reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie porannie,

Myślałam że nie doczekam, a tu niestety dzisiaj znowu wizyta u lekarza..... ja już chciałabym....:wściekła/y::wściekła/y:
Strasznie mi siara leci czy też tak macie? Cała koszulka z boku mokra... zastanawiam się czy dla małej coś zostanie jak jeszcze będzie chciała siedzieć nie wiadomo ile.... A do tego dzisaij jeszcze widzę białe plamy na piersiach, co znaczy że już chyba mleko zaczyna lecieć..... a tu nie ma kogo karmić:wściekła/y:

Witajcie porannie,

Myślałam że nie doczekam, a tu niestety dzisiaj znowu wizyta u lekarza..... ja już chciałabym....:wściekła/y::wściekła/y:
Strasznie mi siara leci czy też tak macie? Cała koszulka z boku mokra... zastanawiam się czy dla małej coś zostanie jak jeszcze będzie chciała siedzieć nie wiadomo ile.... A do tego dzisaij jeszcze widzę białe plamy na piersiach, co znaczy że już chyba mleko zaczyna lecieć..... a tu nie ma kogo karmić:wściekła/y:
Mi nie leciała ani nie leci;)Ja mam jutro na Izbie Przyjęć KTG + badanie ciekawe co wybada;)

Witajcie porannie,

ja dziś zaraz na KTG lecę

a siara to od lutego mi leci :wściekła/y: od lutego z wkładkami laktacyjnymi biegam, bo kilka razy az na bluzki pociekło i śmiesznie było :-)

Mi też nic nie leci......Ciekawe czy będę miała mleko po porodzie.....?????
Wykąpałam się, teraz ułożę sobie włoski i ruszę w miasto....Muszę w końcu odebrać wyniki na tego paciorkowca....Oby nic nie było....
Dziewczyny czy Was też męczy zgaga.....????U mnie od jakiegoś czasu jest nie do wytrzymania i nic nie pomaga....!!!!:-(

Mi też nic nie leci......Ciekawe czy będę miała mleko po porodzie.....?????
Wykąpałam się, teraz ułożę sobie włoski i ruszę w miasto....Muszę w końcu odebrać wyniki na tego paciorkowca....Oby nic nie było....
Dziewczyny czy Was też męczy zgaga.....????U mnie od jakiegoś czasu jest nie do wytrzymania i nic nie pomaga....!!!!:-(

na zgagę to mi ostatnio zimne mleko pomaga, już miałam ze zgaga spokój, a dziś w nocy znów mnie obudziła:wściekła/y:

Witam Kochane dwupaczki :-)
u nas nocka spokojna:tak: przespana z pobudkami co 3-4 godzinki. Kacper wczoraj miał jakiś ciężki dzień pręzył sie wyginał i cały czas wisiał na cycku:szok:
Wszystkim wizytującym się dzisiaj życze samych dobrych wiadomości:tak: i wszystkim oczekującym mamusiom szybkich porodów:tak: a mamusiom które mają już swoje maluszki przy sobie życzę dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków:tak:

Witam kogos ubylo w nocy a moze raczej przybylo ?? na razie cisza i niewiadoma...

U nas kolejna noc zaliczona spokojnie :) tfu tfu wkoncu zapesze tak chwale tego mojego kroliczka:)

Zdec mi leciala siara od marca , nie ubylo za duzo :) a najbardziej zawsze lecialo jak mialam skurcze obojetnie ktore czy przepowiadajace czy juz porodowe

Agi ze zgaga mialam generalnie spokoj przez cala ciaze pojawiala sie i znikala nic intensywnego za to na porodowce w trakcie i po mialam taka zgage ze myslalam ze tego nieprzezyje :)

Prezentuje Wam moje szkraby Olaf i Eryk

Załączniki

• foto 257.jpg
    foto 257.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry