reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mam pytanie odnośnie szczepionek. Kiedyś był ten temat, ale już nie pamiętam.
Powiedzcie mi pierwsze szczepienie jest w szpitalu? A jak wygląda sprawa z tymi łączonymi szczepionkami? Kiedy trzeba je kupić jak chce się żeby dziecko miało je podane?

reklama
Moja mama to mnie zamorduje jak się dowie, że chcę na macierzyńskim chociaż trochę pracować;-) Chociaż pewnie będzie zadowolona jak będzie mogła z małą zostawać:-D
Jeszcze zobaczymy, czy w ogole bedziesz chciala ^^ :D Raczej bedziesz wolala uciac sobie krotka drzemke ;] Zreszta, ten czas tak Ci szybko zleci, ze nie zauwazysz kiedy nawet ;]
Inna sprawa - Twoja praca moze miec bardzo powazne problemy, jesli ktos udowodni im, ze pracowalas na macierzynskim - tak jak zreszta i teraz, jak masz L4 i pracujesz.

No, to ja sie zabieram za przygotowywanie materialow -- w sobote mam zaliczenia i egzaminy .. raczej na nich jeszcze bede ;D ;P

Witajcie ja wstałam dopiero;)Popijam inkę i zastanawiam się czy to dzisiaj ten dzień??
Bóle brzucha przeszły za to pachwiny i kregosłup bola jak oszalałe...więc stawiam jeszcze na tydzień do porodu....bo wszystko się dopiero przygotowuje;)
KAJ jak robią zabieg czy cos jest nie tak to wiem, że patrzą na paznokcie u rąk....u nóg raczej nie bo tak szybko sinica się nie objawia tak mi powiedziała znajoma!!

A to moja księżniczka:-)
img2716o.jpg
[/URL][/img]

ewelinka mała jest śliczna:-) A jak fajnie pokazuje nam piątkę:-) I jakie ma już długie włoski;-)
Gryzka czytałam gdzieś że na macierzyńskim można pracować, pod warunkiem że praca nie koliduje z opieką nad dzieckiem... w sumie nie wiem ile w tym prawdy:eek: Ale jestem świadoma że i tak wszystko wyjdzie w praniu;-)
Jak bym nie miała L4 to bym musiała pracować po 8 godzin 5 dni w tygodniu, a tego to raczej bym nie dała rady;-)
lenaDTR jak już czekasz to poczekaj jeszcze na mnie. Wpadniemy razem na porodówkę;-) Będzie śmiesznie:-D:-D

Ostatnia edycja:
ewelinka mała jest śliczna:-) A jak fajnie pokazuje nam piątkę:-) I jakie ma już długie włoski;-)
Gryzka czytałam gdzieś że na macierzyńskim można pracować, pod warunkiem że praca nie koliduje z opieką nad dzieckiem... w sumie nie wiem ile w tym prawdy:eek: Ale jestem świadoma że i tak wszystko wyjdzie w praniu;-)
Jak bym nie miała L4 to bym musiała pracować po 8 godzin 5 dni w tygodniu, a tego to raczej bym nie dała rady;-)
lenaDTR jak już czekasz to poczekaj jeszcze na mnie. Wpadniemy razem na porodówkę;-) Będzie śmiesznie:-D:-D

Mogę poczekać a co mi tam;)

cobra ja na Ciebie poczekam spoko :) pamiętam jak rozmyślałam o czerwcu..myślałam, że w połowie to kto wie, moze już będzie po wszystkim...a tu nic. \e tam damy radę.
Swoją drogą laski zmusiłyście mnie do tego, zeby wyciągnąć starego laptopa na dwór ahahah już teraz chyba wszędzie z nim będę chodzić ,,,bo ciągle mnie ciekawi jakia to piękność się urodzi...albo piękniś :))))

reklama
Do góry