Zrobiła się ze mnie ciamajda i w dodatku gapa w tej ciąży. Mam już za sobą dwa skaleczenia i oparzenie (właśnie siedzę z ręką włożoną do pojemnika z zimną wodą i lodem :-( ) ciekawe co będzie dalej, aż strach się bać :-)
reklama
Dziewczyny ktoś już tu wcześniej zadał pytanie, ale pewnie tego teraz nie znajdę w tym stosie postów;-)
Czy jeżeli jestem w 7w2d ciąży, to znaczy że jest to juz 8 tydzień czy 7??
Bo kalendarze są dziwne, na BB pokazuje mi że to dopiero 6w5d, a na ich suwaczku robi się 7w2d;-)
Bo kalendarze są dziwne, na BB pokazuje mi że to dopiero 6w5d, a na ich suwaczku robi się 7w2d;-)
Też tak miałam, w poprzedniej to wychodziłam z domu zostawiając gaz odkręcony (chyba ze dwa razy) albo wogóle patelnię na ogniu (to tylko raz) Mój mąż się wtedy śmiał, że ta moja ciąża puści nas z dymemZrobiła się ze mnie ciamajda i w dodatku gapa w tej ciąży. Mam już za sobą dwa skaleczenia i oparzenie (właśnie siedzę z ręką włożoną do pojemnika z zimną wodą i lodem :-( ) ciekawe co będzie dalej, aż strach się bać :-)
Dziewczyny ktoś już tu wcześniej zadał pytanie, ale pewnie tego teraz nie znajdę w tym stosie postów;-)
wg mnie to zaczął się 8w - 7w skończony a z 8w leci 2 dzień
Klementinka
Fanka BB :)
no wlasnie
ja tez prosze o odpowiedz
mi suwaczek pokazuje 7 tydz i 2 dzien a kilka kalendarzy ciazowych wskazuje na 8 tydz.
jak sie to liczy?
koriander
Też tak miałam, w poprzedniej to wychodziłam z domu zostawiając gaz odkręcony (chyba ze dwa razy) albo wogóle patelnię na ogniu (to tylko raz) Mój mąż się wtedy śmiał, że ta moja ciąża puści nas z dymem
kurcze nie straszcie ja jestem z natury roztrzepana ale zauwazylam ze cos sie pogarsza. wczoraj maz szukal chleba ale go dobrze schowalam, w lodowce.
kurcze nie straszcie ja jestem z natury roztrzepana ale zauwazylam ze cos sie pogarsza. wczoraj maz szukal chleba ale go dobrze schowalam, w lodowce.
No to nie wiedział od razu że chleb powinin szukać w lodówce?
koriander
no to nie wiedział od razu że chleb powinin szukać w lodówce?:-d:-d
:-d:-d:-d:-d
Ten numer też miałam ale szybko się zorientowałam gdzie może być chleb po znalezieniu mleka w chlebaku Ponoć co dwie głowy to nie jedna :-)
reklama
Ten numer też miałam ale szybko się zorientowałam gdzie może być chleb po znalezieniu mleka w chlebaku Ponoć co dwie głowy to nie jedna :-)
:-):-):-)