zyrraffka
Szczęśliwa mama
kajkapol- dzisiaj mam wizytę i wypytam się dokładnie jak to jest z pępowiną. Współczuję Tobie i Twojej rodzinie, nikogo nie powinien spotkac taki koszmar.Trzymaj się kochana!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie miałam na 11.15 siedziałąm u lekarza 1,5 godz tyle mnie badał i tłumaczył!!!!
Powiedział, że jestem głupia, że chodzę na KTG i płacę im kasę jak on nie widzi potrzeby!!!!
Chyba żebym się źle poczuła to mam iść!!!Badał mnie na samolocie....oj bolało....ale powiedział, że będzie bolało zanim wsiadłamMówi, że zrobi coś, że w ciągu 5 dni urodzęNie wiem co robił ręką ale dosyć bolało....Powiedział, że ciąża piękna...donoszona...Mam jeżdzić na rowerze i chodzić po drabinieCzasem dobrze iść do innego lekarza