reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam czerwcóweczki
dzis sie wybudzilam ze snu zimowego i od rana duzo zrobilam
wczoraj przyszly paczki z PL i w końcu pościel do łóżeczk jest ok ale wkłady bede musiała dokupić bo jakieś dziwne ale jeszcz przyszedl kocyk (dziadek zrobił niespodzianke) itp, narazie wyprałam tylko baldachim bo bede miala kołyske i chce spróbować czy sie nada - boję sie go wyprasować zeby nie popalić żelakiem a strasznie mi się w praniu pogniutł

mam pytanie do posiadaczy nosiadełka maxi cosi ja za ch....a nie moge sciagnąć tego materiału wyprałam tylko wkładke dla noworodka i ochraniacze na pasy a reszta :zawstydzona/y:

a tak w ogóle to ja niemam zadnych objawów porodu tylko czasmai tak mi w kregosłupie promieniuje aż do głowy :szok:

tak sobie mysle ze mała wyjdzi ejak bede miala wszystko przygotowane a jeszcze musze przystroic pokoik - ale mój piękny wiecej czau poświeca swojej nowej zabawce - kupilismy samochod i csaly czas albo przy nim siedzi albo coś do niego kupuje, nawet tube z pl przesyłał jak dzieciak w golfie zajmowała pół bafgażnika, ale sie tłumaczy ze bedzie głośno słuchał jak bedzie jeździć sam - no dzieciak normalnie

pozdraowionka i czekamna nowinki ;-)

Hej

Ewela28 - mi się wydaje, że brzuch jest raczej nisko.
Biedna mama mikołaja, że się tak męczy. Też boję się tego, że poród będzie wywoływany, w sumie mam jeszcze tydzień i wszytsko się może zdarzyć. Lekarz i położna mówią, że urodzę przed terminem, ale nie wiem już sama.
Mi też dziś jest nie dobrze, ogólnie jakoś nie chce mi się nic, wszystko mnie drażni i w ogóle. Dobrze, że chociaż nikt nie dzwoni i nie pyta sięczy urodziłam, bo tego to już bym nie zniosła.

No własnie mi tez sie tak wydaje. No zobaczymy co z tego wyniknie.

Ale współczun dla mamy mikolaja tak sie męczyc ja pitole , oby szybko to poszło.Biedna no..

A ja dzis na obiad ryba smazona, surówka z kapusty i ziemniaczki mniam mniam

Hej

Ewela28 - mi się wydaje, że brzuch jest raczej nisko.
Biedna mama mikołaja, że się tak męczy. Też boję się tego, że poród będzie wywoływany, w sumie mam jeszcze tydzień i wszytsko się może zdarzyć. Lekarz i położna mówią, że urodzę przed terminem, ale nie wiem już sama.
Mi też dziś jest nie dobrze, ogólnie jakoś nie chce mi się nic, wszystko mnie drażni i w ogóle. Dobrze, że chociaż nikt nie dzwoni i nie pyta sięczy urodziłam, bo tego to już bym nie zniosła.

a będziesz rodziła na Lutyckiej?

reklama
Mam fajny filmik jak przewujać kąpać i robić masaż;)Mogę przesłać na maila...bo coś tutaj nie bardzo wiem jak go wstawić;)
KURDE nie mogę wgrać tego filmiku nawet na poczcie;(Chyba jest za duży:(

Ostatnia edycja:
Do góry