reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no wlasnie pytam sie bo sama juz nie wiedziałam jak to jest a Wy chodzicie i placicie za te KTG za kazdym razem? bo u nas kosztuje 50 zł no chyba ze po KTG stwierdza ze musisz zostac w szpitalu to wtedy nie placi sie

reklama
paulka - te nasze dziewczynki to baardzo leniwe są i za dobrze im widocznie w brzuszku:-D
Gosia - śliczna Natalcia:-D
zdec - piękne literki:tak:, to pokoik już urządzony?
karo - gratuluje pani magister:-D
paula - ja tez nie chodzę na KTG i lekarz nic nie mówił:confused:

Odnośnie zwolnienia to ja mam do 26 maja, w czwartek wizyta i zobaczymy na jak długo mi da, nie chce brać wcześniej macierzyńskiego, tym bardziej, że małej się najwidoczniej nie spieszy:-(. Tutaj jest artykuł na ten temat : Rynek Zdrowia - Resort zdrowia: kobiet w ciąży nie można zmuszać do urlopu macierzyńskiego

gosia śliczności
karo gratuluję
a ja miałam ochotę na zupkę wielo warzywną no i zrobiona i zjedzona mniam,mniam
no i zaczęły mnie łapać jakieś skurcze mam nadzieję że się rozwiną w coś większego

ja za KTG nie płacę nic, bo robię w szpitalu, tylko muszę pokazywać ubezpieczenie, teraz pojadę w czwartek jeśli te mocne skurcze znów powrócą

gosiagro- ja właśnie myślę jak tu tą moją Igę wykurzyć ;), chyba przestanę jeść same pyszności to może stwierdzi,że nie ma po co siedzieć i się wykluje :) ;)

dziekuje za odp w sprawie Ktg:tak:

a powiedzcie mi jak to jest .... czy można wykorzystac fragmenty czyjejs pracy licencjackiej i podac ta sama bibliografie co ta osoba? bo dostałam od kogos prace i tam akurat jest cos co mi sie przyda do mojej pracy i nie wiem co zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karo85 GRATULUJĘ !!!Pani magister teraz może spokojnie iść rodzić:tak::-)

Gosia Natalka jest cudowna, jak słodko się uśmiecha-widać że jej dobrze w domku:tak::-)

paula ja pierwsze KTG miałam przed ostatnią wizytą 19maja. Teraz mam iść jutro i później 2czerwca (czyli co tydzień) nic nie płacę bo to w przychodni przyszpitalnej.

a powiedzcie mi jak to jest .... czy można wykorzystac fragmenty czyjejs pracy licencjackiej i podac ta sama bibliografie co ta osoba? bo dostałam od kogos prace i tam akurat jest cos co mi sie przyda do mojej pracy i nie wiem co zrobic

ja w swojej pracy miałam fragmenty innej pracy magisterskiej, ale musiałam ją podać w bibliografii i nie mogłam wykorzystać całych stron tylko kilka zdań na temat, a resztę dopisywać własnymi słowami

ja też sie pochwaliłam kącikiem dla Igi :)

U mnie można było tylko trzeba było odpowiedni przypis no i w bibliografii;)

Pokoik jeszcze nie do końca gotowy. Jak będzie gotowy w całości to pokażę na odpowiednim wątku.
Co do KTG to nie miałam robionego jeszcze ani razu, podobno ma mi zrobić lekarz na następnej wizycie. Niby tak czytam o tych zwolnieniach i już wiem że mój lekarz źle myśli, ale nie chce mi się z nim kłócić. Załatwię sobie jakieś zwolnienie od tego 15.czerwca, chyba żę mała będzie chciała szybciej wyjść:)

reklama

Możesz mieć tą samą bibliografię ale reszty lepiej nie przepisuj słowo w słowo, zawsze da się jakoś przekształcić. Bowiem jeśli stwierdzą plagiat to dostajesz "wilczy bilet".

zdec właśnie :-) skąd pewność że po 15 będziesz jeszcze potrzebować zwolnienia :-D

Do góry