reklama
Liza
Fanka BB :)
Z tym jedzenuem to ja tez jem praktycznie wszystko... Mam za soba: truskawki, kotlet schabowy, mizeria, mlode kartofle, arbuz, lody truskawkowe, mloda kapusta, chipsy, czekolada... kurcze sporo tego w sumie...
malemu nic nie jest jak narazie.:-)
Ja spadam tez juz,maz dzis reszcie wraca wczesniej
Milej nocy dla mamusiek
a dla ciążatek szybkich porodow:-)
Dobranoc
malemu nic nie jest jak narazie.:-)
Ja spadam tez juz,maz dzis reszcie wraca wczesniej
Milej nocy dla mamusiek
a dla ciążatek szybkich porodow:-)
Dobranoc
W końcu zapadła decyzja, że do szpitala jutro tak jak ta lekarka chciała. Mąż zawiezie siostrę, bo mama akurat wczoraj wyjechała na wczasy Teraz będzie miała popsute wczasy(( Masakra....
Dzięki dziewczyny za pomoc
lena rzeczywiście miałaś rację z tymi porodami, ponoć Trzebnica pełna((((
sykepleier
Aktywna w BB
W końcu zapadła decyzja, że do szpitala jutro tak jak ta lekarka chciała. Mąż zawiezie siostrę, bo mama akurat wczoraj wyjechała na wczasy Teraz będzie miała popsute wczasy(( Masakra....
to będzie ciężka noc dla siostry:-( ale co zrobić jak trzeba czekać
sykepleier
Aktywna w BB
lena to super podejrzewam że jak u mnie się zacznie na poważnie to będe wyć ale na razie Ci zazdroszcze i kibicujeDziewczyny moja skurcze się nasilają...właśnie jeden mnie doprowadził do płaczu....wrrrr
zdec czasami natura decyduje za nas
ewelinka307
Fanka BB :)
lena-no to może jednak się zacznie:-)
Co do tego jedzenia to ja już skołowana jestem tego niewolno tamtego niewolno a ja cały czas chodze głodna chyba zaczne wszystko po trochu wcinać jak i przy poprzednich karmieniach bo zwariuje a jak ma mieć kolke to i tak będzie ją mieć coby się nie jadło
Co do tego jedzenia to ja już skołowana jestem tego niewolno tamtego niewolno a ja cały czas chodze głodna chyba zaczne wszystko po trochu wcinać jak i przy poprzednich karmieniach bo zwariuje a jak ma mieć kolke to i tak będzie ją mieć coby się nie jadło
reklama