fryzurki już są?:-D
iiwka - dużo zdrówka:tak::tak:
newt - witaj, napisz coś więcej o sobie:tak:
katarzynajanicka - zgadzam się z tobą ze przy dziecku ważne jest ustalenie reguł i trzymanie się ich, dziecko lubi rutynę:tak:, początek u mnie usypiania był tez na rękach, aż pewnego dnia powiedziałam dość, z każdym dniem była cięższa, przeniosłam ją do łóżeczka, na początku postępowałam jak Tracy jak płakała brałam uspokoiłam i odkładałam ale tak jak u żyraffki nie zdało to egzaminu bo w pewnym momencie płakała już tak, że ciężko było ją uspokoić, wiec zmieniłam taktykę na taka, żeby płacz przetrwać, płakała kilka minut a potem zasypiała, teraz zasypia w zasadzie bez płaczu, czasami jakie delikatne marudzenia, dodam ze w ciągu dnia zasypia ze smoczkiem, po kąpieli i w nocy zasypia bez niego
athena - super te rajstopki, chyba się skusze:tak:
Lena - mąż dobrze się czuje, tylko z obawą czekamy na wyniki, ale to jeszcze potrwa, bo one dopiero 10 października będą
zyrraffka - no cudowne te kubki, a sprzedajesz je??, bo chętnie bym zakupiła:-D, śliczne, ale masz talent:tak::tak:

zyraffko piekne te kubeczki
a mozna je gdzies kupic?

dziewczyny jaki rozmiar kombinezonow na zime kupujecie? ja chcialam 74 ale juz teraz Jas nosi 68 wiec 74 chyba za male, zwlaszcza ze kombinezon musi starczyc az do wiosny

Jas w Polsce rosnie jak na drozdzach, polowa ciuchow, ktore mu wzielam sa juz za male

Ja mam chęć kupić rajstopki na allegro bo bardzo mi się podobają...o takie DISNEY RAJSTOPY RAJSTOPKI 62-74 DUŻO WZORÓW (1236729075) - Aukcje internetowe Allegro

śliczne rajtki:))

ewelinka- współczuję kiepskiej nocki, mój też jak w nocy zrobi kupsko to już koniec z szybkim uśnięciem, na szczęście nie zdarza się to często

eagle skąd ja to znam, jak Łukasz nie uśnie popołudniu to jest koniec spokoju początek mojej męczarki, tak marudzi

lena- też podyplomówkę robiłam PPiW

klementinka- oby czas rozstania szybko wam minął i żeby Jasiu był grzeczniutki. Jeszcze nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupię, ale raczej większy niż 74.

właśnie dziewczyny jak tam fryzurki???? chwalić się szybciutko:))) może i ja się skuszę

gosiagro- nie sprzedaję, pełno tego na allegro:)) tylko dla relaku sobie popaćkam
ja bym się złamała z tym płaczem, nie wytrzymałabym

:-) wrocilismy :-p

wiec maly dostal tylko krople flegamina junior , no zobaczymy

mniam mniam papryczki :-) trzeba bedzie zrobic ktoregos dnia :-)

u nas słoneczko swieci :nerd::tak:

dziewczyny jaki rozmiar kombinezonow na zime kupujecie? ja chcialam 74 ale juz teraz Jas nosi 68 wiec 74 chyba za male, zwlaszcza ze kombinezon musi starczyc az do wiosny

ja chyba wezme 80:szok::szok:, bo teraz już pajacyki ma 74

gosiagro- nie sprzedaję, pełno tego na allegro:)) tylko dla relaku sobie popaćkam
ja bym się złamała z tym płaczem, nie wytrzymałabym

ja myślałam, że też nie wytrzymam, pierwszy raz to mąż przeczekał i okazało się ze popłakała 5 minut i potem zasnęła w mig, wcześniej nigdy nie sprawdzałam ile taki płacz może trwać, bo zaraz jak tylko zaczynała płakać to brałam ja na ręce, oczywiście te 5 minut wydawało się wiecznością, ale poskutkowało, bo teraz mam problem z głowy. tu przynajmniej mi chwile popłakała, ale jak zasnęła to już spala, a na rekach była ta kiszka, ze trzeba było odłożyć i najczęściej przy tym się znowu budziła i zabawa od nowa:no: najważniejsze, że teraz wiem, ze nawet jak zaczyna płakać to zaraz jej to przejdzie i oczywiście nie jest to jakiś histeryczny płacz bo tego bym nie wytrzymała, ale tak jak mowie wytrwałam kilka dni i teraz mi ładnie zasypia w łóżeczku:tak::tak:

Witajcie:)
MILKO AVENO sto lat!!!Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń i pociechy z dzieci;)
Zobacz załącznik 288120
GOSIAGRO zdrówko maleństwa najważniejsze super, że wsystko ok!!A jak mąż??
Emalia zagłosowane na szoguna;)
Ewela dzięki za poradę smoczkową zaraz zamawiam:)
Moja Gaja dzisiaj przechodzi samą siebie!!Marudna jak cholera!!!Nic nie działa na nią!!Nawet cyc!!!
Kreatorka ja włśnie zastanawiam się nad drugim kierunkiem jako pedagogika wczesnoszkolna bądź przedszkolna bo już mam Resocjalizację zrobioną;)
Dzięki za głosik. Ja też zaraz oddam, a przepis sobie wydrukowałam i też będę robic.:tak:
Zobacz załącznik 288146Zobacz załącznik 288145Zobacz załącznik 288144Zobacz załącznik 288143Zobacz załącznik 288141Zobacz załącznik 288140Zobacz załącznik 288139Zobacz załącznik 288138moje wypociny, pierwszy i piąty zrobiłam dzisiaj a pozostałe jak jeszcze byłam w ciąży, może nie są rewelacyjne ale bardzo lubię to robić:))))

zdjęcia słabo mi wyszły, bo za ciemno mam w pokoju

Niesamowity talent.:szok::-D Wszystkie są piękne, a ten z pszczółkami świetny. A jak ty to robisz? Co to za farby?:happy2:

No nie daję rady być na bieżąco.... :no:

Piotrek sie nam rozchorował, ja też jakoś podejrzanie pokasłuję, eh...

avena, milka- dziewczynki- dużo zdrowia, radości, miłości i samych szczęśliwych chwil!

bakteria- dobrze, że jesteście już zdrowi, a nocka mam nadzieję, że jednorazowa... miłego "fryzowania"
Klementinka- oby czas bez męża minął szybciutko

Naszym kochanym czerwcowym chłopcom z okazji Dnia CHłopaka dużo uśmiechów, zdrówka, pysznego mleczka i kolorowych snów życzą Małgosia i ciocia kajdusia :-)

Kajdusia , dużo zdrówka dla Piotrusia.:-(

:-) wrocilismy :-p

wiec maly dostal tylko krople flegamina junior , no zobaczymy

mniam mniam papryczki :-) trzeba bedzie zrobic ktoregos dnia :-)

u nas słoneczko swieci :nerd::tak:

Szybkiego powrotu do zdrówka dla maluszka.:tak:
Athena- już zamawiam rajstopki, bo mam już w domu 3 pary tego rozmiaru ( nieużywane jeszcze) ale są bardzo fajne, kolorowe i ten rozmiar na długo starczy bo są dośc mocno elastyczne. POLECAM WAM!!!:tak:

Co do kombinezonu to myśle,że na wyrost nie ma co brac , bo dzieciaczki już tak szybko nie będą rosły. Moja córa jak miała rok ( lipiec to nosiła ciuszki na 80-86) a komnezon w zimie miała na 80 i był duży.Ale to tylko mije zdanie.

reklama
gosiu mój mąż jeszcze słabszy ode mnie więc nie pomoże, kurcze może kiedyś się zmobilizuję:)))
mocno Majeczka płakała przez te kilka dni zanim zasnęła???

emalia to są farby do szkła i porcelany, potem wypala się taki kubek w piekarniku i farbki są trwałe

Ostatnia edycja:
Do góry