reklama
dziewczyny wczoraj poruszałyście temat becikowego, to jest jakaś porażka, właśnie dzisiaj rozmawiałam z moją przyjaciółką, która 27 października urodziła córeczkę, wczoraj pojechali załatwić becikowe, czyli po 1 listopada, przedstawiają zaświadczenie od lekarza i kartę ciąży, a Pani do nich,ze karta ciąży to żaden dowód, bo można ja wypełnić "przed chwilą" a na zaświadczeniu brakowało jakiejś pieczątki i też tego nie przyjęli mówię Wam porażka,
Zrobili tam piekielną awanturę a Pani do nich ze stoickim spokojem,że Ona ma obowiązek sprawdzać wszystkich ,żeby nikt nie próbował wyłudzić pieniędzy od państwa, no mówię Wam nic tylko ich pozabijać

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczyny wczoraj poruszałyście temat becikowego, to jest jakaś porażka, właśnie dzisiaj rozmawiałam z moją przyjaciółką, która 27 października urodziła córeczkę, wczoraj pojechali załatwić becikowe, czyli po 1 listopada, przedstawiają zaświadczenie od lekarza i kartę ciąży, a Pani do nich,ze karta ciąży to żaden dowód, bo można ja wypełnić "przed chwilą" a na zaświadczeniu brakowało jakiejś pieczątki i też tego nie przyjęli mówię Wam porażka,Zrobili tam piekielną awanturę a Pani do nich ze stoickim spokojem,że Ona ma obowiązek sprawdzać wszystkich ,żeby nikt nie próbował wyłudzić pieniędzy od państwa, no mówię Wam nic tylko ich pozabijać
![]()
Takie rzeczy tylko w... Polsce

Takie rzeczy tylko w... Polsce![]()
Naprawdę!!! jak pójdę na następną wizytę do lekarza to Już Go chyba poproszę o takie zaświadczenie i im zaniosę

natucha11
Fanka BB :)
kurcze przepraszam poniosło mnie, muialam ochłonac, jestem piekielnie zla na sama siebie ze nie powiedziałam ze mi sie koncy u lekarza...skleroza niestety.. zadzwoniła bym do gina ale juz jest pozno i wsyd troche nie wypada.. ale jutro rano zadzwonie..poczytałam troche forum to dziewczyny pisały ze odstawiały luteine z dnia na dzien przy dawce 2x1, gorzej jak bym brała wiecej...ajjjjj juz widze jak dzis zasypiam
przepraszam jeszcze raz jak kogos uraziłam, ale naprawde nie chce zaszkodzic tej malej istocie :-(

przepraszam jeszcze raz jak kogos uraziłam, ale naprawde nie chce zaszkodzic tej malej istocie :-(
Kasiulka_1980
a co tu taka cisza zapanowała?:-)
Ja jestem, ale przed chwilą fontannę wymiocin miałam, jednak mdłości mi jeszcze nie minęły.
Ale mi teraz dobrze po takim "rzyganku"

reklama
Kasiulka_1980
No już myślałam,ze wszyscy śpią...
Kochana to masz teraz miejsce na jaką smaczną kolacyjkę![]()
no cały żołądek zwolniłam

Ale to się tak szybko stało... ledwo do wc zdążyłam