reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam kochane.Poprawiłam sobie suwaczek na termin z USG, i bardzo mnie cieszy a jednocześnie przeraża:szok: bliskość terminu (tylko 4 dni różnicy od terminu z OM ). W nocy męczą mnie skurcze i latam do kibelka bez przerwy:sorry2:. Wydaje mi się ,że brzuch mi się obniżył , a jak mierzyłam go w czwartek to zmniejszył mi sie obwód 3 cm.:eek:
Ciekawe jak tam nasza Ewuś i pozostałe czerwcówki w szpitalach, z rozwarciami itp?
Wszystkim życzę miłego dnia.:-):-D

Czesc kochane, jestem jestem nawet was wczoraj poczytalam ale juz nie mialam sil odpisywac, wrocili tesciowe z wojazy po Francji i troche czasu z nimi spedzilismy, w sumie wszystko dopiete na ostatni guzik nawet podklady na materac zainstalowalam wiec wody moga odchodzic :-)
Kajdusiu kochana jakby sie cos dzialo to pewnie pierwsza sie dowiesz :-D Baw sie dobrze na majowce, ja bym sobie pewnie jakiejs kielbaski z grilla czapnela na niej :-p

usmialam sie ze snu Klementinki :-D no no musze Piotrowi napomknac o tych kartach :-)

gosiagro strasznie sie ciesze ze juz maz w domku, jeszcze cie Majusia zaskoczy i sobie spokojnie "wyjdzie" w terminie, kurce to juz 38 tydzien nam leci :szok:

ewus leniuszkuj sobie ile sie da! ale masz dzielnych synkow!
Trzymam kciuki za Lencje i wszystkie czerwcoweczki z problemami, i przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale nadrobie na pewno:blink:
Juz polowa maja za nami, juz niedlugo :-D Milego weekendu i duzo slonca i zadnych skurczy wam zycze!!

Witajcie Kochane!!! :-):-):-)

Zgadnijcie kogo mam od ponad godziny w domu.... MĘŻA :-):-):-):-):-):-):-)
On wiedział już wczoraj,ze szybciej wyjdzie i mi nie powiedział :tak::tak: chciał nam zrobić niespodziankę no i zrobił:-) usypiałam właśnie Patryka a tu się klucz w zamku przekręca i patrze wchodzi mój mąż:szok::-) Normalnie zdębiałam, powiedział,że już jest wszystko ok, ale musi się jeszcze jutro i po jutrze zgłosić na kontrolne EKG,ale lekarka mu powiedziała,ze może to zrobić bez leżenia w szpitalu :-):-)
Dlatego Kochaniutkie wybaczcie,że nikomu nic nie piszę, ale same rozumiecie:-);-),będę zaglądać,żeby sprawdzić czy któraś się nie rozpakowała!

gosiagro- Fajnie,ze mamy już swoje połówki w domu i oby już nasi mężowie nie musieli wracać do szpitala!

gosiagro - za pierwszym razem Nyc za drugim Mikołajczyk a z tego co sie zorientowałam wszystko nadzoruje dr Kłósek. Ja planuje w Jeleniej do szpitala mam 5 minut.
Ten szpital na Dyrekcyjnej tez zrobił na mnie straszne wrażenie jakby się nikt nim nie zajmował przez 30 lat, ale lekarze bardzo zorientowani i sprzęt też mają dobry, tylko okrutnie długie procedury żeby się dostać na badanie.

reklama
Do góry