reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja jedynie co do ciążowych dolegliwościach to narzekam na metalowy smak w ustach-nic nie mogę się napić bo mnie odrzuca!!! Piersi bolą,ale nie aż tak bardzo;-)

reklama
witam was dziewczyny jak tam u was samopoczucie bo u mnie nieciekawie mdłości nie odpuszczają piersi bolą jak diabli i musiałm kupić sobie spodnie (ciążówki)bo brzuszek już się nie mieści:no: ;-);-)ja też uwielbiam spać na brzuchu ale już nie da rady:szok:

Po ostatnich wieściach na forum zaczęłam sie niepokoić czy wszystko jest ok a wizyta u gina dopiero w piątek jakaś masakra

Po ostatnich wieściach na forum zaczęłam sie niepokoić czy wszystko jest ok a wizyta u gina dopiero w piątek jakaś masakra

izia tak nie wolno myslec
oczywiscie ze wszystko jest ok
uwierz ze najwazniejsze jest pozytywne nastawienie
a mi sie ciagle sni moja babcia ze sie bardzo cieszy z wiadomosci o ciazy
moze powinnam jej powiedziec?

Celka, bardzo mi przykro, łączę się z tobą w bólu. Dobrze, że masz synka, on złagodzi twój ból, choć wypłakać się musisz. Ja przywiozłam dzisiaj synka od dziadków, w domku zrobiło się gwarno, od razu lepiej.
Nie opuszczam was na razie, bo postanowiłam zrobić porządek z listą na zamkniętym, a potem pewnie przekażę prowadzenie którejś z was. Kurcze przywiązałam się już do was.
Agnieszka, wiem, że to nieprzyjemne, ale to wspaniała wiadomość, hormonalnie jest już OK, miejmy nadzieję, że krwiak się szybko wchłonie.
Natucha jak cie to tak strasznie dręczy, to wybierz się do apteki, jak farmaceutka okaże się w porządku to sprzeda ci bez recepty, jeśli jej później doniesiesz. Ja tak bardzo często kupowałam witaminę D dla synka i nie było problemów. Ja mam Luteinę w domu ale niestety nie mam jak ci jej dać :-(

Dziewczyny, jeśli chcecie dołączyć do zamkniętego grona czerwcóweczek, to zapraszam tu Forum BabyBoom - Czerwcówki 2010, trzeba tylko wysłać mi prośbę o dołączenie do grupy (nie wiadomość na priva), a potem napisać o sobie coś wiecej w temacie Lista czerwcóweczek. Na liscie umieszczam tylko dziewczyny, które już dołaczyły do grupy.
Ewitka kochana jestes zaraz do Ciebie wpadne :-):-) a tak powaznie to kurde moze tylko te 2 opakowania miałam wziac i koniec? mowiłam ginpwi ze mi te krwawienia jzu przeszły,zle zrobilam ze sie nie zapytałam o ta luteine co dalej..ehh no moj bład.

izia tak nie wolno myslec
oczywiscie ze wszystko jest ok
uwierz ze najwazniejsze jest pozytywne nastawienie
a mi sie ciagle sni moja babcia ze sie bardzo cieszy z wiadomosci o ciazy
moze powinnam jej powiedziec?
Ja już chyba wszystkim powiedziałam:-D:-D:-D i masz rację IZIA nie myśl tak:no::happy2:

A co do spodni to ja poczekam na duży brzuszek a narazie to większe spodnie będą:tak:
kiedyś usłyszałam kawał o kobietach w ciąży i spodni ciążowych,ale nie pamiętam dokładnie jak to było:-D

Ewitka kochana jestes zaraz do Ciebie wpadne :-):-) a tak powaznie to kurde moze tylko te 2 opakowania miałam wziac i koniec? mowiłam ginpwi ze mi te krwawienia jzu przeszły,zle zrobilam ze sie nie zapytałam o ta luteine co dalej..ehh no moj bład.
A może zadzwoń do swojego lekarza,on wie najlepiej:tak:I Ci powie co i jak i uspokoi:tak:

Ja dziś od rana nie przestaję jeść:szok::-Dciągle coś jem i ciągle jestem głodna:tak: Mąż w pracy:-(więc siedzę sama z maluchami. Ale obiadu nie muszę robić, bo mama nas zaprosiła:tak::-D:-) jak to dobrze zjeśc coś czego nie trzeba było zrobić hihi Tylko brzuch boli wciąż...:eek:

reklama
Wiem, zadzwoniła bym, ale dzis niedziela troche mi glupio tak :-( dzis jeszcze wytzrymam, jutro z rana zdzwonie..
Rozumię,ale jeśli ten lekarz jest w porządku to nie powinien robić z tego powodu problemów:tak::tak:A Ty ładnie przeproś że zawracasz mu głowę w niedzielę-myślę że będzie OK:tak:

Do góry