ja nie wiem, czy wtedy nie wymyslono by jakiegoś innego sposobu na rozmnażanie, jakiś facet naukowiec na pewno by cos wykombionował:-)
nie sadze bo bez sexu tez by nie wytrzymali :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie wiem, czy wtedy nie wymyslono by jakiegoś innego sposobu na rozmnażanie, jakiś facet naukowiec na pewno by cos wykombionował:-)
Właśnie piję herbatę z liści malin - bllee nie jest za smakowita.
Czy któraś z was to stosuje ( stosowała )?
Na 100% by wyginął!!!!! I to podobno my jesteśmy ta słaba płeć!!!!!
Kaj jak Twoje płytki, wszystko ok?
Moje utrzymują się na poziomie ponad 90tys.
CUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cześć Dziewczyny! Już kilka razy zabierałam się za pisanie niestety nie jest to teraz takieprostę
Od wczoraj jestesmy w domku i próbujemy się jakoś zaklimatyzować.
Łukaszek urodził się o 3:47, ważył 3100g i miezrył 53 cm. Niestety skończyło się cesarka, ale po ponad 17 godzinach porodu było mi już wszystkojedno co ze mną robią. Jestem przeszcęśliwa. Łukaszek naraie spokojniutki. Póżniej opisze poród.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom
Przedstawiam wam mojego małego czuprynka, największe moje szczęście:-)
EMALIA piła i jej nie pomogła...więc ja nawet nie kupujęWłaśnie piję herbatę z liści malin - bllee nie jest za smakowita.
Czy któraś z was to stosuje ( stosowała )?
Agi ja mam 95 tys
czyli mamy tak samo