reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Piszecie o alkoholu a ja wczoraj ściągałam winko co to je rok temu nastawiłam i jak ściągałam to trzeba zaciągnąć z wężyka i jak mi poleciało troche do buzi to wypluwałam ale jak skończyłam dosłownie mi się w głowie kręciło to chyba tymi oparami co tam zasysałam sie upiłam no ale cóż jak rok już się nic nie piło:-D:-D:-D
eagle-wstaw fotke to postaram się pomóc jak dojrze z czego jest,a Marysi suwak mi się normalnie wyświetla :eek:
koriander-moja to samo szarpie niektóre zabawki z taką złością i krzyczy głośno przy tym:eek:czasem myśle że jakas nadpobudliwa jest tak się na nie wnerwia ale do niektórych się śmieje więc może ma przyjaciół i wrogów:-D
perfekta-ja tez katarek już przerabiałam i najlepiej sprawdziła się maść majerankowa posmarowana pod noskiem a za 5 minut wyciagnięcie wszystkiego frida i jeszcze psikałam solą morską taką o małym rozprysku

reklama
perfekta-ja tez katarek już przerabiałam i najlepiej sprawdziła się maść majerankowa posmarowana pod noskiem a za 5 minut wyciagnięcie wszystkiego frida i jeszcze psikałam solą morską taką o małym rozprysku
też kupiłam maść majerankową, ale w ulotce jest napisane, że można stosować od 1 roku życia :/

mi kiedyś mama zawsze mówiła żeby maścią smarować pod noskiem i dzieciakom tylko pomagało nie szkodziło może jak dzidzia jest uczuleniowcem to może być na ten majeranek uczulona niewiem

My już po spacerku, pogoda super, porobiliśmy parę zdjęć, aż się pochwale:-D:-D
DSC_0837.jpgZobacz załącznik 286373DSC_0816.jpg

kajdusiu- najlepsze życzenia dla Piotrusia!
bakteria - dużo zdrówka dla Witka, biedny się nacierpi:-(
Perfecta - śliczna Zyraffka:tak:

Ostatnia edycja:
mi kiedyś mama zawsze mówiła żeby maścią smarować pod noskiem i dzieciakom tylko pomagało nie szkodziło może jak dzidzia jest uczuleniowcem to może być na ten majeranek uczulona niewiem

właśnie dlatego ją kupiłam, też mi mama poradziła. Może to ze wzglegu na to, że maść spod noska szybko trafiłaby do buzi a jest niejadalna? Sama nie wiem :/

Witam I ja. Właśnie zupke pichce i mały zasypia więc tylko poproszę Was o głosy w konkursie. Wiem,że mogę na Was liczyć. Później się odezwe i poodpisuje.

www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Emalia - głosik oddany

My już po spacerku, pogoda super, porobiliśmy parę zdjęć, aż się pochwale:-D:-D
Zobacz załącznik 286372Zobacz załącznik 286373Zobacz załącznik 286374

kajdusiu- najlepsze życzenia dla Piotrusia!
bakteria - dużo zdrówka dla Witka, biedny się nacierpi:-(
Perfecta - śliczna Zyraffka:tak:

Gosiu - śliczne zdjęcia :-) Majeczka jaka fajniutka

Powiem wam że byłam dzisiaj u położnej żeby mi Kacperka zważyła i wiecie co moja kruszynka waży 7300 w ciągu dwóch tygodni przybrał 600 gram:szok: normalnie w szoku jestem

reklama
Do góry