reklama
Ile już dzieciaczków!!!Super, gratulacje dla wszystkich mam. I mam jeszcze małe pytanko, czy zaczęły Wam się obniżać brzuszki?Da się to odczuć jakoś, bo mój chyba cały czas jest bardzo wysoko Chyba już za dużo czytam o zbliżającym się porodzie, hihihi.
magdalena79
Fanka BB :)
ja mam chyba nadal wysoko, dziewczyny piszą że jak sie obniży to powinna ci się zmieścic dłoń pomiędzy biustem a brzuchem;-)Ile już dzieciaczków!!!Super, gratulacje dla wszystkich mam. I mam jeszcze małe pytanko, czy zaczęły Wam się obniżać brzuszki?Da się to odczuć jakoś, bo mój chyba cały czas jest bardzo wysoko Chyba już za dużo czytam o zbliżającym się porodzie, hihihi.
To mnie się teraz nawet jeden palec nie zmieści:-) A co do wymazu na paciorkowca to miałam robiony jak byłam w szpitalu w 26 tyg, pytałam ostatnio lekarki i mówiła że już nie trzeba jak wszystko było ok. Ale już sama nie wiem, bo niby powinno się robić pod koniec ciąży, miała któraś z Was taką sytuację?ja mam chyba nadal wysoko, dziewczyny piszą że jak sie obniży to powinna ci się zmieścic dłoń pomiędzy biustem a brzuchem;-)
AniaCh83
Fanka BB :)
pati - przesłodki,przesliczny przecudny chłopczyk, takjak i Natalka Gosi***jest przesliczna i przecudowana itp itd..... :-)
- takie sporostowanie
ewela28 - dzieki ewela,mam nadzieje,ze znajde,ale to juz nie dziś.
badaicka - fajna by była niespodzianka, oby sie udała :-)
Dobranoc Brzuchatki,oby dzisiejsza noc byla lepsza. Powodzenia na porodówka w razie czego
- takie sporostowanie
ewela28 - dzieki ewela,mam nadzieje,ze znajde,ale to juz nie dziś.
badaicka - fajna by była niespodzianka, oby sie udała :-)
Dobranoc Brzuchatki,oby dzisiejsza noc byla lepsza. Powodzenia na porodówka w razie czego
paula luz, ja to pisałam z resztą takim językiem , że spokojnie pozamieniasz trochę kolejność i będzie ok a cytaty możesz przecież na żywca wątpię żeby komuś się chciało sprawdzać zwykła pracę zaliczeniową pod kątem plagiatowania
lena matko, Ty to szalejesz z tymi przekąskami
dziewczyny przy karmieniu można farbować włosię?
julia no właśnie moja gin też nawet nie wspomniała o tym wymazie i się łamię gdzie co i jak... nie wiem, jak tak pytałam to część ze znajomych nie miała go wcale robionego, ale niw iem czy chcę ryzykować
może zadzwoń tam do tego instytutu i zczaj czy dałoby się jakoś priorytetowo to załatwić?
no dziewuszki nie spać tylko meldować się kto komu na świat w nocy przywędrował
julia no właśnie moja gin też nawet nie wspomniała o tym wymazie i się łamię gdzie co i jak... nie wiem, jak tak pytałam to część ze znajomych nie miała go wcale robionego, ale niw iem czy chcę ryzykować
może zadzwoń tam do tego instytutu i zczaj czy dałoby się jakoś priorytetowo to załatwić?
P
paula24211
Gość
paula luz, ja to pisałam z resztą takim językiem , że spokojnie pozamieniasz trochę kolejność i będzie ok a cytaty możesz przecież na żywca wątpię żeby komuś się chciało sprawdzać zwykła pracę zaliczeniową pod kątem plagiatowania
hejka
no to super jedna praca z glowy prawie bedzie
widze ze tez nie mozesz spac , ja cos kiepsko sie czuje nie spie juz od godziny chyba wszystko mnie boli nie mam sily chodzic normalnie
ja chyba bede farbowac bo zmienilam kolorek z jasnych na czarne wiec odrosty kiepsko beda wyglądac
moj gin tez nic nawet nie wspomniał o tym wymazie zrobiłam go sobie sama na wlasna reke na IP u nas w szpitalu czekałam jakos 3 dni na wynik
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
paula24211
Gość
Pierwszy Raz w życiu obchodzimy Dzień Mamy, ale Ty GOSIU to w 100% go obchodzisz masz malutką już przy sobie
Kochane ja również życze Wam wszytskiego Dobrego zarówno tym mamusiom rozpakowanym i zapakowanym jeszcze:-)
Kochane ja również życze Wam wszytskiego Dobrego zarówno tym mamusiom rozpakowanym i zapakowanym jeszcze:-)
reklama
Witajcie
i ja się dołańczam do zyczeń:
samych pogodnych dni pełnych usmiechów życze wszystkim mamusiom
ciekawe która dzisiaj zrobi sobie prezent:-)
miłego dnia
uciekam zaprowadzić Wiktorię do przedszkola a po południu przedstawienie w przedszkolu:-)
i ja się dołańczam do zyczeń:
samych pogodnych dni pełnych usmiechów życze wszystkim mamusiom
ciekawe która dzisiaj zrobi sobie prezent:-)
miłego dnia
uciekam zaprowadzić Wiktorię do przedszkola a po południu przedstawienie w przedszkolu:-)