reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ona_m GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a synusia masz slicznego:):):):) jeszcz jestem w szoku ze to ktos sie rozpakowal:):):)

A ten reportaz o tych dziewczynach to odejmuje mowe;/ jak mozna niewiedzievc...ehhh

reklama
ewela28 pisałam wczesniej o takich wyczynach jak bicie się po brzuchu czy grzebanie sobie samej w pochwie w celu wywolania skurczy:szok: albo silne środki przeczyszczające, syropy przeciwkaszlowe...:baffled:

lena :szok::szok::szok: no niezłe zabawy...

Hej kobiety. Nie mam czasu przeczytać co się działo przez cały dzień ponieważ się trochę spieszę. Moja dzisiejsza wizyta bowiem skończyła się skierowaniem do szpitala :-( więc się pakuję przynajmniej tyle ile mam.
No i nie pójdę jutro do fryzjera, "ja wiedziałam że tak będzie"
Dlaczego idę do szpitala?? w zasadzie to sama nie wiem dostałam zaćmy gdy lekarz skierowanie wypisywał. Mam wysokie ciśnienie i spore obrzęki a do tego podejrzenie rozejścia się spojenia łonowego, że też musiałam się poskarżyć iż mnie pipka boli przy chodzeniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To już końcówka ciąży więc wątpię żeby mnie wypuścili bez dziecka. Życzę więc wszystkim czerwcówką szybkiego i bezbolesnego rozpakowania a rozpakowanym gratuluję. Napiszcie czasem czy ktoś się rozpakował czy nie.

Lece, trzymajcie się :-)

Hej kobiety. Nie mam czasu przeczytać co się działo przez cały dzień ponieważ się trochę spieszę. Moja dzisiejsza wizyta bowiem skończyła się skierowaniem do szpitala :-( więc się pakuję przynajmniej tyle ile mam.
No i nie pójdę jutro do fryzjera, "ja wiedziałam że tak będzie"
Dlaczego idę do szpitala?? w zasadzie to sama nie wiem dostałam zaćmy gdy lekarz skierowanie wypisywał. Mam wysokie ciśnienie i spore obrzęki a do tego podejrzenie rozejścia się spojenia łonowego, że też musiałam się poskarżyć iż mnie pipka boli przy chodzeniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To już końcówka ciąży więc wątpię żeby mnie wypuścili bez dziecka. Życzę więc wszystkim czerwcówką szybkiego i bezbolesnego rozpakowania a rozpakowanym gratuluję. Napiszcie czasem czy ktoś się rozpakował czy nie.

Lece, trzymajcie się :-)

Anecznik trzymaj się, pomysl, że już niedługo będziesz z dzidziusiem:-)

no proszę, jedna się wyłamała przed szereg i urodziła w maju:-D:-D:-D
a tak sie wszystkie cieszyły,że się dzielnie trzymamy;-):-D

Ona_M- oczywiście żartuje, nawet Ci zazdroszczę,że masz już Colina przy sobie, może to będzie doping dla reszty dziewczyn, dla mnie zresztą też:-)

dziewczyny nie piszcie tyle bo mąż mi zabrania siedzieć przed lapkiem, bo twierdzi,że mam teraz odpoczywać i nie daje rady tego nadrobić a odpowiedzieć to już w ogóle

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, a Tobie anecznik-żebyś jednak jeszcze wyszła przed porodem i informuj co i jak:-)

mój synek waży 3100 gram, a ja sobie jeszcze pochodzę, szyjka zupełnie nie wykazuje gotowości porodowej :/ no cóż będzie trzeba sie pokulać jeszcze :)
poza tym to mały w dwa tyg 600 gram przybał, a ja w tym czasie 200 gr :) mniej do zrzucenia będzie :)

no własnie nie moglam,bo poczta do 16stej,a on ok 19stej w domu :/

a teraz to krzyz mnie tak napierdziela ,a moze to pomoze w szybszym porodzie, hmm.... Zobacz załącznik 246994

Ty się lepiej tak nie śpiesz:) Jeszcze masz dużo czasu do porodu:)

lena masakra:szok: Wszystko przez te gimnazja i ten głupi wiek.

katarzynajanicka gratuluję wiadomości powizytowych:)

Witam sie po wizycie a wiec melduje ze nasza mała waży 3270g :-D:-D:-D wiec spora juz:tak::tak::tak::tak:

szyjki juz nie ma nic:-):-) rozwarta dalej na 2 cm a wiec w kazdej chwili moze cos sie zaczac juz wszsytko zalezy od małej, ale jest nisko usadzona juz we wchodzie takze wszystko jest w porzadku:-):-):-)
takze teraz tylko czekac:tak::tak::tak::tak:

a i mamy pozwolenie na seksik jakis sprzatanko smiał sie ze moge pobiegac hi hi a rozbawil mnie tekstem : ,, jakis seks dwa porzadne uderzenia w szyjke i powinno sie zacząc'' hihi
a wiec ja do meza mowie to co działamy dzisiaj a on do mnie nie jeszcze nie hihi

doczytam Was potem ale mam nadzieje ze u was tez wszystko oki:-)

reklama
Witam sie po wizycie a wiec melduje ze nasza mała waży 3270g :-D:-D:-D wiec spora juz:tak::tak::tak::tak:

szyjki juz nie ma nic:-):-) rozwarta dalej na 2 cm a wiec w kazdej chwili moze cos sie zaczac juz wszsytko zalezy od małej, ale jest nisko usadzona juz we wchodzie takze wszystko jest w porzadku:-):-):-)
takze teraz tylko czekac:tak::tak::tak::tak:

a i mamy pozwolenie na seksik jakis sprzatanko smiał sie ze moge pobiegac hi hi a rozbawil mnie tekstem : ,, jakis seks dwa porzadne uderzenia w szyjke i powinno sie zacząc'' hihi
a wiec ja do meza mowie to co działamy dzisiaj a on do mnie nie jeszcze nie hihi

doczytam Was potem ale mam nadzieje ze u was tez wszystko oki:-)

:-D:-D No to do dzieła:)

Do góry