reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ile już dzieciaczków!!!Super, gratulacje dla wszystkich mam. I mam jeszcze małe pytanko, czy zaczęły Wam się obniżać brzuszki?Da się to odczuć jakoś, bo mój chyba cały czas jest bardzo wysoko:-D Chyba już za dużo czytam o zbliżającym się porodzie, hihihi.

Ile już dzieciaczków!!!Super, gratulacje dla wszystkich mam. I mam jeszcze małe pytanko, czy zaczęły Wam się obniżać brzuszki?Da się to odczuć jakoś, bo mój chyba cały czas jest bardzo wysoko:-D Chyba już za dużo czytam o zbliżającym się porodzie, hihihi.
ja mam chyba nadal wysoko, dziewczyny piszą że jak sie obniży to powinna ci się zmieścic dłoń pomiędzy biustem a brzuchem;-)

ja mam chyba nadal wysoko, dziewczyny piszą że jak sie obniży to powinna ci się zmieścic dłoń pomiędzy biustem a brzuchem;-)
To mnie się teraz nawet jeden palec nie zmieści:-) A co do wymazu na paciorkowca to miałam robiony jak byłam w szpitalu w 26 tyg, pytałam ostatnio lekarki i mówiła że już nie trzeba jak wszystko było ok. Ale już sama nie wiem, bo niby powinno się robić pod koniec ciąży, miała któraś z Was taką sytuację?

pati - przesłodki,przesliczny przecudny chłopczyk, takjak i Natalka Gosi***jest przesliczna i przecudowana itp itd..... :-)
- takie sporostowanie :)

ewela28 - dzieki ewela,mam nadzieje,ze znajde,ale to juz nie dziś.

badaicka - fajna by była niespodzianka, oby sie udała :-)
Dobranoc Brzuchatki,oby dzisiejsza noc byla lepsza. Powodzenia na porodówka w razie czego :)

paula luz, ja to pisałam z resztą takim językiem , że spokojnie pozamieniasz trochę kolejność i będzie ok :tak: a cytaty możesz przecież na żywca :tak: wątpię żeby komuś się chciało sprawdzać zwykła pracę zaliczeniową pod kątem plagiatowania

lena matko, Ty to szalejesz z tymi przekąskami :-p

dziewczyny przy karmieniu można farbować włosię?

julia no właśnie moja gin też nawet nie wspomniała o tym wymazie i się łamię gdzie co i jak... nie wiem, jak tak pytałam to część ze znajomych nie miała go wcale robionego, ale niw iem czy chcę ryzykować
może zadzwoń tam do tego instytutu i zczaj czy dałoby się jakoś priorytetowo to załatwić?

no dziewuszki nie spać tylko meldować się kto komu na świat w nocy przywędrował :-D

paula luz, ja to pisałam z resztą takim językiem , że spokojnie pozamieniasz trochę kolejność i będzie ok :tak: a cytaty możesz przecież na żywca :tak: wątpię żeby komuś się chciało sprawdzać zwykła pracę zaliczeniową pod kątem plagiatowania

lena matko, Ty to szalejesz z tymi przekąskami :-p

dziewczyny przy karmieniu można farbować włosię?

julia no właśnie moja gin też nawet nie wspomniała o tym wymazie i się łamię gdzie co i jak... nie wiem, jak tak pytałam to część ze znajomych nie miała go wcale robionego, ale niw iem czy chcę ryzykować
może zadzwoń tam do tego instytutu i zczaj czy dałoby się jakoś priorytetowo to załatwić?

no dziewuszki nie spać tylko meldować się kto komu na świat w nocy przywędrował :-D

hejka
no to super:) jedna praca z glowy prawie bedzie:):tak:

widze ze tez nie mozesz spac , ja cos kiepsko sie czuje nie spie juz od godziny chyba :( wszystko mnie boli:( nie mam sily chodzic normalnie :no:

ja chyba bede farbowac bo zmienilam kolorek z jasnych na czarne wiec odrosty kiepsko beda wyglądac:-D

moj gin tez nic nawet nie wspomniał o tym wymazie zrobiłam go sobie sama na wlasna reke na IP u nas w szpitalu czekałam jakos 3 dni na wynik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane mamusie :-) życzę nam w dniu naszego święta samych radosnych dni z naszymi pociechami i duuuużo szczęścia, a tym które jeszcze w dwupacku szybciutkich i lekkich porodów. Wszystkiego dobrego kochane :-)

Pierwszy Raz w życiu obchodzimy Dzień Mamy, ale Ty GOSIU to w 100% go obchodzisz masz malutką już przy sobie:tak:

Kochane ja również życze Wam wszytskiego Dobrego zarówno tym mamusiom rozpakowanym i zapakowanym jeszcze:-)

reklama
Witajcie

i ja się dołańczam do zyczeń:

samych pogodnych dni pełnych usmiechów życze wszystkim mamusiom

ciekawe która dzisiaj zrobi sobie prezent:-)

miłego dnia
uciekam zaprowadzić Wiktorię do przedszkola a po południu przedstawienie w przedszkolu:-)

Do góry