reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam w dzien matki :) wszystkim mamusiom wszytskiego naj naj .

Pokoiki sliczne , opowiesci z porodowek takie dosc napawajace optymizmem :)

Agi dla Ciebie zyczenia urodzinowe i mega plytek :)

Baniecka trzymam kciuki za niespodzianke

Magdalena wszystko bedzie w porzadku antybiotyki podzialaja , niestresuj sie dodatkwo

Lena ja ostatnio kupilam arbuza w biedronce i byl niedobry :( taki blady i bez smaku, dobrze trafilas

Widze ze na ta chwile nic nie wiem o zmianie stanu dzieciaczkow :)

Jak wam sie spalo u mnie super :) tyle ze ostatnio budze sie ok 5 i chwile nie moge zasnac a potem jest problem zeby wstac z malym o 7 do przedszkola. dzis dostalam juz od niego kwiatuszki i wierszyk a potem wypaplal ze tanca z apaszkami jeszcze nie bylo. Wylapal ze tatus ma sprawdzic czy zostala od wczoraj chusta w przedszkolu

reklama
witam się z Wami:-)

dziękuję Wam za gratulacje i słowa wsparcia:-):-):-)

później poproszę męża żeby wstawił zdjęcie Małego:-D

wczoraj wróciliśmy do domku:tak: cieszę się że moj mały Pyszczek jest już z nami, tak jak napisałam w smsie poród zakończył się cesarką:no: trudno:no:8 godzin spędziliśmy z mężem na porodówce ale ostatecznie lekarz zadecydował że cesarka:no:ale ważne zdrówko Robaczka. jak będę miała wolne ręce(teraz karmię) i kilka chwil napiszę szerzej jak to wyglądało.

a dziś ,no cóż, pierwsze święto matki mam:-D

pozdrawiam Was serdecznie

witam się z Wami:-)

dziękuję Wam za gratulacje i słowa wsparcia:-):-):-)

później poproszę męża żeby wstawił zdjęcie Małego:-D

wczoraj wróciliśmy do domku:tak: cieszę się że moj mały Pyszczek jest już z nami, tak jak napisałam w smsie poród zakończył się cesarką:no: trudno:no:8 godzin spędziliśmy z mężem na porodówce ale ostatecznie lekarz zadecydował że cesarka:no:ale ważne zdrówko Robaczka. jak będę miała wolne ręce(teraz karmię) i kilka chwil napiszę szerzej jak to wyglądało.

a dziś ,no cóż, pierwsze święto matki mam:-D

pozdrawiam Was serdecznie

super ze juz jestescie w domku:) niech mały sie zdrowo chowa i czekamy na relacje:):tak:

Witam mamusie w naszym dniu:tak::tak::-):-):-) Po pierwsze wszystkiego NAJLEPSZEGO i szybkiego porodu.:tak::tak::tak::tak:
Widzę że żadna nie urodziła więc Ok:-D:-D:-D:-D
Czekam na nowe wieści:-D:-D:-D

Ja dzisiaj czekam na wizytę jak na zbawienie:-D:tak: Ciekawa jestem co mi lekarz powie. Czy coś zaczyna się dziać czy jak... A wizyta jak na złość dopiero o 15:40:confused::dry::eek::cool::sorry:
Mam nadzieję że zrobi mi USG:tak::tak: zresztą sama się o nie upomnę jak coś:-D:-D:-D
Ja już dostałam swoje wszystkiego najlepszego od synka i buziaczka:-D:-D:-D

I nawet dobrze się dzisiaj czuję,ale tak zawsze mam jak mam mieć wizytę:confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek:
W nocy 3x wstawałam i en ząb mnie bolał:-:)-:)-( a tu jeszcze muszę czekać do poniedziałku:-(

Idę poczytać co się działo;-)

witajcie porannie
przede wszystkim przyjmijcie najpiękniejsze życzenia z okazji Dnia Mamy zarówno tej już rozpakowane, te które są z maluszkami jeszcze w środku a także te które mają starsze dzieciaczki:-)

jak ja lubie zaglądać do Was z samego ranka, nie ma jak śniadanko przy BB, u mnie nocka taka sobie, moja lala trochę marudziła w nocy i chyba ze 3 razy się budziła a ja później nie mogłam zasnąć ale co tam i tak mam jakiegoś powera od rana, wczoraj jak się wzięłam za porządki to skończyło się na małym przemeblowaniu, mój miał ot taką małą niespodziankę jak wrócił z pracy przestawianie ale co tam...

takiego smaka zrobiłyście tez tymi truskawkami że wciągnęłam wczoraj prawie 1,5 kg... ale jakie pyszne były mmmmm i słodziutkie

ok lecę poczytać co naskrobałyście wczoraj wieczorkiem

stan dzieciaczków się zmienił?

Agi78 - Tobie w dniu urodzin, paulka24211 - Tobie w dniu imienin życze wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń, mało trosk a duzo radości:-)

zaprowadziłam mała do przedszkola, wróciłam i gdzieś po drodze doła załapałam i sama nie wiem czemu - ach te hormony...

Agi78 - Tobie w dniu urodzin, paulka24211 - Tobie w dniu imienin życze wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń, mało trosk a duzo radości:-)

zaprowadziłam mała do przedszkola, wróciłam i gdzieś po drodze doła załapałam i sama nie wiem czemu - ach te hormony...

Kochana dziękuję

powiedz mi co na hemoroidy? cos na A pamietam ale nie nazwe:(

Witam was brzuchatki !
Z ookazji naszego święta życzę tym rozpakowanym jak i zapakowanym wszystkiego najlepszego samych miłych i przyjemnych chwil a tym co obchodzą dziś urodzinki lub imieninki zadowolenia z dzieciaczków i ich tatusiów

reklama
W nocy 3x wstawałam i en ząb mnie bolał:-:)-:)-( a tu jeszcze muszę czekać do poniedziałku:-(
lekarz z bólem zęba powinien cię przyjąć od zaraz- zwłaszcza jak jesteś w ciąży! no ale są różne typy....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI :-):-):-)

Do góry