reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cały czas byłam cierpliwa i w miarę spokojna, ale disiaj stwierdziłam, że już mam dosyć tej słoniowacizny mojej

mnie pachwiny przy chodzeniu bola,zaczynam marudzic ciagle.. ciagle chodze z piwnicy na pietro,dostaje zadyszki i sie mecze...kto i po co zbudowal pietrowy dom??eh tam.mam juz tego dosc.zandej ciazy wiecej.nigdy

Dziekuje dziekuje :tak: kochane czerwcoweczki za zyczenia urodzinowe, bardzo mi milo!!! :-D :-):-)

Coreczce sie jak widac nie spieszy, jutro termin, zobaczymy jak to bedzie, dzis rano odszedl mi czop:eek: (takie zelkowate glutki podbarwione krwia, to chyba raczej to) wiec moze cos sie ruszy... :szok: Poza tym jednak nic nie czuje :happy2:

Normalnie bylabym w szoku jakby sie dzidzius w terminie urodzil, ale ja juz zadnych dat nie obstawiam, za duzo stresu :cool2: Czasami czuje ze raczej jak slonica 10 miesiecy bede chodzila w ciazy

Wieczorem jeszcze zaplanowalismy imprezke w domu, mam nadzieje ze mi wody nie chlusna w polowie, ale by goscie mieli wrazen :-p Zabieram sie za ciasto, sprzatanie i podczytywanie was w miedzyczasie:blink: Milego dnia, powodzenia na wizytach, i uwaga...juz chyba wszystkie raczej zostaniemy rasowymi czerwcowkami :-D

Trzymam kciuki za askut, niech jej pojdzie szybko i bezbolesnie!

zdec a jak tam twoja przyszła bratowa, przyzwyczaili się już wszyscy do myśli o jej ciąży?

Tak wszyscy to zaakceptowali. Tylko ja jestem przerażona ich myśleniem, ile kosztuje dziecko i za ile oni chcą się sami utrzymywać:-( Ale poczekamy zobaczymy....
Właściwie to jest moja szwagierka, bo męża siostra;-)
Co do słoniowatości w ciąży to ja właśnie się wypieprzy***. Zaczepiłam o kabel i poleciałam, na całe szczęście na kolano, bo asekurowałam się rękami, ale palec u nogi mnie boli:-(

z tą słoniowatością to chyba wszystkie już tak mamy
a ty zdec uważaj dobrze że to tylko palec a nie poleciałaś jak długa ja ostatnio grzmotnęłam się w palucha jak w nocy do kibelka szłam bo nie chciałam światła zapalać już 3 tydz paluch boli

czesc.u mnie zero jakichkolwiek przepowiadaczy porodu :( zupelnie nic.
boje sie ze urodze w 42tc 5kg dziecko:((

Cobra ja też nie mam żadnych objawów, więc nie jesteś sama:eek: mam nadzieję, że to jednak świadczy o tym, że poród zacznie się szybko i w miarę szybko zakończy pojawieniem małej na świecie :-D bez żadnych męczarni ze skurczami bolącymi na tydzień wcześniej :tak: w każdym razie młode jesteśmy damy radę co by sie nie działo, całe życie trzeba samemu sobie radzić :-)

koriander - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i bezbolesnego, łatwego porodu :-D oraz udanej imprezy ( na porodówce hihi :-p )
2_midasdni_1.jpg

Ciekawe, któe jeszcze dziewczyny się rozpakowały, a my nie wiemy :-) strasznie dużo przestało się z nich odzywać Olimpia, Elizka i wiele innych... mam nadzieję, że jeszcze sobie o forum przypomną :tak:
Ja dziś planuję połazić ile wlezie i na zakupy skoczyć przy okazji, póki co pozmywałam jedynie stertę naczyń :-D jutro KTG zobaczymy czy skurcze jakieś są czy nie, bo tydzień temu nie było :sorry2: a już mogłoby się coś ruszyć w kwestii porodu :-)

ja chyba ducha niebawem wyzionę od tej zgagi :eek: masakra jakaś.

Coś mnie brzuch boli znowu jak na okres i spina się dość często, ale na zegarek nie patrzę. Od kilku tygodni tak sie wsłu****ę w swój organizm i kiszka - więc teraz czekam tylko az mnie ściśnie porządnie :tak:

reklama
Witajcie:-)

co za pogoda od wczoraj deszcz pada:-(. A ja musiałam w taką pogodę na pobranie krwi lecieć. Już nigdzie dziś nie ide:no:.
U mnie noc minęła tak sobie. Do 2 brzuch mnie bolał i skórcze łapały ale wkońcu zasnęłam.

koriander wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

BOU08_325.jpg

Dziewczyny jadę do szpitala, mam skurcze od 4 godzin co 7 minut.

mam nadzieję, że to już to, poza tym pojawiło się lekkie krwawienie. obaczym.

Trzymajcie kciuki

Kciuki zaciśnięte. Życzę abyś do domku już z maleństwem wróciła:)

Biorę się za dalsze doczytywanie

Do góry