reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdecydowanie lepiej, położyłam małą o 20 po karmieniu, 01:.. z minutami zrobiła nam pobudkę ciężko głodna, później o 5:30 byłąwyspana i o dziwo nie głodna, więc dałam jej tylko trochę herbatki, a teraz śpi ;) kolki dziś Nas nie męczyły ;)

reklama
może jakieś zakłady zrobimy co robi lena?:-D

a ja bym zjadła coś słodkiego, rany....a w domu nie ma nic poza kilkoma czekoladami na które nie bardzo mam ochotę, lepsze byłoby jakieś ciasteczko albo kremówka:tak:
a jakoś nie chce mi sie specjalnie do sklepu wybierać.... hmmmm co tu robić

a ja bym zjadła coś słodkiego, rany....a w domu nie ma nic poza kilkoma czekoladami na które nie bardzo mam ochotę, lepsze byłoby jakieś ciasteczko albo kremówka:tak:

wpadnij do mnie na sernik na zimno :-)

Niestety teraz nie mam siły was nadrobić. Ja tylko informuje, że wróciłam. Skurcze przeszły, jak dojechaliśmy do szpitala. Potem ponad 2 godz. czekania na KTG. Lekarka powiedziała, że wszystko gotowe, tylko na prawidłowe skurcze trzeba poczekać. Teraz idziemy odsypiać noc i czekamy aż coś zacznie się znowu dziać :/

a ja bym zjadła coś słodkiego, rany....a w domu nie ma nic poza kilkoma czekoladami na które nie bardzo mam ochotę
rany a jak ja bym zjadła czekolade!!!!!!!!!!!! :szok::rofl2: wg mnie zakaz spożywania czekolady to jest najgorsza strona karmienia piersią :crazy::laugh2:

edit: dziś Hubek jest cudowny. zasnął o 9 i spi mimo hałasu z wiercenia montowanej balustrady. mama jest z niego dumna! :cool2: /pewnie jak tylko to napiszę, to się obudzi i będzie płakał do popołudnia :-D;-)/

Ostatnia edycja:
Zdecydowanie lepiej, położyłam małą o 20 po karmieniu, 01:.. z minutami zrobiła nam pobudkę ciężko głodna, później o 5:30 byłąwyspana i o dziwo nie głodna, więc dałam jej tylko trochę herbatki, a teraz śpi ;) kolki dziś Nas nie męczyły ;)
Super;))))Ja mojemu nie daję nic do picia.Nie wiem czy to dobrze czy nie:o Dawałam mu glukoze do niedzieli na zółtaczke a teraz nic.Karmisz piersią czy z butli?

Zazdroszcze Ci ze mozesz w ciązy sobie pozwalac na ciasteczka;)Ja niestety miałam zakaz ale jakbym mogła nie zastanawiała bym sie czy iść czy nie:p

Niestety teraz nie mam siły was nadrobić. Ja tylko informuje, że wróciłam. Skurcze przeszły, jak dojechaliśmy do szpitala. Potem ponad 2 godz. czekania na KTG. Lekarka powiedziała, że wszystko gotowe, tylko na prawidłowe skurcze trzeba poczekać. Teraz idziemy odsypiać noc i czekamy aż coś zacznie się znowu dziać :/

ojej szkoda że nic się nie rozkręciło a już myślałam że zaraz będziesz miała maluszka.

reklama
Hej!

U mnie cisza. Po wczorajszych bólach, ani śladu. Ale patrzyłam na 1 zdjęcie USG tam termin mam na 17.06. to może będzie ta data skoro data z OM już minęła choć naprawdę chciałabym już jutro nie musieć iść na wizytę do gin i on też wczoraj stwierdził że byłoby dobrze dla wszystkich gdybym nie przyszła (bo dzidzia by się urodziła);-).

Ale cóż tylko czekanie mi pozostało.

Ja nawet na ostatniej wizycie to palnęłam do gina, że może się już nie spotkamy. No i klops, bo dzisiaj nie czuję by coś się miało nagle rozkręcić ... a wizyta jutro ...:wściekła/y:

Do góry