Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ale ja na sswojej buteleczce wit.d wyczytalam,ze zuzyc do miesiaca od otwarcia buteleczki, to co wy za witamine macie ???
Vigantol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja na sswojej buteleczce wit.d wyczytalam,ze zuzyc do miesiaca od otwarcia buteleczki, to co wy za witamine macie ???
A u nas słonko i naprawde jest gorąco
:-)
Laski a ja zniknelam bo podziwiałam znowu leje tornada bo kilkanascie sie u nas zrobila przez jakas ostatnia godzinke zaraz wkleje Wam foty bo teraz napstrykałam jakies
A poza tym to mi tak jakoś dziwnie bo dziś 1 września powinnam do pracy wracać a tu mam labę
My mamy kropelki wit D3, a K juz od wczoraj nie stosujemy.
Czemu? Wydaje mi się że K podajemy do skończenia 3 miesiąca życia...czyli powinnaś jeszcze miesiąc
Z ulotki:
Preparat należy podawać do ukończenia 3 miesiąca życia dziecka. 1 opakowanie wystarcza na miesiąc stosowania.