Wróciłam z obawami czy mnie coś nie ominęło:-) Jakieś rozpakowanko może:-) Ale nie....
Magda_M gratuluję wizyty!
To i ja coś napiszę o mojej. Wszystko zamknięte na 3 spusty, raczej nie urodzę w najbliższym czasie;-) Dostałam zwolnienie do 15.06, bo dalej nie może wypisać, no ale niech mu będzie. Czy wy też tak macie z tymi zwolnieniami?
USG za dwa tygodnie, wymaz na paciorkowca pobrany, także wszystko w porządeczku
I chyba zmieniam koncepcję porodu, wygląda na to że będę rodzić w Trzebnicy:-):-) Mój lekarz powiedział że jeżeli wybieram między Brochowem a Trzebnicą, to Trzebnica lepsza. A do tego ordynator to jego przyjaciel;-) Także może będę się czuła bardziej bezpieczna
W ogóle w ostatnich dniach mam hossę finansową, mam nadzieję że się nie przerodzi to w jakąś bessę
Dzisiaj wyciągnęłam pismo ze spółdzielni, rozliczenie energii cieplnej za 2009 rok i mam nadpłatę prawie 400zł:-) Co oznacza że nie będę teraz musiała płacić prawie 1,5 czynszu:-)
czarna_wiedźma ja również gratuluję obrony i to jeszcze w dodatku na takie piękne oceny
<wow>
Ja się dzisiaj przeraziłam, jak zobaczyłam skład mojej komisji egzaminacyjnej.... ciężko będzie.......