reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Aaa wlasnie seks to na pierwszym miejscu, stymulacja szyjki + hormony przyspieszajace rozwarcie :-D hihi czas wpuscic "biala armie" :-)

Takie "sposoby " to rozumiem, ale żeby własny brzuch bić??? Co to ma być??? Wyganianie dziecka czy jak???:szok::baffled:

ona...m ale śliczności z tego Twojego synusia:-) widzę że poród też dość bezproblemowy:tak: Mój z Wojtkiem też taki był, ale teraz mam na to małe nadzieje, bo dzidziolek większy niby:blink: Wojtus mial 2730g urodził się szybciutko i tez bez żadnych nacięć:tak:czułam się super hihi

reklama
hehe słyszałyście o gimnazjum w Ostródzie koło Warszawy 5 gimnazjalistek w ciąży bawiły sie w zabawę "słoneczko";)
Niedawno znajoma ginakolog w moim mieście opowiedziała mi,że przyszła do niej 14 - letnia gimnazjalistka w ciąży. A dialog mniej więcej wyglądał tak:- Co teraz mam z tym zrobić?
- Z czym moja droga?
- Niech Pani z tym coś zrobi !!!!
- Musze porozmawiac z Twoją mamą. Gdzie ona?
- W domu. Kazała m tu przyjść i zrobć porządek!
- W takim razie powiedz mi, gdzie ojciec dziecka. Skąd ta wczesna ciąża? Postaram się Ci pomóc.
- Brzuch mam ze słoneczka!
- Nie rozumiem. Ale dmyślam się,że spotkałas się ze swoim chłopakiem w restauracji "Słoneczna"?
- Nie! To wszystko przez słoneczko.
- ???
- To taka zabawa gimnazjalistów.
- Możesz mi ją wytłumaczyć?
- Najpierw pijemy po 2 puszki piwa. Potem dziewczyny kładą się na podłodze głowami do siebie, tworząc słoneczko. Chłopacy kolejno odbywają stosunek z każdą z nich. Kto pierwszy się zmęczy, ten odpada. Fajnie! Tylko teraz ten brzuch!
- (!!! ??? !!!)

źródło [Zabawa w słoneczko, czyli w co teraz bawią się gimnazjaliści - Sadistic.pl]

Klementinka, mysle ze podczas porodu nie bedziesz zwracala uwagi na takie szpitalne drobiazgi :-) Wtedy bedzie sie liczyl tylko dzidzius i zeby bylo juz po wszystkim

lena skad ty takie teksty wytrzaskujesz :szok:

Gosia** niektore babki potrafia byc bardzo zdesperowane, faktycznie jak sie poszuka w internecie to wlosy staja deba, a takie wymuszanie na sile na pewno nie jest dobre dla dziecka :no:

Wlasnie koncze obiadzik: kurczak w potrawce mmmmm mniam:-)

Klementinka, mysle ze podczas porodu nie bedziesz zwracala uwagi na takie szpitalne drobiazgi :-) Wtedy bedzie sie liczyl tylko dzidzius i zeby bylo juz po wszystkim

lena skad ty takie teksty wytrzaskujesz :szok:

Gosia** niektore babki potrafia byc bardzo zdesperowane, faktycznie jak sie poszuka w internecie to wlosy staja deba, a takie wymuszanie na sile na pewno nie jest dobre dla dziecka :no:

Wlasnie koncze obiadzik: kurczak w potrawce mmmmm mniam:-)

Właśnie na TVP Info mówili, weszłam i na necie znalazłam wywiad z jakąś tam doktorką;)Bo mnie to też poruszyło tym barziej interesuje mnie tym bo jestem po Reso więc łatwo wpada w ucho taka wieść;)

Wróciłam do domu po wizycie :-D
Wprawdzie mam nadal nakaz leżenia ale, szyjka się zwężyła z 2 luźnych palców na 1 ciasny i nie skróciła się-nadal ma 2 cm :-D
Mały waży ok 2700 i wszystko z nim ok, niestety mam dużo wód, ich ilość jest na pograniczu normy jednak póki co mam nie panikować.
W przyszłym tygodniu we wtorek mam kolejna wizytę i wtedy lekarz podejmie decyzje co dalej chyba że wcześniej samo zacznie się coś dziać to w tej sytuacji odrazu do szpitala na cc.

reklama
Wyczytalam,zeby szybciej urodzic trzeba duzo chodzic, kochac sie namietnie i pic kawe . I co to jest ten zły sposob? Wezcie napiszcie,bo nie kumam co te babeczki robia ,ze jest zle?

Do góry