reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

To ja spróbuję z tymi schodami....Chociaż te ćwiczenia spinaczkowe rozpoczne dopiero po 12 czerwca po weselu mojej siostry....Tylko pewnie jak wejde na pierwsze piętro to pewnie będzie szczyt moich możliwości.....
Ciekawa jestem czy któraś sie może teraz rozpakowuje....albo juz rozpakowała....????

tez sie zastanawiam nad tym moze o niczym nie iemy a przybyło nowych mamus:)

reklama
Witam sie z rana!
Widze ze Zdec nadal milczy...

paula, julia, izia- z własnego doswiadczenia wiem ze dzidziusie i tak urodzą sie jak be∂ą gotowe :) Poprzednim razem wyprobowalam wszystko i niccc.. A opowiesci o tym ze ktos pomyl podlogi czy okna i pojechal na porodowke uznaje po prostu za zbieg okolicznosci. Ja ostatnio nawet weszlam na 9 pietro bo sie winda zepsula u mojej mamy i niccc ;/

Dzis robimy mojej corce urodzinki :) Juz 5 ! Ale to zleciało, szok! Tak na prawde to ma dopiero za 7 czerwca ale ja mam wtedy termin. Bedzie miesko z grilla i kiełbaski i tort z Hello Kitty specjalnie zamawiany :):) Sama juz nie moge sie doczekac! Zeby tylko nie padalo!!!!!!!!!!

Witam sie z rana!

paula, julia, izia- z własnego doswiadczenia wiem ze dzidziusie i tak urodzą sie jak be∂ą gotowe :) Poprzednim razem wyprobowalam wszystko i niccc.. A opowiesci o tym ze ktos pomyl podlogi czy okna i pojechal na porodowke uznaje po prostu za zbieg okolicznosci. Ja ostatnio nawet weszlam na 9 pietro bo sie winda zepsula u mojej mamy i niccc ;/

Dzis robimy mojej corce urodzinki :) Juz 5 ! Ale to zleciało, szok! Tak na prawde to ma dopiero za 7 czerwca ale ja mam wtedy termin. Bedzie miesko z grilla i kiełbaski i tort z Hello Kitty specjalnie zamawiany :):) Sama juz nie moge sie doczekac! Zeby tylko nie padalo!!!!!!!!!!

To miłej urodzinowej imprezki....Wszystkiego Najlepszego dla Hani!!!

Na 9 piętro??? Podziwiam!!!! Mi na 2 piętro czasem bardzo trudno wejść!!!!

Ania odpisała:
,, Zdane, jest 4:) ; odpoczywam u mamy odezwe sie wieczorkiem''

a wiec jak widac nasza Zdec nie pojechala na porodowke po obronie:-D:-D:-D:-D
a wiec Aniu - GRATULUJE !!!
super ze zdała:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana!

o no to fajna imprezka sie szykuje sama bym zjadła torta z bitą śmietana mniam mniam:)

a co do sposobów na szybszy poród to i bywa tak własnie jak piszesz ze czego by sie nie zrobilo to maluch sobie wybiera czas kiedy chce zawitac:-) ale czasem mógłby posluchac mamusi i tatusia hihi

Ania odpisała:

Aniu Gratulujemy....Miłego odpoczynku u mamy....

23 czerwca Dzień Ojca!!!!Ciekawe czy większość czerwcowych tatusiów będzie je obchodzić.....Mam nadzieję że moja mała urodzi sie nieco przed tym terminem żeby mój P. będzie mógł świętować że swoja córeczką....

Mówili teraz w TV że jakaś lekarka pijana odbierała poród....i robiąc cesarskie cięcie skaleczyła dziecko...Szok....Na szczęście maluszkowi i mamie nic się nie stało!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :-) widzę, że wiele się zbiera już do rodzenia, ja cały czas liczę, że jednak do czerwca wytrzymam :-) chociaż wczorajszy wieczór po spacerze i grillu był dość ciężki, małą szalała, brzuch mi się napinał i do tego miałam takie kłucie, że myślałam, że padnę :eek: ale jak widać wszystko zakończyło isę spokojnym snem w nocy i wypoczęta jestem dalej w dwupaku z Wami :-D

Witam się i ja porannie:-) ja się wyspałam, w nocy tylko w przerwach na siku mialam strasznie tward brzuch ale tak że aż nie mogłam się wyprostować, to normalne?:dry:
Jak dla mnie normalne mam tak od dobrych dwóch tygodni :eek:

witam sie i ja
cóz znowu się powtórzę - noc przerabana - połozyłam się o 24 bo mam gości i o 4 pobódka - dopadł mnie taki skórcz ze myslałam ze zwariuje i tak przez 2 godz co 7 min i na koniec co? odpusciło. Ale jestem wsciekła.
A ze pogoda ładna to zaraz po sniadaniu uciekamy na plaże dojodowac małego - może wtedy się zdecyduje opuscic to ciasne dotychczasowe mieszkanko:-)
No wg suwaczka to dziś już czas opuscić ciepły brzuch mamy :-D ale skoro mały nei chce... pozostaje czekać :-)

Witam sie z rana!
Miłej zabawy urodzinowej! :-D Ja się wczoraj na urodzinach siostry męża kiełbasek z grilla i tortu obiadłam mniam :-D każdemu polecam :-p

Ania odpisała:

No jak dla mnie od razu było oczywiste, ze zdała :-) niech teraz odpoczywa :-D
Zdec - gratuluję

Załączniki

• 2_meini_1.jpg
    2_meini_1.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 19
Mówili teraz w TV że jakaś lekarka pijana odbierała poród....i robiąc cesarskie cięcie skaleczyła dziecko...Szok....Na szczęście maluszkowi i mamie nic się nie stało!!!!!

masakra jakas do czego to dochodzi w tych szpitalach czasem:( dobrze ze nic sie nie stało maluchowi i jego mamie:)

reklama
Do góry