reklama
dziewczyny wczoraj poruszałyście temat becikowego, to jest jakaś porażka, właśnie dzisiaj rozmawiałam z moją przyjaciółką, która 27 października urodziła córeczkę, wczoraj pojechali załatwić becikowe, czyli po 1 listopada, przedstawiają zaświadczenie od lekarza i kartę ciąży, a Pani do nich,ze karta ciąży to żaden dowód, bo można ja wypełnić "przed chwilą" a na zaświadczeniu brakowało jakiejś pieczątki i też tego nie przyjęli mówię Wam porażka, Zrobili tam piekielną awanturę a Pani do nich ze stoickim spokojem,że Ona ma obowiązek sprawdzać wszystkich ,żeby nikt nie próbował wyłudzić pieniędzy od państwa, no mówię Wam nic tylko ich pozabijać
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczyny wczoraj poruszałyście temat becikowego, to jest jakaś porażka, właśnie dzisiaj rozmawiałam z moją przyjaciółką, która 27 października urodziła córeczkę, wczoraj pojechali załatwić becikowe, czyli po 1 listopada, przedstawiają zaświadczenie od lekarza i kartę ciąży, a Pani do nich,ze karta ciąży to żaden dowód, bo można ja wypełnić "przed chwilą" a na zaświadczeniu brakowało jakiejś pieczątki i też tego nie przyjęli mówię Wam porażka, Zrobili tam piekielną awanturę a Pani do nich ze stoickim spokojem,że Ona ma obowiązek sprawdzać wszystkich ,żeby nikt nie próbował wyłudzić pieniędzy od państwa, no mówię Wam nic tylko ich pozabijać
Takie rzeczy tylko w... Polsce
Takie rzeczy tylko w... Polsce
Naprawdę!!! jak pójdę na następną wizytę do lekarza to Już Go chyba poproszę o takie zaświadczenie i im zaniosę, bo potem to mi powiedzą,że mi się nie należy.
natucha11
Fanka BB :)
kurcze przepraszam poniosło mnie, muialam ochłonac, jestem piekielnie zla na sama siebie ze nie powiedziałam ze mi sie koncy u lekarza...skleroza niestety.. zadzwoniła bym do gina ale juz jest pozno i wsyd troche nie wypada.. ale jutro rano zadzwonie..poczytałam troche forum to dziewczyny pisały ze odstawiały luteine z dnia na dzien przy dawce 2x1, gorzej jak bym brała wiecej...ajjjjj juz widze jak dzis zasypiam
przepraszam jeszcze raz jak kogos uraziłam, ale naprawde nie chce zaszkodzic tej malej istocie :-(
przepraszam jeszcze raz jak kogos uraziłam, ale naprawde nie chce zaszkodzic tej malej istocie :-(
Kasiulka_1980
a co tu taka cisza zapanowała?:-)
Ja jestem, ale przed chwilą fontannę wymiocin miałam, jednak mdłości mi jeszcze nie minęły.
Ale mi teraz dobrze po takim "rzyganku"
reklama
Kasiulka_1980
No już myślałam,ze wszyscy śpią...
Kochana to masz teraz miejsce na jaką smaczną kolacyjkę
no cały żołądek zwolniłam
Ale to się tak szybko stało... ledwo do wc zdążyłam