reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ale ja nie chcę na patalogie, bo jak juz pisałąm, czekałoby mnie leżenie na korytarzu bo maja remont na oddziale,

wczoraj na KTG spotkałam koleżankę, miała skierowanie na wczoraj właśnie, ale odesłali ją do domu, bo im się miejsca na korytarzu skończyły i ma w poniedziałek podjechać, masakra jakaś

o załamywaniu się na myśl o kolejnym dniu to ja coś wiem nieststy, ale musimy się jakos trzymać:) dla naszych maluchów :)

Lena ja dziś strajkuję z obiadem, zjemy u mamy, z reszta mąż samochód zamierza u rodziców myć dziś więc mam pretekst, żeby nie gotować, do 18:00 siedzi w pracy, potem to mycie auta, więc zjemy u mamy :p

Nieźle z tym szpitalem...Ja bym chyba się zdecydowała na ten dalszy szpital i najwyżej bez gości, ale w lepszych warunkach.
Lena - podziwiam, że Tobie się cały czas chce gotować :)

reklama
MAM pytanie w sumie problem;(
Zakupiłam karuzelę i do tej pory ani karuzeli ani kasy;(Pisałam do allegro ale oni nie są w stanie nic zrobić!!!Napisali...proszę sprawe załatwic polubownie....DEBILE!!!Konto sprzedającego jest zawieszone, nie odbiera tel nie odp na maile;(A ja jestem 150 zł w plecy;(

Witam oczywiście w dwupaku i z ciszą na horyzoncie jeśli chodzi o jakiekolwiek zwiastuny porodu
mój mąż też ma plan żeby mała się urodziła w nadchodzący weekend-odpowiedziałam że ja też za tylko jak to załatwić- niech pogada z Olivką może tatusia posłucha ;-)
zaplanowałam sobie sprzątanie domu ale jakoś brak mi kopa do tego
co do pytań kiedy to ja już też wysiadam z tymi pytaniami wczoraj miałam wrażenie że panie u Kaji w przedszkolu patrzą na mnie z wielkim politowaniem i tylko jedna się spytała kiedy to będzie...
kajdusia trzymam kciuki za dziś ja też po cesarce próbuje sn zobaczymy jak mi pójdzie
ide sprzątać...

Zakupiłam karuzelę i do tej pory ani karuzeli ani kasy;(Pisałam do allegro ale oni nie są w stanie nic zrobić!!!Napisali...proszę sprawe załatwic polubownie....DEBILE!!!Konto sprzedającego jest zawieszone, nie odbiera tel nie odp na maile;(A ja jestem 150 zł w plecy;(

Na Allegro jest coś takiego jak ubezpieczenie, ale to straszne zamieszianie głowy:
Program Ochrony Kupujących - Jak korzystać z programu? - Aukcje internetowe Allegro
Możesz najpierw załorzyć spór, żebyś miała jakiś dowód, ze próbowałaś rozwiązać problem:
Samouczki Allegro - Aukcje internetowe Allegro

zapytam męża jak wróci co można zrobic, oni w pracy prowadzą sklep internetowy, również na allegro, może coś podpowie

my też tak wpadliśmy w tamtym roku zapłacone było za termometr do auta 220 zł i nic allegro na początek daje czas na załatwienie sprawy polubownie już nie pamiętam ile tego czasu daje i my też próbowaliśmy się skontaktować z facetem dzwoniąc pisząc i nic potem pisaliśmy do allegro z prośbą o pomoc w rozwiązaniu konfliktu obiecali że się zajmą poza tym skontaktowaliśmy się z innymi allegrowiczmi którzy też brali udział w tej aukcji żeby jakoś razem sprawe załatwić i jakoś to stanęło w martwym punkcie i po pewnym czasie przychodzi zawiadomienie z poczty o przesyłce odbieramy a tu zapomniany termometr z kartką z przeprosinamy -pełne zaskoczenie.

my też tak wpadliśmy w tamtym roku zapłacone było za termometr do auta 220 zł i nic allegro na początek daje czas na załatwienie sprawy polubownie już nie pamiętam ile tego czasu daje i my też próbowaliśmy się skontaktować z facetem dzwoniąc pisząc i nic potem pisaliśmy do allegro z prośbą o pomoc w rozwiązaniu konfliktu obiecali że się zajmą poza tym skontaktowaliśmy się z innymi allegrowiczmi którzy też brali udział w tej aukcji żeby jakoś razem sprawe załatwić i jakoś to stanęło w martwym punkcie i po pewnym czasie przychodzi zawiadomienie z poczty o przesyłce odbieramy a tu zapomniany termometr z kartką z przeprosinamy -pełne zaskoczenie.

Kurde ale jak widzę komentarze to aż mrozi mi krew w żyłach...:(Mąż zły, że się napaliłam;(
Informacje o Użytkowniku fajnezabawk_2009 - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Lena mąż mi pisze, żebyś postraszyła sprzedawcę z Allegro rzecznikiem Konsumentów i wysłałą do niego (rzecznika) maila, a kopie do tego sprzedawcy

Do góry