reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja mimo, że karmie modyfikowanym to podaje witaminę D codziennie, bo tak mi powiedział pediatra, widzę, że jak zwykle są różne teorie:confused:
Hefi a tobie pediatra powiedział, ze można sporadycznie, czy sama tak zdecydowałaś?

A u nas słonko i naprawde jest gorąco :-p

:-)

nawet mnie nie denerwuj :wściekła/y:

Laski a ja zniknelam bo podziwiałam znowu leje tornada bo kilkanascie sie u nas zrobila przez jakas ostatnia godzinke zaraz wkleje Wam foty bo teraz napstrykałam jakies

cudne są, ale mam nadzieję, że nie dojdą do ziemi i nie narobią szkód. Dawaj fotki na kontakt24 :tak:

A poza tym to mi tak jakoś dziwnie bo dziś 1 września powinnam do pracy wracać a tu mam labę :)

haha, mam to samo, ale ja wracam do pracy dopiero od drugiego semestru :-D

Klementinka- dziekuje za komplement :-)
koriander- ale Maja sportsmenka :-D

Zaraz będą goście, robię właśnie sałatkę, do wieczora :-)

kajdusia ślicznie wyglądałaś:))

nadika- mój ma zimne rączki w dzień, cały czas lodowate:((( przykrywam go kocykiem ale nic nie daje, moze dlatego takie zimne że często je ślini

ewela- nie zazdroszczę egzaminu:((powodzenia

koriander, niezły wyczynowiec z Malutkiej, rozwija się w niesamowitym tepie:)))gratuluję zdolniachy

A ja byłam z mężem i synkiem na spacerku, zaliczyliśmy lody, potem kawka na promenadzie i zakupy nawet:))) pogoda cudna, słoneczko świeci, tylko troszkę wieje.

Czemu? Wydaje mi się że K podajemy do skończenia 3 miesiąca życia...czyli powinnaś jeszcze miesiąc

Z ulotki:

Preparat należy podawać do ukończenia 3 miesiąca życia dziecka. 1 opakowanie wystarcza na miesiąc stosowania.

no ale Lilianka Koriander wlasnie wczoraj skonczyla 3 miesiac zycia i zaczela czwarty :)

reklama
Do góry