reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja już powiedziałam mojemu kijankowi że jeśli do dwóch tygodni mamie nie odpuści z tymi rewolucjami żołądkowymi to będzie się nazywał Symplicjusz ewentualnie Aureliusz a jeśli będzie dziewczynką to Eteldreta :-) niech wie że z mamą lepiej nie zadzierać :-)

Wasze rodzinki wiedzą już jaki skarb nosicie?? Ja postanowiłam że po kolejnej wizycie u lekarza (dopiero 16 :-( ) jeśli wszystko będzie ok (a na pewno będzie ok :-) ) to zadzwonię do babci i powiem jej że będzie miała prawnuka lub prawnuczkę :-) wystarczy że powiem babci to w przeciągu jednego dnia będzie wiedziała cała rodzinka :-D Zresztą i tak się dowiedzą bo za dwa tygodnie jedziemy na wesele i chyba będę jedynym abstynentem na sali :huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Niezły pomysł:-D

A później zaczynają się inne problemy:-D:-D:-D:-D i każda z nas będzie pisała o nie wyspaniu się:-D:-D:-D

Ja liczę na to ,że moje drugie dziecko pójdzie w ślady pierwszego i będzie po dwóch tygodniach przesypiało od 20 do 2 w nocy, przerwa na karmienie i potem do 8 spokój:-D, ale pewnie to tylko moje marzenia:-)

u mnie wie tylko najbliższa rodzina i przyjaciele, ale to się samo wydało, bo ja się dowiedziałam w urodziny mojego synka,że jestem w ciąży, a parę dni później robiliśmy mu imprezę i parapetówkę na nowym mieszkaniu i jak kroiłam tort to od zapachu słodkiego mnie zemdliło i poszłam wymiotować a po drugie też nic nie piłam z alkoholu, więc się pokapowali:-)

dziewczyny a kiedy bedzie juz tak dosłownie widac ten brzuch?? ja chyba bede kupywac na bierzaca, szczegolnie spodnie, ktore zawsze musze skracac bo jestem malutka:zawstydzona/y:

dziewczyny a kiedy bedzie juz tak dosłownie widac ten brzuch?? ja chyba bede kupywac na bierzaca, szczegolnie spodnie, ktore zawsze musze skracac bo jestem malutka:zawstydzona/y:
Ja o ile dobrze pamiętam po 2,5miesiąca to się już nie mogłam zapinać w spodnie;-)
I mam ten sam ból co Ty bo na 160cm to ciężko kupić spodnie:eek::confused:

Myślę,że to zależy od tego jaka kto ma figurę:-), bo u mnie w pierwszej ciąży brzuch było widać dopiero jakoś koło 6 miesiąca, a i tak mogłam ubrać wszystko co nosiłam do tej pory, bo mi tylko w brzuszek poszło, a teraz to już mam czasem brzuszek jak w 6 miesiącu:-D

Ja o ile dobrze pamiętam po 2,5miesiąca to się już nie mogłam zapinać w spodnie;-)
I mam ten sam ból co Ty bo na 160cm to ciężko kupić spodnie:eek::confused:
kochana 1,55 :-):-) nigdy nie udało mi sie kupic spodni i ich nie skracac :-) chyba ze w dziale dzieciecym h&m bo tam rozmairy akurat na mnie :-D:-D

Ja miałam dzisiaj od rana jakiegoś doła ale poszperałam troche na naszym forum i znalazłam super wątek (poród na wesoło) aż sie popłakałam ze śmiechu polecam wam jest zarąbisty;-):tak::tak:

reklama
Do góry