reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

emalia a ja myślałam że Ty to już na dniach będziesz rodzić, a ty się jeszcze w dwupacku trzymasz:-)
Uciekam do łóżeczka, przed chwilą mąż przykręcił półkę jak jutro przyjdzie jeszcze pościel do łóżeczka to pokażę wam już cały pokoik (bez sofy w dalszym ciągu;-)):-)
A póki co w razie czego życzę szczęśliwego rozwiązania wszystkim które zamierzają się w nocy rozpakować;-)
mama mikolaja z tymi wodami na tym etapie ciąży to już chyba tak jest że jest ich coraz mniej, ale dobrze że będziesz miała to kontrolowane, bo skoro lekarz mówi że za mało to niech lepiej kontroluje. A u Ciebie poród wg suwaczka to już właściwie na dniach:-)
magdalena79 dostaniesz antybiotyk i miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze, nie ma co czytać w tym internecie, bo różne bzdury piszą, a ty się nie potrzebnie stresujesz:-( Trzymaj się;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena nie martw sie, podadza antybiotyk i bedzie spoko
sporo kobiet ma te cholerne steptokoki
ja wymaz bede miec pobrany w piatek a najbardziej balam sie ze nie zdaze z tym do porodu a wtedy mogloby byc bardzo zle

MamaMikolaja dobrze ze chociaz teraz nie gadaja w kolko ze "to normalne" tylko przejeli sie sytuacja

Emalia juz niedlugo bedzie koniec, trzymaj sie

ewelinka- gratuluje udanej wizyty:-)
mama mikołaja- dobrze,że lekarz będzie to kontrolował, to już końcówka i napewno będzie wszystko dobrze, wierzę w to:-)
magdalena- nie wiem nawet co ci napisać, kurcze, oby wszystko się pomyślnie ułożyło
emalia- myślę,że to lada chwila i urodzisz, chociaż mi też tak mówią i co i nic :no::-p

Patryk już zasnął, więc teraz mam chwilkę dla siebie, mąż wróci za godzinę z pracy to zjemy razem kolacje a potem,może coś zadziałamy:-D,żeby pośpieszyć Igę:-):-D

Witajcie, dzielne mamusie, trzymam za was kciuki, bo wy zdaje się, że na dniach będziecie rodzić, i na reszcie utulicie swoje maleństwa wyczekane.

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA ŚIWATEŁKA ZAPALANE MOJEJ JAGÓDCE

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM AGA

paula jak to do pracy zaliczeniowej to bierz z tego licencjata, chyba że go pełno w necie to lepiej pozmieniaj co nieco ;) a Ty nie mówisz przypadkiem o tym lic co ja Ci posłałam ;)?

Kurcze ja to też się boje jak moja Marysia zareaguje na dzidzi jednego dnia się tuli do brzucha i mówi że kocha swoją siostrzyczke a drugiego dnia mówi że ją zabije:szok:

omg ;D

kreatorka jezu z tym apetytem to mam tak samo ;p ale że przytyłam dużo za dużo to po ochrzanie od gin się pilnowałam przez ostatnie 2 mies ;p teraz nadrabiam z nadzieją, ze do gin już nie dotrwam na ważenie ;p tylko głupio mi że jakby co i przyjdzie czas na porodówkę to będę się musiała przyznać, że tyle zjadłam jak spytają w wywiadzie ;p

karo gz mgr ^^

magdalena kurde nieciekawie z tym paciorkowcem :/ no ale grunt, że wykryty
u mnie gin nawet słowa o nim nie wspomniała
a jak się tym zaraża, orientuje się ktoś? drogą płciową normalnie ? to w sumie... jeśli nie współżyłam od ok 8 mies, to może nikłe szanse, co :/?

a u nas wielkie sprzątanie i kwestie wykończeniowe, oczywiście ja leżę bo wiele nie pomogę, a mój miły się wścieka i sklina :p już mnie wkurzył dziś potwornie tym swoim podłym nastrojem gdy tylko coś trza zrobić :wściekła/y: najchętniej sama bym się tego chwyciła żeby nie patrzeć na jego zbolałą minę, ale co ja mogę że nie mogę :dry:

no, to jutro dzień wypakowywania mówicie ;-)
ja się zapisuję na sobotę :cool2:

regi30 - ja leczę się w prywatnej klinice i moja gin powiedziala,ze przy duzej wadze da skierowanie na cc, nie wnikałam w szczegóły,ale ona przy tym tez nie pytała,czy na pewno u nich bede rodziła...a ja nie bede u nich tylko w panstwowym...chyba...

pati1159 - przesłodki,przesliczny przecudny chłopczyk, tak jak Natalka Gosi*** :-) boskie dzieci!! A swoja droga to chba wszystkie noworodki,ktore widzialam miały czarne włoski,a slicznotka Gosi blondyneczka :-)

wiz - ja tez mam dość, psychicznie i fizycznie. Noce sa koszmarne,spac mi sie chce wciąz,ale jak zbliza sie noc i mam sie polożyc to brrr,ze znowu to samo. Ciagle sie budze,bo cos mnie boli,kłuje,uwiera :-(

kreatorka - masz możliwości z tym żarełkiem!! :-) ale ja rano tez potrafie zjesc...moze nie az tyle,ale do 13 to mi sie buzia nie zamyka prawie

ewela28 - przystojniaczka masz synusia!! a co dkolezanek to ja mam taka jedna, ma 4letnie dziecko i tylko wciaz mi powtarzala,ze ciaza to nie choroba,ze laski przesadzaja,ze jak tylek w ciazy urosnie to sie za siebie trzeba wziac,biegac czy cos,wszystko to gadala oczywiscie z podtkstem do mnie, pracowalam z nia na poczatku ciazy,teraz mam z nia sporadyczny kontakt i bardzo dobrze,niech sie wypcha!

PNI MAGISTER karo85 - gratulacje!!!!

paula24211
- ja w tamtyk tyg, pojechałam sobie do szpitala na ostry dyzur,powiedziałam,ze skurcze jakies mam i chce to sprawdzic i mnie podlaczyli do KTG bez problemu, później zbadał mnie ten konował...

ewelinka307
- no to rodzimy niebawem,rodzimy!! :-)

mama mikolaja - współczuje wizyt co drugi dzien. ale niech sprawdzają.

reklama
Do góry