reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Laseczki ja już po wizycie u Gina stwierdził że szyjka gotowa i jutro na 8 rano mam sie zgłosić na próbę wywołania ....trzymajcie kciuki bo z tych nerwów to dzisiaj w nocy chyba sama urodzę:)

reklama
Z tym jedzenuem to ja tez jem praktycznie wszystko... Mam za soba: truskawki, kotlet schabowy, mizeria, mlode kartofle, arbuz, lody truskawkowe, mloda kapusta, chipsy, czekolada... kurcze sporo tego w sumie...
malemu nic nie jest jak narazie.:-)

Ja spadam tez juz,maz dzis reszcie wraca wczesniej :-D
Milej nocy dla mamusiek
a dla ciążatek szybkich porodow:-)
Dobranoc

W końcu zapadła decyzja, że do szpitala jutro tak jak ta lekarka chciała. Mąż zawiezie siostrę, bo mama akurat wczoraj wyjechała na wczasy:( Teraz będzie miała popsute wczasy:((( Masakra....
Dzięki dziewczyny za pomoc:)

lena rzeczywiście miałaś rację z tymi porodami, ponoć Trzebnica pełna:(((((

W końcu zapadła decyzja, że do szpitala jutro tak jak ta lekarka chciała. Mąż zawiezie siostrę, bo mama akurat wczoraj wyjechała na wczasy:( Teraz będzie miała popsute wczasy:((( Masakra....
Dzięki dziewczyny za pomoc:)

lena rzeczywiście miałaś rację z tymi porodami, ponoć Trzebnica pełna:(((((

to będzie ciężka noc dla siostry:-( ale co zrobić jak trzeba czekać

lena-no to może jednak się zacznie:-)

Co do tego jedzenia to ja już skołowana jestem tego niewolno tamtego niewolno a ja cały czas chodze głodna chyba zaczne wszystko po trochu wcinać jak i przy poprzednich karmieniach bo zwariuje a jak ma mieć kolke to i tak będzie ją mieć coby się nie jadło

reklama
Do góry