reklama
C
cobra18
Gość
ja ide zrobic parowki w ciescie francuskim i ciastka z jablkami.nie mA to jak gotowe ciasto za 3zl z biedronki.
nie ma sie co dziwic, ze facet sie zupa nie naje,ja tez nie ,a zupy nawet zrobic nie umiem.my miesozercy
nie ma sie co dziwic, ze facet sie zupa nie naje,ja tez nie ,a zupy nawet zrobic nie umiem.my miesozercy
mama_czerwcowa
Zaciekawiona BB
Super)))Ja mojemu nie daję nic do picia.Nie wiem czy to dobrze czy nie Dawałam mu glukoze do niedzieli na zółtaczke a teraz nic.Karmisz piersią czy z butli?
Glukoze podaję czasem zamiast mleczka Do picia koperkową herbatkę by ją przepoić.
Wiadomo, dzieciulkowi też chcę się pić Karmię butelką, od 2 dnia życia Marceli.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A ja dzisiaj chcę zrobić ptasie mleczkoTo na deser !!ja ide zrobic parowki w ciescie francuskim i ciastka z jablkami.nie mA to jak gotowe ciasto za 3zl z biedronki.
Na drugie danie chyba młode ziemniaczki z sosikiem pieczarkowym....
C
cobra18
Gość
A ja dzisiaj chcę zrobić ptasie mleczkoTo na deser !!
Na drugie danie chyba młode ziemniaczki z sosikiem pieczarkowym....
ja z ciast ,to potrafie tylko takie z paczki :-(
kopce kreta,jakies proste chlodniki ...
Glukoze podaję czasem zamiast mleczka Do picia koperkową herbatkę by ją przepoić.
Wiadomo, dzieciulkowi też chcę się pić Karmię butelką, od 2 dnia życia Marceli.
jaką glukozę podajesz i jak rozrobioną?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja z ciast ,to potrafie tylko takie z paczki :-(
kopce kreta,jakies proste chlodniki ...
Jak byś miała takiego głodomora jak ja to byś sie szybko nauczyła
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Hej, gadałam z moja lekarką na Karowej....Mam się zgłosić w następną srodę....przebadają mnie podłączą pod KTG i podejmą decyzję czy zostaję......Oby coś się tam działo jak pojadę.....
Ja przez ten pobyt u rodziców to się odzwyczaję od robienia obiadów , bo mam wszystko pod nos podstawiane.....hehehehehe...Na szczeście u nas w związku to Paweł jest lepszym kucharzem i chętniej spędza czas w kuchni...więc tragedii nie ma.....Ja nie przepadam za siedzeniem w kuchni i pichceniem.....
Ktoś się rozpakował???? Bo nie doczytałam Was jeszcze!!!!
Ja przez ten pobyt u rodziców to się odzwyczaję od robienia obiadów , bo mam wszystko pod nos podstawiane.....hehehehehe...Na szczeście u nas w związku to Paweł jest lepszym kucharzem i chętniej spędza czas w kuchni...więc tragedii nie ma.....Ja nie przepadam za siedzeniem w kuchni i pichceniem.....
Ktoś się rozpakował???? Bo nie doczytałam Was jeszcze!!!!
magdalena79
Fanka BB :)
Karo się rozpakowała, kochana serdeczne gratulacje!!!:-)
reklama
witajcie Kochane!
karo- gratulacje, czekamy na zdjęcie malutkiej!:-)
ciekawe kto będzie następny do rozpakowania się:-)
a ja dzisiaj pospałam z Igą do 9, mąż poszedł na 7 do pracy i zabrał Patryka do przedszkola a my na drugi boczek i sobie pospałyśmy, ale za to malutka usnęła potem dopiero przed 12, a ja zrobiłam pranie, wstawiłam obiadek i ma teraz chwilkę dla siebie i na BB. Wczoraj zjadłam kilka truskawek na wieczór, ciekawe czy coś małej będzie, położna mi mówiła,że do trzech dni wychodzą jakieś alergie, więc teraz czekam, ale mam nadzieję,że Idze nic nie będzie
karo- gratulacje, czekamy na zdjęcie malutkiej!:-)
ciekawe kto będzie następny do rozpakowania się:-)
a ja dzisiaj pospałam z Igą do 9, mąż poszedł na 7 do pracy i zabrał Patryka do przedszkola a my na drugi boczek i sobie pospałyśmy, ale za to malutka usnęła potem dopiero przed 12, a ja zrobiłam pranie, wstawiłam obiadek i ma teraz chwilkę dla siebie i na BB. Wczoraj zjadłam kilka truskawek na wieczór, ciekawe czy coś małej będzie, położna mi mówiła,że do trzech dni wychodzą jakieś alergie, więc teraz czekam, ale mam nadzieję,że Idze nic nie będzie