reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kalwa- ale slicznotka już bym chciała Swoją malutką uściskać:):tak:

ja dzisiaj odbieram wynik GBS ciekawe czy cos tam wychodowali oby nie:no:

dzsiaj składamy łózczko jupi:happy2:
wiec bede dzisiaj porządki robić:-)

reklama
MAjeczka to sliczna dziewczynka:) kurcze az niemoge sie doczekac ujrzec mojego malenstwa:)

A co do zgagi kochane to ja jej niemam;p jakos udalo mi sie, choc nie powiem w ktorys dzien jadlam wszystko i za duzo miks zrobilam to taka mala zgage dostalam hehe, ale tak odpukac spokoj=)

Witam w piękny słoneczny poranek!
Gosia*** - GRATULACJE!!!
Prawdziwy ekspres :D
kalwa- piękna Majeczka
To która teraz? Emalia? Paulinakrk? Ita?Paula?

Ja raczej nie :) skurcze praktycznie ustąpiły - może te spacerki z psem tak działają ? Dzisiaj już też 1,5 godzinny spacerek zaliczony - jest tak gorąco, że spacerowałam w krótkim rękawku:-) Trzeba korzystać póki czas...
AniaCh - co za gbur!
magdalena79 - najważniejsza jest wiedza, teraz będziesz mogła odpowiednio wcześnie zareagować
hefi - miłej zabawy!
pati - trzymaj się!

Ale wiadomosci z rana :-) ha! Tak czułam, że w nocy któraś nas zaskoczy, a tu Gosia :-D

tu moz gosi urodzila nam sie dziewczynka ma na imie natalia

Ale super! Gratulacje :-)

Ale sie ciesze Gosiu.:-) Serdeczne gratki i zdrówka dla Was obu:tak:

Ja miałam ciężka noc. Miałam nadzieję,że pojadę już na IP ale po 3 godzinach bóle odpuściły. Może dzisiaj coś sie zacznie dziać. Wszystkim miłego dnia:happy2:
U mnie to samo, aż się wystraszyłam :szok: ale jednak odpuściło. Ciekawe kiedy postanowia się te nasze szkraby wypakować :-D

Ale super wieści od rana:)Gosiu gratulacje:)))

A co do zodiakalnych bliźniat to w kazdej gazecie inaczej....:/ w jednej 21 a w innej 22....No ale wyglada na to że moje bliźnięta bedą również zodiakalnymi bliźniakami:))))))))A myślałam ze nie doczekam a tu proszę:)))) z bratem już się śmialiśmy że muszę wytrzymać do zodiakalnych bliźniat a potem mogę rodzić:)))))
Bliźnieta zaczynają się jutro :tak: do 21 włącznie jest byk. Wiem, bo wujek ma dzis urodziny i jest spod znaku byka :-) dlatego ja rodzę najwcześniej jutro :-D

Dostalam od Kalwy przepiekne zdjecia Majusi, jest przesliczna:

Kalwa pisze:

Majunia moje małe wielkie szczęscie:):):)
ur.12.05.2010 godz: 0:45
2490 g
10 pkt

Ale ona jest śliczna :-D o matko! Ja chcę już mieć Ninę przy sobie :-)

Witajcie Laseczki;)

GOSIA*** GRATULACJE z okazji narodzin tak ślicznej królewny:)
Hefi i jak ten skan????
Co do ziemniaków z biedronki to są przemarzniętę albo zzieleniałe dlatego słodkie;)
Ja dopiero wstałam....dziewczyny a jak Wy odczuwacie skurcze....jest to ból jednostajny czy jak????

Ojej jakie śliczne maleństwo:-)no nie im więcej dzieci się u nas rodzi tym bardziej mi się już chce:tak:
Widze że moje wczorajsze placki ziemiaczane narobiły smaku :-pnie jednej czerwcówce;-)
gryzka-kurcze ja to właśnie sięcoraz bardziej boje czy zdąże do szpitala każdy mówi że trzecie idzie ekspresem:sorry2:ja pierwszą rodziłam trzy godz z minutami drugą koło dwóch trudno najwyżej urodze w samochodzie stojąc w korku bo w nocy to raczej zdąrze mam niecałe 30m:happy2:
cytrusik-mmm nektarynki jeszcze nie widziałam ale skoro są to będe dziś szukać:-p

Witajcie Laseczki;)

Ja dopiero wstałam....dziewczyny a jak Wy odczuwacie skurcze....jest to ból jednostajny czy jak????

ja odczuwam tak że twardnieje nagle mi brzuch od góry do dołu jest twardy jak kamień, normalnie ruszyc sie nie da, zaczynaja mnie plecy strasznie bolec i rwie w pachwienie tak okolo 1 min i potem cisza wszystko mija;-) u mnie to tak wyglada a i mam wtedy strasznie silne parcie na pęcherz

ja odczuwam tak że twardnieje nagle mi brzuch od góry do dołu jest twardy jak kamień, normalnie ruszyc sie nie da, zaczynaja mnie plecy strasznie bolec i rwie w pachwienie tak okolo 1 min i potem cisza wszystko mija;-) u mnie to tak wyglada a i mam wtedy strasznie silne parcie na pęcherz

Aha czyli u mnie w ogóle nic takiego sie nie dzieje czyli do skurczy pewnie mi daleko;)

reklama
Do góry