reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
no to super bedziesz miała juz z głowy pewnie sie cieszysz ze nie bedziesz musiala wiecej tam chodzic co?

Oj cieszę sie i to bardzo 7 spotkań po 2 bądź 2,5 h do tego 3 spotkania w Poradni Rodzinnej po 1 lub 1,5 h to jakaś makabra.....Wczoraj w poradni mąż utwierdzal babkę w przekonaniu, że zaraz po porodzie robimy drugie baby...jak wyszliśmy to mu powiedziałam, że szkoda, że ja o tym nic nie wiem....hehe ale gigant z niego;)

Oj cieszę sie i to bardzo 7 spotkań po 2 bądź 2,5 h do tego 3 spotkania w Poradni Rodzinnej po 1 lub 1,5 h to jakaś makabra.....Wczoraj w poradni mąż utwierdzal babkę w przekonaniu, że zaraz po porodzie robimy drugie baby...jak wyszliśmy to mu powiedziałam, że szkoda, że ja o tym nic nie wiem....hehe ale gigant z niego;)
moj tez planuje juz braciszka dla nasz Lenki:) hihi a ja no no za jakies 3 -4 latka:)

lena- my nie musielismy do zadnej poradni chodzic:) wiec wspolczuje dosyc ze te nauki tak dlugo to jeszcze ta poradnia szok

lena- my nie musielismy do zadnej poradni chodzic:) wiec wspolczuje dosyc ze te nauki tak dlugo to jeszcze ta poradnia szok
Wiesz jakie u nas sa problemy....masakra....kamerzysta i fotograf musi mieć pozwolenie z kurii, nie wolno sypać ryżem ani płatkami kwiatów....nauki przedmałżeńskie razem z poradnia to obowiązek....

Wiesz jakie u nas sa problemy....masakra....kamerzysta i fotograf musi mieć pozwolenie z kurii, nie wolno sypać ryżem ani płatkami kwiatów....nauki przedmałżeńskie razem z poradnia to obowiązek....
jejku jak za jakies komuny na wszystko trzeba miec pozwolenie masakra

marta_w, lenaDTR, Ewa1981 - askut była pierwsza i już mi wysłała - dziękuję Wam wszystkim bardzo ;)

ewelinka307, klementinka - mi się też tak maluszka z jednej strony wypina - to albo pupka albo kręgosłup - bo takie twarde w tym miejscu ...

paulka24211 - ja chwilkę odpoczywam i zabieramy się za rodzeństwo :-) dla Natalki

u mnie bez zmian od tygodnia 103 cm, chyba za małe śniadanko było:-)

a co do tematu zachcianek ja się objadam pomarańczami, ech 2 na raz to mało, bardzo też czekam na sezon truskawkowy ale przy takiej pogodzie to pewnie jeszcze trochę potrwa

a wczoraj zakupiłam młodą kapustkę za to i dziś będę ją robić na obiadek mniam:-)

Mój od tygodnia 102 cm i ani drgnie.... ale ja za to na wadze systematycznie przybieram i na usg też wyszło że rośnie, więc chyba ok:)

reklama
marta_w, lenaDTR, Ewa1981 - askut była pierwsza i już mi wysłała - dziękuję Wam wszystkim bardzo ;)

ewelinka307, klementinka - mi się też tak maluszka z jednej strony wypina - to albo pupka albo kręgosłup - bo takie twarde w tym miejscu ...

paulka24211 - ja chwilkę odpoczywam i zabieramy się za rodzeństwo :-) dla Natalki

wiesz z jednej strony fajnie tak rok po roku np ale my nie mamy warunkow a nie wyobrazam sobie mieszkac u tesciowej z dwojka dzieci w jednym małym pokoiku. Chcemy miec 3 dzieciaczków ale drugie i kolejne to juz u siebie w mieszkanku:)

Do góry