Milka26
Fanka BB :)
Witam w dzien matki wszystkim mamusiom wszytskiego naj naj .
Pokoiki sliczne , opowiesci z porodowek takie dosc napawajace optymizmem
Agi dla Ciebie zyczenia urodzinowe i mega plytek
Baniecka trzymam kciuki za niespodzianke
Magdalena wszystko bedzie w porzadku antybiotyki podzialaja , niestresuj sie dodatkwo
Lena ja ostatnio kupilam arbuza w biedronce i byl niedobry taki blady i bez smaku, dobrze trafilas
Widze ze na ta chwile nic nie wiem o zmianie stanu dzieciaczkow
Jak wam sie spalo u mnie super tyle ze ostatnio budze sie ok 5 i chwile nie moge zasnac a potem jest problem zeby wstac z malym o 7 do przedszkola. dzis dostalam juz od niego kwiatuszki i wierszyk a potem wypaplal ze tanca z apaszkami jeszcze nie bylo. Wylapal ze tatus ma sprawdzic czy zostala od wczoraj chusta w przedszkolu
Pokoiki sliczne , opowiesci z porodowek takie dosc napawajace optymizmem
Agi dla Ciebie zyczenia urodzinowe i mega plytek
Baniecka trzymam kciuki za niespodzianke
Magdalena wszystko bedzie w porzadku antybiotyki podzialaja , niestresuj sie dodatkwo
Lena ja ostatnio kupilam arbuza w biedronce i byl niedobry taki blady i bez smaku, dobrze trafilas
Widze ze na ta chwile nic nie wiem o zmianie stanu dzieciaczkow
Jak wam sie spalo u mnie super tyle ze ostatnio budze sie ok 5 i chwile nie moge zasnac a potem jest problem zeby wstac z malym o 7 do przedszkola. dzis dostalam juz od niego kwiatuszki i wierszyk a potem wypaplal ze tanca z apaszkami jeszcze nie bylo. Wylapal ze tatus ma sprawdzic czy zostala od wczoraj chusta w przedszkolu